Mobil > Teknik

Wednesday, 27 May, 17:29

Mobil - 22 maj 20 kl. 08:30

Fitbit undersöker om smartklockor kan detektera coronaFitbit undersöker nu om klockor och aktivitetsmätare kan detektera tecken på Covid19 på ett tidigt stadium..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Covid19

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fitbit, undersökerom , smartklockorkan , detektera, corona
YLE - 12 apr 14 kl. 07:48

FT: FBI undersöker Herbalife

USA:s federala polis FBI undersöker företaget Herbalife och har bett om uppgifter av nätverkets försäljare, rapporterar finanstidningen Financial Times. Vid Herbalife, som driver nätverksförsäljning av näringstillskott och preparat för viktkontroll i över 80 länder, däribland Finland, avfärdar man uppgifterna. FBI har för sin varken bekräftat eller förnekat att en undersökning pågår.

BT - 17 jul 13 kl. 06:03

Krav på att FN undersöker vapenbåt

Panama kräver nu att FN undersöker de vapen som hittades ombord på ett nordkoreanskt fartyg som genomsöktes i Panamakanalen. Kuba uppger att det rör sig om föråldrade kubanska vapen som sänts iväg för reparation. Kubas utrikesdepartement uppger att det bland annat är luftvärnsvapen, demonterade raketer och två MiG-21-plan - allt tillverkat i Sovjetunionen och som ska tillbaka till Kuba efter reparationerna.

YLE - 02 aug 13 kl. 10:57

HS: Förlag undersöker Marimekkos möjliga plagiat

Tidigare i veckan kom det fram att Marimekkos tyg "Isoisän puutarha", farfars trädgård, påminner om illustrationerna i en brittisk barnbok. Nu undersöker bokförlaget fallet, skriver Helsingin Sanomat. Det brittiska bokförlaget Random House gav ut den brittiska barnboken Rosie?

Kristianstadsbladet - 30 maj 13 kl. 11:03

Israel "undersöker" rapport om vapen


Israel undersöker uppgifter om att Syrien redan ska ha tagit emot den första leveransen av luftvärnsrobotar av typen S-300 från Ryssland, uppger en anonym israelisk tjänsteman till Reuters. - Jag har ingen information utöver vad som rapporterats, och vi undersöker saken, sade han.Det var i en intervju med den libanesiska tv-kanalen al-Manar som Syriens president Bashar al-Assad gjorde uttalandet.

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 15 kl. 00:03

Bombtekniker undersöker föremål

Bombtekniker undersöker ett misstänkt explosivt föremål i Änggården i Göteborg. Flera fastigheter har evakuerats och området har spärrats av, uppger polisen.— Vi har ett föremål som det inte går att säga om det är farligt eller ofarligt, säger Victor Prästbacka, biträdande vakthavande befäl vid polisen region Väst, till TT.

Sydsvenskan - 08 aug 15 kl. 00:03

Bombtekniker undersöker föremål

Bombtekniker undersöker ett misstänkt explosivt föremål i Änggården i Göteborg. Flera fastigheter har evakuerats och området har spärrats av, uppger polisen.— Vi har ett föremål som det inte går att säga om det är farligt eller ofarligt, säger Victor Prästbacka, biträdande vakthavande befäl vid polisen region Väst, till TT.

Västerbottens Folkblad - 16 aug 16 kl. 22:46

Unikt projekt undersöker fritidsbåtars effekt på havet

Forskare vid Umeå universitet deltar just nu i ett unikt samarbetsprojekt som undersöker hur fritidsbåtarnas giftiga avgasutsläpp påverkar havsmiljön. De ämnen forskarna har specialiserat sig på är de så kallade polycykliska aromatiska kolvätena, PAH, som är giftiga och i vissa fall starkt cancerframkallande. Forskarna undersöker bland annat hur blåmusslor och ostron tar upp föroreningarna.

YLE - 25 feb 17 kl. 12:29

Polisen undersöker ordningsvakter på Suomi Ensin-demonstration

På sociala medier sprider sig videomaterial, där ordningsvakterna på Suomi Ensin-demonstrationen verkar bete sig aggressivt mot utomstående. Nu undersöker polisen om ordningsvakterna missbrukat sina befogenheter. I Helsingfors har invandringsfientliga Suomi ensin-gruppen i flera veckor demonstrerat mot en grupp asylsökande som driver en egen demonstration för att få stanna i Finland.

Länstidningen i Jämtland - 18 okt 17 kl. 05:30

Byggboom i Åre kommun – 60 nya bostadstomter kan bli verklighet i Undersåker

Undersåker växer så det knakar och Åre kommun samt privata markägare vill möta efterfrågan på bostadstomter. Därför har kommunen lagt fram ett förslag på hur två stora markområden kan bebyggas på bästa sätt. Om förslaget blir verklighet kan det inom loppet av tre år stå uppemot 60 nya hus i centrala Undersåker..

Expressen - 14 jul 18 kl. 17:34

Bombtekniker undersöker misstänkt föremål på skola

Bombtekniker undersöker ett föremål som har kastats in på en skola i Botkyrka i södra Stockholm.– Det har inte brunnit eller så men räddningstjänsten är på plats för bombteknikerna vill gärna ha dem med när de undersöker föremålet, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 2 timmar sedan

Oneplus VD: Vi ska börja göra billiga telefoner igen

I en längre intervju berättar Oneplus VD om deras kommande affärsstrategi som bland annat innefattar ett större ekosystem av prylar och att de ska börja sälja billigare telefoner igen..

Mobil - 3 timmar sedan

Nu kan du betala även med Volvokort i Google Pay

Volvofinans bank utökar nu sina kunders möjligheter till mobila betalningar genom att ansluta sig till Google Pay..

Mobil - 2 timmar sedan

Rykte: Alla Iphone 12 får oled-skärm

Enligt rapporter ska alla kommande modeller i Iphone 12-serien få oledskärmar, mestadels levererade av Samsung..

Mobil - 5 timmar sedan

Långtidstest: Så bra har Samsung Galaxy S10e klarat sig i längden

Mobils Elias Nordling har använt Samsung Galaxy S10e som sin huvudsakliga mobil under längre tid, och är fortfarande mycket nöjd..

Mobil - 7 timmar sedan

Domstol häver förbudet mot appen Tiptapp

Efter att ha varit förbjuden i två år har nu företaget bakom appen Tiptapp vunnit över Stockholms stad i mark- och miljödomstolen och får nu återigen användas i Stockholm..

Mobil - Igår: 14:54

Samsung Galaxy Fold 2 kan bli vattentät enligt nytt patent

En ny patentansökan från Samsung handlar om en vattentät vikbar telefon med en ny sorts skärm..

Mobil - 23 timmar sedan

Moto G Pro är Motorolas nya mobil med pekpenna – nu till Sverige

Ska locka till anteckningar och mer för både privatpersoner och professionella..

Mobil - Igår: 12:14

Test: JBL Live 300TWS – Stabila och trådfria

JBL har hittat formen för sina true wireless-headset..

Mobil - Igår: 11:25

Rykten: Så blir nya Motorola Razr 2

Enligt rykten ska den nya Razr som lanseras i höst ha fått en del uppgraderingar från föregångaren – och kanske till ett lägre pris..

Mobil - Igår: 10:52

Exynos 880 - nytt mellanklasschipset med 5G från Samsung

Det nya chipsetet bygger på toppmodellerna men har mer modest prestanda för att få ner priset och göra det mer tillgängligt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.