Barometern > Nyheter

Wednesday, 03 June, 11:06

Barometern - 22 maj 20 kl. 09:49

Nätapoteken rusar i kristiderE-handeln är en vinnare i coronakrisens spår. Allra störst vinnare är e-handlare inom apokteksvaror och dagligvaror. ”Vi märker ett tydligt skifte där fler kunder är äldre”, säger Joanna Elmes från Kalmar som deläger nätapoteket Meds..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Joanna Elmes, Kalmar, Meds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nätapoteken, rusari , kristider
Helsingborgs Dagblad - 29 aug 11 kl. 06:53

Investor och ABB bäst i kristider

Investor, ABB och Volvo är de aktier som är bäst att köpa i rådande kristider. Nokia, Boliden och H & M bör man däremot sälja, om man ska tro aktieproffsens rekommendationer som Dagens Industri har sammanställt. Den låga skuldsättningen i Investor är en orsak till att inte en enda analytiker gav en negativ rekommendation..

DN - 29 aug 11 kl. 07:15

Bästa aktierna i kristider

Investor, ABB och Volvo är de aktier som är bäst att köpa i rådande kristider. Nokia, Boliden och H & M bör man däremot sälja, om man ska tro aktieproffsens rekommendationer som Dagens Industri har sammanställt..

VA - 29 aug 11 kl. 08:26

Aktierna som är bäst i kristider

29 augusti Investor, ABB och Volvo är de aktier som är bäst att köpa i rådande kristider. Nokia, Boliden och H & M bör man däremot sälja, om man ska tro aktieproffsens rekommendationer som Dagens Industri har sammanställt. Den låga skuldsättningen i Investor är en orsak till att inte en enda analytiker gav en negativ rekommendation.

Affärsvärlden - 07 okt 11 kl. 10:00

En aktiestrategi i kristider

En recession är inprisad. Därför är aktier i solida bolag relativt billiga. Det skriver Credit Suisse som ger en investeringsstrategi för rådande kristider..

SVT - 08 feb 12 kl. 07:40

Lägre lön i kristider

Flera av dom stora industrifacken och arbetsgivarna har kommit överens om en ny modell för så kallat korttidsarbete. Följden kan bli att vi kristider måste gå ner i arbetstid..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hur minskar man uppsägningar i kristider?

Det framgår i dagarna från media att regeringen, fackförbund och arbetsgivare inom industrin just nu diskuterar hur man gemensamt kan minska antalet uppsägningar på grund av arbetsbrist under kristider..

DI - 13 jun 12 kl. 14:41

Kristider - då äter vi ohälsosamt

Kristider med en ständig ström av dystra nyheter om arbetslöshet och nedskärningar gör att människor ändrar sitt matbeteende och äter mer ohälsosam mat, rapporterar Association for Psychological Science..

DN - 27 sep 12 kl. 19:15

Optimism hos Volvo trots kristider

Volvo Personvagnar åkte till bilsalongen i Paris utan vd efter att Stefan Jacoby fått en stroke. Trots kristider och fallande försäljning i år andas bolaget optimism. Inte minst för att nya V 40 fått en smakstart..

UNT - 20 jul 14 kl. 05:59

Kristider gynnar vänsterpartier

Ekonomiska kristider gynnar till att börja med partier som står till höger..

SvD - 20 jul 14 kl. 05:59

Kristider gynnar vänsterpartier

Ekonomiska kristider gynnar till att börja med partier som står till höger. Men några år in i krisen röstar väljarna rött, visar en studie från Lunds universitet enligt Ekot i Sveriges Radio..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Kalmar: 25-åring får fängelse för kokaininnehav

En 25-årig man döms till fängelse efter att ha haft nästan 50 gram kokain i sin bostad. .

Barometern - 30 minuter sedan

Låga halter av kemiska stridsmedel i fisken

Barometern - 30 minuter sedan

Ryska flygräder mot nordvästra Syrien

Barometern - 45 minuter sedan

Polisen släpper uppgifter om Linköpingsexplo

Barometern - 30 minuter sedan

Inbromsningen i EU:s tjänstesektor mjuknar

Läget är fortfarande illa i tjänstesektorn i eurozonens länder. I maj märks dock en viss förbättring. Aktiviteten minskar inte i samma höga takt som månaden före..

Barometern - 45 minuter sedan

Här forskas om corona och blodgrupper

Barometern - 1 timme sedan

Bok förutspår att klimatkollapsen är nära

Smältande isar har vi hört om – men att haven kan sluta producera syre och molnen försvinna? Jonathan Jeppsson stirrar en mörk framtid i vitögat, i boken "Åtta steg mot avgrunden". Han hävdar att en möjlig klimatkollaps ligger närmre än vi tror..

Barometern - 1 timme sedan

Svenskarnas resande skjuter i höjden

Svenskarnas resande ökade rejält i förra veckan jämfört med veckan innan. Störst uppgång märktes i Västerbotten och Norrbotten, visar uppgifter från Telia..

Barometern - 1 timme sedan

Ridsporten börjar tävla den 14 juni

Fotbollsallsvenskan har sin efterlängtade avspark den 14 juni. Ridsporten är en annan av Sveriges största idrotter som samtidigt öppnar för tävlingar den söndagen. Då är det fritt fram för klubbar att arrangera..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.