YA > Nyheter

Friday, 29 May, 18:29

YA - 22 maj 20 kl. 08:58

Här är butikerna som kommuninvånarna helst vill haLidl, en schysst pub eller varför inte ett mini-Ullared? När Sandra Nilsson på Sandras mobilfix ställde frågan om vilka butiker Skurupsborna saknar i byn fick hon mängder med svar..
Läs mer på YA
Läs mer om:
ullared, Sandra Nilsson, Sandras, Skurupsborna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är butikernasom , kommuninvånarna, helstvill ha
YA - 25 jun 19 kl. 16:00

SD:förslagen möts av starka reaktioner från kommuninvånarna

Beskedet om att Sverigedemokraterna i Skurup lämnat två politiska motioner där de vill förbjuda elever att använda huvudduk och att prata andra språk än svenska i kommunens skolor engagerar kommuninvånarna..

Sydöstran - 27 jun 19 kl. 11:57

Hela listan: Nöjeslivet kommuninvånarna önskar

Nöjeslivet i Karlskrona får lågt betyg när kommuninvånarna tycker till. Det visar en ny kartläggning. Men kafé -och restaurangbranschen har ökat sin tillväxt med 33 procent..

SmålandsPosten - 30 aug 19 kl. 21:40

Så tycker kommuninvånarna om skattehöjningen

Under måndagen ska kommunfullmäktige besluta om kommunens budget. I majoritetens budgetförslag vill de höja kommunalskatten med 93 öre. Smålandsposten frågade kommuninvånarna vad de tycker om skattehöjningen..

DI - 28 nov 17 kl. 12:08

Här är kommuninvånarna med högst och lägst skulder

Invånarna i Sveriges två rikaste kommuner har bland landets högsta snittskulder hos Kronofogden. Det framgår av statistik från Skatteverket. Lägst skulder har norrlänningarna..

YLE - 26 mar 18 kl. 09:25

Grankullaborna de nöjdaste kommuninvånarna i Finland – Jakobstad bland kommunerna som stigit mest på listan sen ifjol

Invånarna i Grankulla i huvudstadsregionen och och i Birkala nära Tammerfors är fortfarande de nöjdaste i Finland..

Trelleborgs Allehanda - 07 aug 18 kl. 05:00

Valpatrullen: Kommuninvånarna på landsbygden

Valpatrullen har tagit sig ut på landsbygden för att höra med invånarna i Klagstorp vilka frågor som är viktiga för dem inför kommunalvalet..

YLE - 12 feb 16 kl. 16:40

Kommuninvånarnas rätt att klaga på markanvändningen begränsas - vitaminspruta för föreningar

En begränsad besvärsrätt i planläggningsärenden kan innebära en vitaminspruta för föreningslivet. Det säger Natur och miljös verksamhetsledare Bernt Nordman. Regeringen utreder möjligheten att övergå från kommunalbesvär till förvaltningsbesvär när det gäller planläggningsärenden.

YLE - 15 jan 15 kl. 04:33

Invånarna i Malax ska höras om Vasafusion

Fullmäktiges ordförande Lorentz Uthardt i Malax vill höra invånarna innan fullmäktige tar ställning till sammanslagningsavtalet med Vasa. Så många som möjligt ska få komma till tals, säger Uthardt. I Malax vill fullmäktiges ordförande Lorentz Uthardt ha en bred diskussion om sammanslagningsavtalet med Vasa.

Nerikes Allehanda - 05 nov 16 kl. 06:00

Kommuninvånare får tycka till om lekplatser

I Laxå kommun finns 41 lekplatser i varierande skick. Nu ska kommuninvånarna få tycka till om vilka som ska rustas, vara kvar eller tas bort..

Sydöstran - 19 jul 17 kl. 15:11

Kommuninvånare: "Varför tar ingen ansvar?"

Det är inte bara överväxta gator och torg som upprör kommuninvånarna, utan även kommunens misskötsel av lekplatserna..

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

De tävlar om en el-kickbike:

Under fredagen var det dags för Kastanjeskolans traditionsenliga spexfotografering. Det som dock drog större intresse var den stora tävlingen, vars lyckliga vinnare kommer att vinna en elcykel..

YA - 30 minuter sedan

Hyresgästföreningen positiv till ny ägare

Hyresgäster och hyresgästföreningen fick beskedet om att det blir Malmöbaserade Trianon som köper 293 lägenheter på Östergård och Munkaholm samtidigt som media. – Det hade vi gott kunnat få veta lite tidigare, säger den lokala hyresgästföreningens ordförande Eva Roslund..

YA - 30 minuter sedan

Man skjuten i benet i Stockholm

YA - 15 minuter sedan

Vernissage på lördagen för konstpromenad i det fria

Han tejpar sina provisoriska vadarstövlar, tar skylten med texten ”HAV” och vadar stödd på en stav ut i vattnet. Konstnären Anders Kappel bjuder oss på en oplanerad performance när han gör färdig sin havsinstallation inför lördagens vernissage på ”Art walk” vid kusten nedanför Tjörnedala konsthall..

YA - 45 minuter sedan

Fotbollsbesked i dag – så är läget i Europa

Bundesliga rullade i gång för snart två veckor sedan, danska superligan återstartade i torsdags och flera andra europeiska ligor och cuper är tillbaka efter det långa uppehållet på grund av coronapandemin. Här är läget i några av Europa fotbollsländer..

YA - 1 timme sedan

Hon ser det naturliga genom nya perspektiv

Som konstpedagog har hon låtit barn i Sjöbo skapa konst av naturen. Nu ställer Jasmine Cederqvist ut sina egna verk i konsthallen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.