YA > Nyheter

Thursday, 28 May, 17:53

YA - 22 maj 20 kl. 07:53

Glädjebesked: Sommarjobb som planerat70 ungdomar får i dagarna besked om att de fått kommunalt sommarjobb. – Som läget är nu kör vi som planerat, men allt kan förändras med kort varsel, säger Cecilia Fahlborg på arbetsmarknadsenheten..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Cecilia Fahlborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glädjebesked, Sommarjobbsom , planerat
Expressen - 12 jun 15 kl. 09:36

Glädjebesked efter ”Zlatan-skadan”

MALMÖ. Här är Pontus Janssons glädjebesked efter "Zlatan-skadan". Operationen gick perfekt och rehabiliteringen går blixtsnabbt.

Blekinge Läns tidning - 03 jul 18 kl. 18:00

Vännerna ordnade eget sommarjobb

I juni gick de ut nian från Snäckebacksskolan. Inte långt efteråt började Selma Palmgren, 15 och Elisa Andersson, 16, på sitt sommarjobb - som de kommit på och planerat helt själva..

BT - 25 jun 13 kl. 07:24

Ge unga chansen till sommarjobb

Ett sommarjobb är för många unga den första kontakten med arbetslivet, men konkurrensen om jobben är hård. Därför borde kommunerna gå in och garanterar alla 17-åringar ett sommarjobb. Det skulle utgöra en investering, inte en kostnad, anser LO.

Expressen - 15 aug 17 kl. 20:58

Sanna Nielsens glädjebesked: "Jag kommer tillbaka nästa år"

Sanna Nielsen kommer att leda "Allsång på Skansen" även nästa år.Det avslöjade hon under tisdagens program.– Jag har haft världens bästa sommarjobb, så därför kommer jag tillbaka nästa år, sade hon, till publikens jubel..

Nyheter 24 - 07 mar 12 kl. 13:22

Glädjebeskedet: Fler sommarjobb i år än förra året


De som söker sommarjobb jagar inte förgäves. För trots stigande arbetslöshet finns det fler sommarjobb i år än det fanns förra året. Hög ungdomsarbetslöshet och hård konkurrens skrämmer många.

YLE - 18 mar 15 kl. 04:43

Jakten på sommarjobb är i full gång

Ansökningstiden till många sommarjobb har ren gått ut, men ännu pågår jakten. Svårast är det att hitta jobb för den som är i 16-års åldern. Karleby stad fick in hela 1083 ansökningar till de 250 jobb som står till buds.

YLE - 28 jan 17 kl. 07:00

"Låt ungdomarna själva söka sommarjobb!"

- Det är viktigt att ungdomar som söker sommarjobb själva tar den första kontakten till potentiella arbetsgivare, säger Nina Waxlax som koordinerar Vasa stads sommarjobb på Navigatorn i Österbotten. Waxlax menar att det t.o.

Magazin24 - 20 jul 12 kl. 13:50

Sommarjobb ett viktigt steg på vägen till en anställning

Kontakter och arbetslivserfarenhet är avgörande för att få ett jobb. Därför är sommarjobb ett viktigt steg på vägen till en anställning. I vår budget föreslår vi en sommarjobbgaranti som skulle ge 200 000 nya sommarjobb åt unga över hela landet.

BT - 11 mar 13 kl. 14:12

Fler och tidigare sommarjobb

Skörden av sommarjobb blir god i år, bättre än i fjol som redan var ett bra år. Men sök nu, annars kan det vara för sent. Antalet sommarjobb har växt stadigt de senaste åren.

YLE - 03 feb 17 kl. 09:02

Det finns fler sommarjobb i år - ändå inte ovanligt att studerande jobbar utan lön

EK uppskattar att deras medlemsföretag erbjuder 100 000 sommarjobb i år. Det är 10 000 fler än ifjol. Många studerande upplever ändå att det är väldigt stressigt att försöka få sommarjobb inom sin egen bransch och det är inte heller ovanligt att studerande jobbar utan lön.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Så firas nationaldagen i SVT

YA - 15 minuter sedan

Klart: Andersson stannar till 2024

Svenska fotbollförbundet förlänger kontraktet med Janne Andersson. Förbundskaptenens nya avtal sträcker sig över EM i Tyskland 2024..

YA - 15 minuter sedan

Intolerans i SSU är Löfvens problem

Ungdomsförbunden ska skola i demokrati. De ska inte vara en plats för vuxna att driva intolerans, skaffa sig makt och dra in pengar från skattebetalarna. .

YA - 30 minuter sedan

Skatten kan höjas med 20 öre nästa år

Den styrande femklövern föreslår en skatteökning nästa år med 20 öre. Det beräknas ge kommunen ytterligare cirka åtta miljoner. Detta för att inte tvingas ta bort någon verksamhet som friluftsbad eller Florabiografen.

YA - 1 timme sedan

Svensk fotboll får ett extra transferfönster

Idag fick svensk fotboll klartecken från Fifa för ett extra transferfönster. Det nya fönstret, som förväntas klubbas formellt ikväll, gäller mellan 31 maj och 13 juni..

YA - 1 timme sedan

Nu öppnar stora friluftsbadet

På lördag, 30 maj, öppnar Orebadet för säsongen. .

YA - 1 timme sedan

Ridklubb säger upp chef – pandemin har dränerat kassan

Ystad ridklubb har sagt upp sin verksamhetschef. En kärv ekonomi, som accentuerats av coronapandemin, gör att klubben inte längre har råd. .

YA - 1 timme sedan

Handboll: Ystadskillar kan komma med i Champions Leagues all star-lag

I en rumphuggen handbollssäsong som kom på ändan har ännu ingen segrare utsetts i Champions League. Det så kallade ”final four” kommer att avgöras först 28–29 december. Det till trots har det nu blivit dags att utse ett all star-lag, och där finns två Ystadskillar nominerade..

YA - 1 timme sedan

Skurupshem säljer 293 lägenheter till Malmöföretag

I en enda affär har Skurupshem sålt 293 lägenheter, på Östergård och Munkaholm, till Malmöföretaget Trianon. – Vi har fokuserat på att hitta en välkänd aktör med gott rykte, säger Skurupshems vd Pierre Esbjörnsson. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.