Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 06 June, 09:24

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 20 kl. 09:33

Tekniska museet öppnar igenTekniska museet i Stockholm gör sig redo för att öppna på nytt efter en nästan tio veckor lång nedstängning till följd av coronaviruset. Helgen den 30–31 maj öppnar museet, dock utan visningar och programaktiviteter som riskerar att skapa folksamlingar..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tekniska, museetöppnar , igen
Sydsvenskan - 22 maj 20 kl. 09:33

Tekniska museet öppnar igen

Tekniska museet i Stockholm gör sig redo för att öppna på nytt efter en nästan tio veckor lång nedstängning till följd av coronaviruset. Helgen den 30–31 maj öppnar museet, dock utan visningar och programaktiviteter som riskerar att skapa folksamlingar..

YLE - 24 nov 14 kl. 13:01

Robotar intar Tekniska museet

Finland har hamnat på efterkälken när det gäller utveckling av robotik, men det finns potential. Det säger Nicholas Andersson från företaget Robotics Finland. Företaget står som huvudarrangör när Europeiska robotveckan för andra gången ordnas i Finland.

DN - 22 maj 20 kl. 09:58

Tekniska museet öppnar igen

Tekniska museet i Stockholm gör sig redo för att öppna på nytt efter en nästan tio veckor lång nedstängning till följd av coronaviruset..

GöteborgsPosten - 22 maj 20 kl. 09:34

Tekniska museet öppnar igen

Tekniska museet i Stockholm gör sig redo för att öppna på nytt efter en nästan tio veckor lång nedstängning till följd av coronaviruset..

SR - 27 nov 13 kl. 06:00

"Game On 2.0" på Tekniska museet

Tekniska museet i Stockholm har just nu publikrusning, särskilt på helger. Det är dataspelsutställningen "Game On 2.0" som drar flera tusen besökare på lördagar och söndagar och som varje helg slår museets alla tidigare besöksrekord.

Nyhetsverket - 08 dec 15 kl. 19:17

Modelljärnvägen på Tekniska museet

Modelljärnvägen på Tekniska museet tog Uno Milton 3.500 timmar att bygga under sju år och arbetet påbörjades 1948. Timmarna motsvarar ungefär två års heltidsarbete.

Helsingborgs Dagblad - 02 apr 20 kl. 11:38

Tekniska museet: ”Ett mycket bra beslut”

Beslutet om att flytta fram utbetalningar av statliga kulturstöd välkomnas av berörda kulturverksamheter. – Men problemet är inte löst, hålet i kassan kvarstår, säger Peter Skogh, museidirektör vid Tekniska museet. Skansen, Nordiska museet, Tekniska mus.

DN - 24 nov 16 kl. 09:39

Tekniska museet rustar upp gruvutställning

Gruvan på Tekniska museet har sedan öppnandet 1938 varit en av museets allra mest populära utställningar. Nu storsatsar Tekniska på sin gruva..

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 20 kl. 09:41

Rekordmånga besökte Tekniska museet

Tekniska museet i Stockholm hade fler besökare under 2019 än något tidigare år, skriver museet i ett pressmeddelande. Bakom succén ligger bland annat den nya spelvåningen "Play beyond play" och utställningen "Robots". "Det är viktigare nu än någonsin at.

GöteborgsPosten - 03 jan 20 kl. 09:44

Rekordmånga besökte Tekniska museet

Tekniska museet i Stockholm hade fler besökare under 2019 än något tidigare år, skriver museet i ett pressmeddelande..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Expert: Därför lägger Trump skulden på Antifa

USA:s president Donald Trump beskyller Antifa för att vara drivande i de våldsamma kravallerna i USA och vill terrorstämpla rörelsen. Men vandalismen kan inte bara tillskrivas vänsterextrema antifascister, enligt experter. Protesterna mot polisens rasis.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Trump ombeds sluta spela Village People

Village People-sångaren Victor Willis skriver på Facebook att han vill att Trump ska sluta spela gruppens hits "Macho man" och "YMCA". Tidigare har den gamla discogruppen varit ok med presidentens användande av de klassiska hitsen till olika framträdand.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Tonåringar allvarligt skadade i bilolycka

Två pojkar och två flickor, alla under 18 år, har förts till sjukhus efter en singelolycka i Västervik under fredagsnatten. De två tonårsflickorna ska vara allvarligt skadade och inlagda på Västerviks sjukhus, medan de båda pojkarna, ska ha klarat sig m.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Svar om vem som mördade Palme – eller?

På onsdag kommer åklagaren Krister Petersson med sitt beslut i Palmeutredningen. Redan i februari antydde Petersson att ett avslut var nära men om det innebär att fallet är löst vet vi först om ett par dagar. De senaste åren har utredningen av mordet på.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

En anhållen efter misstäkt mordförsök i Eksjö

Den man i 20-årsåldern som greps misstänkt för försök till mord i Eksjö under fredagskvällen har anhållits av åklagare, enligt polisen. Den anhållne mannen misstänks ha skadat en man i 50-årsåldern i en bostad och den äldre mannen fördes till sjukhus me.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Slutet på den oändliga historien

Om slutet på den oändliga historien..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Svenskar riskerar tysk karantän

Svenskar som tänkt sig att åka till Tyskland riskerar att få stanna längre än vad de tänkt sig. Förbundsregeringen rekommenderar karantän för medborgare från EU-länder med ett högt antal nya coronainfektioner, fler än 50 per 100 000 invånare de senaste.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Australien demonstrerar efter lyft förbud

Tusentals australier gav sig på lördagen ut på gatorna till stöd för black lives matter-rörelsen. I Brisbane, på Australiens östkust, ska 10 000 personer ha samlats, rapporterar den australiska TV-kanalen ABC News. En stor polisstyrka finns på plats.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

NFL ber knäböjande spelare om ursäkt

I ett videosänt uttalande medger NFL-kommissionären Roger Goodell att NFL gjorde fel som inte lyssnade på de spelare som protesterade mot polisvåld. I stället uppmanar nu NFL alla till fredliga protester. NFL:s uttalande kommer mitt i de stora nationell.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Demokrater vill förbjuda polisens strypgrep

Efter elva dagar av protester mot rasism och polisvåld börjar nu beslut fattas om reformer av ordningsmakten på vissa håll i USA. I Minneapolis – där 46-årige George Floyd dog efter att en polisman tryckt sitt knä mot hans nacke under närmare nio minute.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.