Barometern > Nyheter

Saturday, 30 May, 07:51

Barometern - 22 maj 20 kl. 09:00

Högt tryck hos bygghandlarna: ”En tydlig uppgång”Just nu byggs det altaner och snickras staket som aldrig förr i Nybro. Coronakrisen har satt fart på de privata byggprojekten..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Nybro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högt, tryck, hos, bygghandlarnaEn , tydlig, uppgång
SVT - 21 mar 20 kl. 07:54

Högt tryck hos Bris i coronatider – telefontiderna har utökats

Det är ett högt tryck på Bris, Barnens rätt i samhället, just nu. Många barn ringer och är oroliga kring coronaviruset. – Det kan handla om oro för sin egen del, men också oro för föräldrar eller mor- och farföräldrar, säger Anna Holmqvist, kommunikationschef på Bris..

Sydsvenskan - 07 jul 19 kl. 19:50

Ökat tryck hos stödorganisationer på sommaren

Sommar, ledighet – och psykisk ohälsa. Trycket hos stödorganisationer för personer med psykisk ohälsa ökar under sommaren. Fler hör av sig för att få stöd och problemen är ofta tyngre.

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 19 kl. 19:50

Ökat tryck hos stödorganisationer på sommaren

Sommar, ledighet – och psykisk ohälsa. Trycket hos stödorganisationer för personer med psykisk ohälsa ökar under sommaren. Fler hör av sig för att få stöd och problemen är ofta tyngre.

GöteborgsPosten - 07 jul 19 kl. 19:52

Ökat tryck hos stödorganisationer på sommaren

Sommar, ledighet – och psykisk ohälsa. Trycket hos stödorganisationer för personer med psykisk ohälsa ökar under sommaren. Fler hör av sig för att få stöd och problemen är ofta tyngre..

Nya Wermlands Tidningen - 05 feb 20 kl. 10:00

Rusning efter munskydd – hos bygghandlarna

Nya Wermlands Tidningen - 27 jun 16 kl. 14:40

Hårt tryck efter falafel

Det var bra tryck hos Ali Basha i Bengtsfors under måndagen då köpingens första orientaliska butik även började servera egenlagad falafel..

Kristianstadsbladet - 02 mar 12 kl. 06:30

Högt tryck hos vuxenutbildningen

Foto: Johanna Wallin
Inte på många år har vuxenutbildningen haft så många elever. Rekordmånga väljer att läsa in grundskole- och gymnasiekompetens.
?

Helsingborgs Dagblad - 30 mar 13 kl. 17:15

Bra tryck hos Årets företagare

"Det kom oväntat, men det är givetvis en stor ära att få utmärkelsen", säger Johan Ripa, styrelseordförande i familjeföretaget Laritryck..

Dagens Media - 15 jan 14 kl. 07:12

Hårt tryck hos Dagens ETC

Dagens ETC har fått fler prenumeranter än beräknat. "Det enda ris vi fått är att den är för politisk, men det är ju även Dagens Industri", säger grundaren Johan Ehrenberg..

SvD - 02 jul 14 kl. 06:13

Högt tryck hos leverantörer på nya Attefallhus

Idag träder regeringens nya byggregler i kraft och det blir grönt ljus att bygga sitt Attefallhus utan bygglov. Industrin jublar så klart och leverantörer spår kraftiga omsättningslyft..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 minuter sedan

Så ökar chansen att få jobb igen

Dags att ta tag i din framtid? Experterna är eniga – för den som blivit arbetslös i coronakrisen gäller det att inte hamna på sidan för länge..

Barometern - 15 minuter sedan

50 ton kokain konfiskerat i gemensam insats

Barometern - 15 minuter sedan

Thailand rapporterar ett nytt fall av covid-19

Barometern - 45 minuter sedan

"Sverige och Norge mer lika än många tror"

Norge öppnar långsamt upp samhället och har nu på flera punkter mindre restriktioner än Sverige. De två ländernas strategier för att tackla pandemin har gett intryck av att vara mycket olika..

Barometern - 45 minuter sedan

Sorgearbete med Istanbul som kuliss

Man behöver ge ”Jag är Istanbul” lite tid. För boken vinner i längden och går från trög start till lågmäld intensitet, tycker Maria Ehrenberg..

Barometern - 45 minuter sedan

Med full kontroll över tappad balans

I Lesley Nneka Arimahs noveller kränger berättandet mellan myter, apokalyps och krass vardagsrealism men tappar ändå aldrig balansen. Kristian Fredén har läst..

Barometern - 45 minuter sedan

Näktergalen som skapade hysteri

”Näktergalen” berättar den smått osannolika men helt sanna historien om hur Jenny Lind blev internationell storstjärna och vann publikens hjärtan. Ingela Tägil skildrar en människa och artist som kunde vara osäker privat men också äga en scen..

Barometern - 45 minuter sedan

Boklistan: Johan Hiltons ”Vi är Orlando” närmar sig toppen

Recensenterna väljer de bästa böckerna just nu..

Barometern - 45 minuter sedan

Vanliga värktabletter tas bort från hyllorna

Från och med på måndag går det inte längre att köpa smärtstillande mediciner som Voltaren och Eeze utan recept från läkare. Kunderna verkar ha tagit beskedet med ro. Åtminstone märks ingen större rusning på apoteken..

Barometern - 45 minuter sedan

Josef Fares ska bli pappa

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.