SVT > Inrikes

Sunday, 07 June, 01:53

SVT - 22 maj 20 kl. 09:59

”Det är ytterst allvarligt” – agerandet kan ha brutit mot lagenNär Arbetsmiljöverket ändrade sin hållning om munskydden på äldreboendet Serafen så gjorde man det för att inte hamna i konflikt med Folkhälsomyndighetens mildare rekommendationer. Myndigheten bekräftar nu delvis SVT:s uppgifter – samtidigt som man får ny hård kritik från en expert med tung erfarenhet från både politik och förvaltning..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Arbetsmiljöverket, Serafen, Folkhälsomyndighetens, SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är ytterst, allvarligt, agerandetkan ha , brutit, mot lagen
SVT - 06 feb 17 kl. 10:51

Polisfacket om explosionen: Ytterst allvarligt

Polisförbundets ordförande Lena Nitz kallar till möte med rikspolischefen efter att en polischefs bil exploderat i norra Stockholm. – Det är ytterst allvarligt när hot och våld riktats mot polisen, säger hon i ett uttalande..

ÖstersundsPosten - 03 apr 17 kl. 22:57

Tufft läge inför SM-finalen i skotercross: "Det ser ytterst allvarligt ut"

Mildvädret har skapat stora problem för arrangörerna till helgens SM-final i snöskotercross i Östersund.
– Det ser ytterst allvarligt ut, säger Johan Olofsson i ett pressmeddelande..

Länstidningen i Jämtland - 03 apr 17 kl. 22:57

Tufft läge inför SM-finalen i skotercross: "Det ser ytterst allvarligt ut"

Mildvädret har skapat stora problem för arrangörerna till helgens SM-final i snöskotercross i Östersund.
– Det ser ytterst allvarligt ut, säger Johan Olofsson i ett pressmeddelande..

GöteborgsPosten - 10 jan 19 kl. 18:23

Spelbolag bryter mot nya lagen: "Ytterst allvarligt"

Via sajten Spelpaus kan personer stänga av sig själva från spel om pengar hos alla licensierade aktörer i Sverige. Trots detta har avstängda kunder kunnat fortsätta spela hos två Maltabaserade bolag.
– Det är ytterst allvarligt, säger My Hamrén på Spelinspektionen..

GT - 12 maj 19 kl. 17:25

PRO-ordföranden: "Är ytterst allvarligt"

Polis och åklagare utreder vad som misstänks vara ett mord och två mordförsök på ett äldreboende i Västsverige.Alla tre bodde på samma avdelning på äldreboendet och de misstänks ha fått överdoser av insulin.– Självklart är det här ytterst allvarligt.

BT - 04 apr 18 kl. 06:16

Fastighetspersonal hemskickade efter knivhot: ”Ytterst allvarligt”

En anställd hos AB Bostäder i Borås knivhotades under arbetstid. Händelsen ansågs så allvarlig att bolagets personal i stadsdelen fick går hem. ”En ytterst allvarlig händelse”, säger vd:n Bengt Engström.

Kristianstadsbladet - 04 dec 13 kl. 09:52

Att motverka förslag för jobb och tillväxt är allvarligt

I veckan debatterar riksdagen på nytt det initiativ de fyra oppositionspartierna gemensam tagit för att försöka riva upp en del av den budget riksdagen fattade beslut om 20 november, där fler löntagare får behålla mer av lönen efter skatt.
Det är förvånande att Miljöpartiet, som hittills har varit en tydlig röst för tolerans och öppenhet, är en del av denna samverkan. Miljöpartiets samarbete med alliansregeringen gällande exempelvis migrationspolitiken har varit viktigt för att värna ett fortsatt öppet Sverige, och har begränsat Sverigedemokraternas inflytande.

