DI > Ekonomi

Friday, 29 May, 19:41

DI - 22 maj 20 kl. 10:09

Ny drömvall passerad för Fortnox efter mystisk rusningMjukvarubolaget Fortnox fortsätter att rusa och når nya all time high dag för dag utan att några bolagsspecifika nyheter synts i. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fortnox

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny drömvall, passeradför , Fortnoxefter , mystisk, rusning
YLE - 22 jun 18 kl. 05:17

Reidar Strömvall gav hjärtmassage åt en man i skidspåret – belönades med räddningsverkets religraf

I januari var gymnastikläraren Reidar Strömvall vid ett skidspår i Vasa då en man låg stilla på marken. Strömvall gick fram till mannen och försökte få kontakt med mannen som andades väldigt svagt och ojämnt..

Dagens PS - 28 okt 17 kl. 17:26

Fortnox huvudägare häktad för insiderbrott

”Jag är inte särskilt imponerad av den tyngd som åklagarens utredning har”, säger mannens advokat. Affärssystembolaget Fortnox storägare och styrelseledamot Olof Hallrup är häktad på sannolika skäl misstänkt för grovt insiderbrott. Det skriver Smålandsposten.

SmålandsPosten - 28 okt 14 kl. 10:12

Fortnox växer ? 20 nya medarbetare i år

IT-företaget Fortnox i Växjö växer vidare. Hittills i år har ett 20-tal nya medarbetare anställts och i resultatrapporten för årets tredje kvartal pekar det fortsatt uppåt. Jämfört med motsvarande period förra året ökade nettoomsättningen med 26 procent till nästan 24 miljoner kronor, rörelseresultatet blev det högsta hittills, motsvarande en rörelsemarginal på 28 procent, och resultatet efter skatt blev 5,2 miljoner kronor.

Dagens PS - 12 dec 17 kl. 11:37

Fortnox-toppen döms för grovt insiderbrott

Fortnox huvudägare och styrelseledamot Olof Hallrup döms för grovt insiderbrott till villkorlig dom och samhällstjänst. Det rapporterar Sveriges Radio. Olof Hallrup stod åtalad efter att ha vidarebefordrat uppgifter om att ett uppköp av Fortnox skulle offentliggöras.

Realtid - 17 jan 18 kl. 09:39

Fortnox i samarbete med Trygg Hansa: "Vill stötta småföretag"

Molntjänstföretaget Fortnox Försäkringar – ett dotterbolag till Fortnox AB – inleder ett samarbete med Trygg-Hansa. Dotterbolaget ska leverera skräddarsydda motorförsäkringar till mindre bolag. "Många småföretagare upplever försäkringsbiten som krånglig", säger Fortnox vd Nils Carlsson till Realtid..

Computer Sweden - 15 dec 14 kl. 06:02

Småföretag drabbas hårt av Fortnox uppgradering


En uppgradering av Fortnox ekonomitjänst i molnet har drabbats av trubbel. En kund rapporterar om så allvarliga fel att en redovisningskonsult fått kallas in. Fortnox nekar till att problemen varit stora.

DI - 15 dec 14 kl. 09:16

Styrelseledamot vd ökar i Fortnox

Erik Fjellborg, ledamot i Fortnox styrelse, har köpt 40.000 aktier i bolaget via juridisk person. Hans innehav uppgår därefter till 76.

DI - 14 mar 16 kl. 08:22

Visma lägger miljardbud för att köpa Fortnox

Visma lägger ett bud på den digitala bokföringstjänsten Fortnox. Budet värderar Fortnox till drygt 1,4 miljarder kronor men en storägare motsätter sig budet..

IDG - 14 mar 16 kl. 10:18

Visma vill köpa Fortnox för 1,4 miljarder – men storägare sågar budet


Visma fortsätter att dammsuga konkurrenter från marknaden. Den här gången är det svenska Fortnox som ska köpas för 1,4 miljarder kronor. Men budet avfärdas av Fortnox största ägare..

IT24 - 14 mar 16 kl. 10:18

Visma vill köpa Fortnox för 1,4 miljarder – men storägare sågar budet


Visma fortsätter att dammsuga konkurrenter från marknaden. Den här gången är det svenska Fortnox som ska köpas för 1,4 miljarder kronor. Men budet avfärdas av Fortnox största ägare..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Det går åt skogen för Arbetsförmedlingen

Skogsnäringen har svårt att få tag på plantörer. Trots stor arbetslöshet har Arbetsförmedlingen visat sig överraskande ovilliga att hjälpa….

DI - 15 minuter sedan

Zuckerberg har mest rätt i Twitter-fejden

Trump har en poäng när han kritiserar Twitters censurering. Och Facebooks Mark Zuckerberg har rätt i att man bör skilja på sociala medier….

DI - 15 minuter sedan

Tid att öppna upp hela Sverige

Förväntningarna var höga på Folkhälsomyndighetens utlovade besked på fredagen om nya riktlinjer för sommarens inrikesresor..

DI - 15 minuter sedan

Färre aktiva olje- och gasriggar i USA

Antalet aktiva olje- och gasriggar i USA minskade med 17 stycken till 301 stycken under veckan som sträckte sig till den 29 maj..

DI - 1 timme sedan

Revisorerna varnar för Oscar Properties överlevnad

Till slut kom den, Oscar Properties årsredovisning för 2019. Årsredovisningen innehåller en särskild revisorsupplysning om väsentliga….

DI - 1 timme sedan

Svenska turister nobbas när Grekland öppnar sina gränser

Grekland meddelar att landet öppnar sina gränser för turister från 29 länder från och med den 15 juni..

DI - 1 timme sedan

Tamturbo drar tillbaka notering efter investering från industriell partner

Teknikbolaget Tamturbo har på fredagen fått en investering i bolaget från en strategisk industriell partner..

DI - 1 timme sedan

Lundberg om börsens revansch: ”Det har gått överraskande fort”

Det råder en stor osäkert kring hur pandemin påverkar näringslivet på kort och medellång sikt..

DI - 1 timme sedan

Bred nedgång på Europabörserna

Europeiska börser backade på fredagen när fokus låg på spänningarna mellan USA och Kina och väntan på Donald Trumps respons som skulle….

DI - 1 timme sedan

Oklart bevisläge mot häktade Balderchefer: ”Finns en hypotes”

De två toppcheferna på fastighetsbolaget Balder som misstänks för grova insiderbrott har häktats av Stockholms tingsrätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.