Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 25 May, 05:49

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 10:06

Ett fungerande föreningsliv måste värnasHela världen, Sverige och vårt samhälle har påverkats och förändrats av vad Corona och Covid 19 fört med sig. Våra sätt att göra olika saker på har ändrats, till och med det mest naturliga har ofta blivit svårt. Situationen ställer våra samhälleliga institutioner på svåra prov..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Corona, Covid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett fungerande, föreningslivmåste , värnas
Sydöstran - I förrgår: 10:06

Ett fungerande föreningsliv måste värnas

Hela världen, Sverige och vårt samhälle har påverkats och förändrats av vad Corona och Covid 19 fört med sig. Våra sätt att göra olika saker på har ändrats, till och med det mest naturliga har ofta blivit svårt. Situationen ställer våra samhälleliga institutioner på svåra prov..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 2 minuter sedan

Taiwan lovar att stötta Hongkong mot Peking

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Lance Armstrong: "Skulle inte ändra något"

Han är en av idrottsvärldens mest ökända fuskare. Men när cyklisten Lance Armstrong nu ges tid att berätta är det till synes utan ånger. I natt sändes första delen av ESPN:s dokumentär "Lance"..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Mamman inför rätta för treårings död

Efter flera år i familjehem återfick föräldrarna vårdnaden om sin treåriga dotter. Tio månader senare hittades hon död i parets bostad i Norrköping. Nu inleds rättegången mot mamman som misstänks för mord på sitt barn..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Rätten gav föräldrarna vårdnaden om flickan

Efter kamp i flera rättsliga instanser fick till slut föräldrarna hem sin dotter som hade varit omhändertagen och levt i familjehem sedan strax efter födseln. Trots psykisk ohälsa och uteblivna drogtester ansåg kammarrätten att föräldrarna var lämpade att ta hand om flickan. I slutet av januari hittades hon död i föräldrarnas lägenhet i Norrköping..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Vision: Åk tåg till Kalmar på en halvtimme

E22 har utvecklats till en viktig pulsåder genom Blekinge. Nu vill Region Blekinge att tågtrafiken gör samma resa. Deras vision vittnar om snabbtåg på en rakare bana som bland annat når Kalmar på 30 minuter..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Visionen slår fast tågets fördelar

Blekinge behöver alla transportslag men på flera områden är tåget det enda färdsättet som uppnår önskade samhällseffekter. Det slås fast i Blekinges tågvision..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Ovissheten inför sommaren skakar Järvsö

När coronaviruset svepte in efter sportlovet försvann alla bokningar över en natt. Järvsö Bergscykel Park, Järvzoo och flera andra företag inom besöknäringen har inte bara hamnat i en svår ekonomisk situation, de kastades även in i ovisshet inför sommaren..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Stjärnorna fick in 200 miljoner i coronahjälp

Fyra storstjärnor spelade 18 hål golf och roade både sig själva och en miljonpublik via tv. När sista putten rullats i hade nära 200 miljoner kronor samlats in till kampen mot coronaviruset..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Japan förbereder nytt stödpaket

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Stal övervakningskamera – hamnade på bildOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.