Realtid > Ekonomi

Friday, 29 May, 14:33

Realtid - 22 maj 20 kl. 08:41

Uppsats om hållbarhetsarbete och finansieringskostnad belönasSiemens Financial Services uppsatsstipendium i finans tilldelas Lovisa Kjerstensson och Hanna Nygren, Handelshögskolan vid Umeå universitet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Financial Services, Lovisa Kjerstensson, Hanna Nygren, Umeå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppsatsom , hållbarhetsarbeteoch , finansieringskostnad, belönas
Västerbottens Folkblad - 10 dec 13 kl. 11:32

Umeåstudenter belönas för uppsats

Det är skillnader på hur jobbannonserna utformas beroende på om det är en kvinno- eller mansdominerad bransch. Det konstaterar Sara Lindmark och Jessica Sundin i sitt examensarbete på Personalvetarprogrammet vid Umeå universitet. Nu belönas de med Juseks och Personal & Ledarskaps pris för bästa uppsats inom personalvetenskap.

YLE - 20 maj 14 kl. 18:42

Fyra ungdomar belönas i språktävling

Ett brädspel där man ska svara på frågor om nordiska sagoböcker - och en uppsats med rubriken Mitt smultronställe. Det var två av de prestationer som idag prisbelönades av Svensklärarna i Finland. Tävlingen indelas i fyra kategorier, två för elever inom yrkesutbildning och två för gymnasieelever.

Västerbottens Folkblad - 08 dec 15 kl. 14:13

Student i Umeå vinner pris för uppsats

Konkurrensverkets tävling om de bästa uppsatserna inom juridik och ekonomi är avgjord. En uppsats skriven av en Umeåstudent belönas med 25 000 kronor. Erik Johansson, från Lund, är student på Handelshögskolan vid Umeå universitet och får 25 000 kronor av Konkurrensverket för sin uppsats ”Competitive Tendering of Public Transport, Estimating Effects of Competition”.

Expressen - 07 apr 15 kl. 11:46

Kungen hyllar Wilmas Auschwitz-uppsats

Fasorna efter besöket i Auschwitz hemsökte Vilma Claésson så hon skrev en novell om sina känslor. Nu belönas hon med ett hederspris av Emerichfonden och ska hyllas av kungen. – Jag ville förmedla vad jag kände när jag var i Auschwitz och förmedla det till andra som inte har varit där, säger 17-åringen från Värnamo..

Alingsås tidning - 18 mar 16 kl. 17:39

Alströmerelev vann resa till FN

Tilda Johansson, elev på Alströmergymnasiets humanistiska program, är en av åtta svenska elever som genom en välskriven uppsats belönas med en resa till New York, där ett besök i FN ingår.
Varje år genomför Odd Fellow en uppsatstävling om FN och dess verksamhet i utvalda gymnasieskolor runt om i Sverige. Projektet kallas UNP – United Nations Pilgrimage for Youth.

Sydöstran - 04 feb 19 kl. 16:42

De hade bäst framtidsdröm

Andreas Tatidis och Isac Simonsson från Rödebyskolan klass 8B vann Industrigruppens tävling ”Framtidsdrömmar” med sin uppsats om klimatpåverkan. Nu belönas deras klass med 15 000 kronor..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Baltertoppen häktad

Balders finanschef Marcus Hansson häktas. .

Realtid - 15 minuter sedan

"Botten kan vara passerad"

Danske Banks Boprisindikator, som publiceras i dag, visar att den mindre stabiliseringen i bostadspriser som banken såg i mitten på maj har hållit i sig månaden ut..

Realtid - 1 timme sedan

IK stänger 30-miljardersfond – största någonsin

IK Investment Partners meddelar att de idag stänger sin senaste mid cap-fond IK IX efter att ha tagit in 2,85 miljarder euro, motsvarande över 30 miljarder kronor. Det är riskkapitalbolagets hittills största fond..

Realtid - 1 timme sedan

IK stänger sin största fond någonsin

IK Investment Partners meddelar att de idag stänger sin senaste mid cap-fond IK IX efter att ha rest 2,85 miljarder euro..

Realtid - 2 timmar sedan

Allra-topp slipper skattesmäll efter kommunikationsmiss

Bristande kommunikation från Skatteverkets sida gör att den tidigare Allra-direktör som fram tills i vintras var efterlyst och häktad i sin frånvaro slipper en skattesmäll på mångmiljonbelopp..

Realtid - 1 timme sedan

Minus 2,7 miljarder för Lundbergs

Investeringbolaget Lundberg redovisar ett resultat efter finansiella poster blev minus 2 750 miljoner kronor för det första kvartalet, att jämför med plus 4 902 miljoner kronor motsvarande period förra året. .

Realtid - 1 timme sedan

EU godkänner ABB:s försäljning av Power Grids

EU-kommissionen godkänner affären där ABB säljer sin division Power Grids till japanska Hitachi. .

Realtid - 2 timmar sedan

Samtliga banker uppfyller MREL-krav

Samtliga banker uppfyllde vid utgången av det första kvartalet sina krav på nedskrivningsbara skulder, så kallade MREL-krav. Det visar Riksgäldens kvartalsrapport..

Realtid - 2 timmar sedan

Erik Selin: "Jag har svårt att tro att de gjort något medvetet fel"

Balders vd Erik Selin är chockad över de misstankar som riktas mot två av hans närmaste medarbetare..

Realtid - 2 timmar sedan

"Hyresbostäder är det enda som känns rejält tryggt"

Coranapandemin skapar stor osäkerhet på fastighetsmarknaden som samtidigt påverkas av digitalisering. Men fastigheter är trögrörlig materia, konstaterar fredagens expertpanel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.