SR > Nyheter

Saturday, 06 June, 04:10

SR - 22 maj 20 kl. 09:23

Storbritannien vill införa karantänStorbritannien kommer att införa en 14-dagars karantän för personer som reser in i landet. Det bekräftar den brittiske ministern för Nordirland, Brandon Lewis, i dag..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Nordirland, Lewis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbritannienvill , införa, karantän
Resume - 28 jun 15 kl. 09:44

Hatt: "Inför karantän för ex-politiker"

Inför karantänsregler för ledande politiker och statliga topptjänstemän som går till  näringslivet. Det kräver det tidigare statsrådet Anna-Karin Hatt (C). – Då vet alla vad som gäller och vad man ska förhålla sig till..

Dagens Medicin - 12 feb 19 kl. 13:14

S: Inför karantänsregler i Region Stockholm

Politiker och topptjänstemän ska inte kunna gå direkt från förtroendeuppdrag till näringslivet. Därför borde Region Stockholm införa karantänsregler, anser Erika Ullberg (S) i en motion..

Sydsvenskan - 02 mar 20 kl. 15:02

Inga restriktioner för svensk vårdpersonal som varit i riskområden– Norge inför karantän

Norge inför karantän för vårdanställda. Smitta på sjukhus både i Oslo och Århus..

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 20 kl. 15:02

Inga restriktioner för svensk vårdpersonal som varit i riskområden – Norge inför karantän

Norge inför karantän för vårdanställda. Smitta på sjukhus både i Oslo och Århus..

Vagabond - 09 maj 20 kl. 12:50

Storbritannien inför två veckors karantän för inresande

Alla resenärer som anländer till Storbritannien måste sitta i karantän i 14 dagar från och med sommar..

Helsingborgs Dagblad - 09 maj 20 kl. 02:01

Storbritannien inför inresekarantän

Premiärminister Boris Johnson väntas på söndag meddela att alla, inklusive britter, som reser till Storbritannien kommer att behöva sitta i karantän i två veckor, rapporterar The Times. Åtgärden väntas börja gälla från början av juni. Den som bryter mot.

UNT - 09 maj 20 kl. 02:01

Storbritannien inför inresekarantän

Premiärminister Boris Johnson väntas på söndag meddela att alla, inklusive britter, som reser till Storbritannien kommer att behöva sitta i karantän i två veckor, rapporterar The Times..

Cornucopia - 26 sep 14 kl. 09:12

Inför karantäntid för lobbyister

Sverige borde införa en karantäntid på säg två år för politiker och politiska tjänstemän innan de får börja jobba hos eller åt PR-byråer och andra lobbyorganisationer, som branschorganisationer och fackföreningar. Vad annars har vi de generösa politikerpensionerna till?

Det är att anse som ett allvarligt problem att politiker och politiska tjänstemän, som t ex statssekreterare, går över till lobbyindustrin och börjar använda sina demokratiskt upparbetade och skattefinanserade kontakter och erfarenheter till att gynna icke-demokratiska särintressen.

SR - 12 mar 20 kl. 21:14

Storbritannien: Sju dagars karantän för alla med lätta symtom

Alla som har lätt feber och hosta ska från och med i morgon sätta sig i karantän hemma under sju dagar. Det beskedet lämnade de brittiska myndigheterna i dag..

SVT - 25 okt 14 kl. 10:27

New York inför karantän för hjälparbetare

New York och New Jersey har infört en obligatorisk karantän för alla hjälparbetare som haft kontakt med ebolaoffer i Afrika. Beslutet togs då det blev känt att läkaren Craig Spencer åkt tunnelbana innan han insjuknade i ebola efter hemkomsten till New York..

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Joe Biden kritiserar Trumps tal

Donald Trump kritiseras för att ha använt George Floyds namn i ett tal där han pratar om USAs goda ekonomi. Demokraten Joe Biden kallar det det hela "avskyvärt"..

SR - 6 timmar sedan

Efter Floyds död – polisen förbjuds använda strypgrepp

Polisen i Minneapolis förbjuds från att använda strypgrepp och poliserna blir också skyldiga att rapportera och ingripa om en kollega använder sig av otillåtet våld. Det säger guvernören i Minnesota Tim Walz, enligt nyhetsbyrån Reuters..

SR - 9 timmar sedan

WHO ändrar sig angående munskydd

Världshälsoorganisationen WHO uppdaterade på fredagen sina riktlinjer angående bärandet av munskydd under den pågående coronapandemin..

SR - 9 timmar sedan

Oron i Bergamo: Fortfarande för få coronatester

I Italien har gränskontrollerna tagits bort och det är återigen möjligt att resa i landet. Men i Bergamo, som är coronautbrottets centrum i Italien, är oron fortfarande stor. Gianfranco Scarpellini är barägare och säger att han inte vet vad han ska tro längre..

SR - 10 timmar sedan

Folkhälsomyndigheten: Immunitet är inte svart eller vitt

Att antikroppar för coronaviruset ger immunitet har statsepidemiolog Anders Tegnell slagit fast. Slutsatsen baseras på två saker, säger Sara Byfors som är enhetschef på Folkhälsomyndigheten..

SR - 10 timmar sedan

Blandade känslor inför sommarresorna: ”Finns en oro”

Turistföretagen jublar, men det finns också en oro för ökad smittspridning efter beskedet att resor tillåts i landet igen från nästa helg..

SR - 10 timmar sedan

Åklagaren: Hon har agerat i strid med svensk utrikespolitik

Idag inleddes rättegången mot Anna Lindstedt, Sveriges tidigare Kina-ambassadör. Hon misstänks för att ha överträtt sina befogenheter i samband med ett möte i Stockholm, under vilket fallet med den Kinafängslade Svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai diskuterades..

SR - 11 timmar sedan

”Vi kan inte fortsätta så här i all evighet”

Denna vecka har det varit nya förhandlingar mellan EU och Storbritannien om ett samarbetsavtal efter brexit. Men det görs inga framsteg och deadline för att eventuellt förlänga förhandlingarna är bara veckor bort..

SR - 13 timmar sedan

Mamman ska genomgå rättspsykiatrisk undersökning

Tingsrätten i Norrköping har nu fattat beslut om att den mamma som misstänks ligga bakom sin treåriga dotters död ska genomgå en stor rättspsykiatrisk undersökinng..

SR - 13 timmar sedan

Gränskontroller inom EU kommer att hävas

Gränskontroller inom EU kommer att hävas senast den sista juni. Det beskedet gav EU-kommissionär Ylva Johansson efter ett videomöte med EU:s inrikesministrar i dag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.