Expressen - 16 dec 11 kl. 11:18

Författaren till skandalboken: "Situationen är ytterst allvarlig"

Bilden som påstås visa kungen tillsammans med lättklädda kvinnor är manipulerad, enligt flera experter som Expressen anlitat. Men Thomas Sjöberg och Deanne Rauscher, två av författarna till boken "Den motvillige monarken", vill tona ner bildens betydelse för anklagelserna mot kungen. - Situationen är ytterst allvarligt att en gangster säger sig bilder på statschefen, oavsett om de är manipulerade eller inte, säger Thomas Sjöberg till Expressen.

GöteborgsPosten - 26 apr 11 kl. 06:53

Allvarligt läge på Saab ? krismöte önskat

Saab försökte få ett krismöte med regeringen under påskhelgen. Det uppger Vladimir Antonovs talesperson. ?

DN - 08 maj 13 kl. 08:09

Erlandsson ser allvarligt på export

Landsbygdsminister Eskil Erlandsson ser ytterst allvarligt på uppgifterna att hundratals ton hälsofarlig Östersjölax exporteras illegalt från Sverige. Kontrollen ligger i de flesta fall på kommunerna och Erlandsson utgår ifrån att de sköter kontrollen som de ska..

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Löfven: Saker kommer att förändras

Statsminister Stefan Löfven (S) påminde i sitt nationaldagstal att det kommer en tid efter coronakrisen – och underströk att saker inte kommer att vara som förut. – Frågan är inte längre om saker kommer att förändras, utan hur..

SVT - 4 timmar sedan

Jimmie Åkesson: Anders Tegnell bör avgå

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kräver att statsepidemiolog Anders Tegnell avgår..

SVT - 4 timmar sedan

Kungen: Viljan att hjälpa största tillgången

Kung Carl Gustaf hyllade svenskarnas insatser under coronapandemin i sitt nationaldagstal. – Beundransvärda och heroiska insatser har gjorts..

SVT - 8 timmar sedan

Rekordkostnader för privata vårdappar under coronapandemin ​

Under coronakrisen har allt fler valt att söka vård digitalt för att undvika smittsamma situationer, bland annat hos privata vårdappar. Det har fått regionernas kostnad för de privata vårdapparna att öka rejält, vilket oroar redan ekonomiskt tyngda regioner..

SVT - 9 timmar sedan

Här är platserna där du smittas av coronaviruset

Över 43 000 personer har hittills konstaterats smittade av coronaviruset i Sverige och över 4 500 har dött. Men var någonstans är risken störst att folk smittas? Och hur undviker man att smittas på de platserna?

SVT - 13 timmar sedan

Efter corona – färre nya poliser

Polisutbildningen riskerar få många tomma platser även i höst. Inrikesminister Mikael Damberg (S) skyller på coronasmittan. – Jag är helt övertygad om att vi hade klarat målet om inte rekryteringsmyndigheten tvingats totalstoppa all verksamhet i mars, säger han..

SVT - 14 timmar sedan

Därför råder det flaggmani hos regeringen

Det råder flaggmani i regeringen. Sedan coronautbrottet har nästan alla våra politiker velat synas tillsammans med en svensk flagga. Vad handlar det här nya flaggvurmandet om?.

SVT - 14 timmar sedan

En ovanligt ovanlig nationaldag

Firanden som ställs in och ceremonier som inte blir av — nationaldagen blir en nedtonad tillställning i spåren av coronakrisen. Men vi hade i alla fall tur med vädret! Eller?

SVT - 20 timmar sedan

Antalet IVA-vårdade är nu under 300

Fredagens presskonferens var första gången som Socialstyrelsen kunde berätta att antalet personer som intensivvårdas för covid-19 är under 300. Senast det skedde var den 31 mars. Kurvan för IVA-vårdade är den som tydligast visar trenden i Sverige har statsepidemiolog Anders Tegnell tidigare sagt, och att det därför är glädjande att den går åt rätt håll..

SVT - 22 timmar sedan

Missförstådda bålgetingen förvirrar svenskarna

Anticimex spår en getingtät sommar i år, och i sociala medier delas tips på hur man kan mota bort dem från trädgården. Men getingexperten Niklas Johansson menar att vi inte står inför en anstormning av getingar – däremot kan den svenska bålgetingen dyka upp på helt nya platser..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.