UNT > Lokalt

Friday, 29 May, 18:59

UNT - 22 maj 20 kl. 08:00

Fortsatt fri parkering i city trots miljonnotaDet kan bli fri parkering i Uppsala city ända till i höst. Men det är svårt att säga hur effektiv den fria parkeringen är..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt fri, parkeringi , citytrots , miljonnota
UNT - Igår: 12:00

Fri parkering kräver avgift i Uppsala city

Kommunstyrelsen har beslutat att förlänga vårens beslut om fri parkering i Uppsala city till och med augusti för att gynna handeln. Men se upp. Det är inte helt fritt..

Trelleborgs Allehanda - 19 maj 14 kl. 10:31

Inget gehör för S-motion om fri parkering

Arkiv: Claes Nyberg
Det blev en tuff votering som slutade med sju röster mot sju i samhällsbyggnadsnämnden när Socialdemokraternas motion om fri parkering på kommunal mark var uppe till diskussion. Ordförandes utslagsröst gjorde att motionen inte fick något medhåll i nämnden.
Socialdemokraterna föreslår i sin motion att all parkering på kommunens mark ska vara gratis, med olika tider i olika zoner, reglerat med p-skiva.

Nya Wermlands Tidningen - 02 sep 11 kl. 13:15

Fri parkering i centrum utreds

Handlarna i centrum vill ha fri parkering precis som på Skolgärdet. Nu ska samhällsbyggnadsförvaltningen utreda hur handeln i Karlskoga kan ges likartade konkurrensförutsättningar avseende parkering..

Nya Wermlands Tidningen - 10 nov 12 kl. 08:15

Handlarna får betala fri parkering

Handlarna i centrum känner sig konkurrensutsatta i förhållande till Skolgärdets handlare. Det hela handlar om gratis parkering eller avgiftsbelagd för kunder i centrum. ?

LV - 23 jun 17 kl. 11:40

Beslut: Då blir det fri parkering - vill få ökad rörlighet i centrum

Kommunstyrelsen har nu bestämt sig för att prova fri parkering i centrum från och med september. De platser som omfattas av testen är korttidsplatserna. Syftet är att få en ökad rörlighet i centrum med bättre möjligheter för den som vill handla i stan..

Nya Wermlands Tidningen - 07 dec 17 kl. 06:00

Fri parkering i centrum inför jul

På grund av ombyggnationen i centrum så har kommunen beslutat att ha fri parkering i centrala Karlskoga fram till julen med start den 11 december..

Barometern - 29 dec 17 kl. 15:27

Fri parkering och mellandagsrusch skapar kaos

Med fri parkering och färre p-platser har trängseln ökat på parkeringsplatserna i centrum. Så här i mellandagarna är trycket extra hårt. Och det kan ta tid att hitta en ledig p-plats.

DN - 22 sep 18 kl. 20:06

Frisören som kämpar mot fri parkering utanför sin salong

Hur svårt kan det vara att byta ut en parkeringsskylt? Det undrar Ahmad Abdulwahid som under ett drygt års tid väntat på att en utlovad skylt, där begränsad p-tid anges, ska avlösa den skylt som tillåter helt fri parkering utanför hans frisersalong i Tierp..

ÖstersundsPosten - 27 mar 20 kl. 09:10

Insändare: Varför inte fri parkering vid sjukhuset?

Bra med fri parkering i centrum, men varför måste man betala parkeringsavgift vid sjukhuset? Det....

Länstidningen i Jämtland - 03 apr 20 kl. 10:29

Fri parkering i Åre med anledning av coronaviruset

Från och med fredag eftermiddag är det fri parkering i två timmar på alla allmänna parkeringar i....

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Uppsalaforskare: Fler måste coronatestas

Färre än väntat har visat sig bära på antikroppar mot coronaviruset. "Konstigt och förvånande" att Sverige inte har en större testning i gång, tycker Uppsalaprofessorn Tove Fall..

UNT - 2 timmar sedan

Inget Husabymarken eller nationaldagsfirande i år

Coronaviruset sätter stopp för årets Husaby Marken och nationaldagsfirande i Knivsta kommun..

UNT - 1 timme sedan

Känd Uppsalabo bygger hotell – för bin

Therese Zätterqvist från Uppsala är något så ovanligt som klimatinfluencer. Nu satsar hon på att bygga hotell, för bin..

UNT - 1 timme sedan

Här kör hemkörningsbilarna för fort

Nu när allt fler vill ha maten hemkörd till dörren dyker ett nytt problem upp, enligt en Märstabo som hävdar att leveransbilar kör för fort på gångvägar och i gårdar..

UNT - 2 timmar sedan

Årets inkallade släpptes fria – känslosam dag på Ärna

Den 16 september gick 122 unga genom grindarna till Uppsalas garnison vid Ärna. En militär grundutbildning senare fick de under fredagen avsluta utbildningen med att promenera ut genom samma grind på garnisonen..

UNT - 2 timmar sedan

Tierp först ut i digital UF-satsning

Drygt 200 elever i årskurs åtta och nio i Tierps kommun blir först ut i Uppsala län när Ung Företagsamhet håller sin föreläsning "Framtidskoll" om jobb, entreprenörskap och privatekonomi digitalt..

UNT - 2 timmar sedan

Ökad social oro vid Uppsalahems bostäder

Uppsalahem har kraftigt ökat antalet övervakningskameror i sina bostadsområden. Från 26 stycken 2018 till över 70 förra året, som en metod att minska den sociala oron..

UNT - 10 timmar sedan

Stepchip AB - nytt företag startar i Uppsala

Den 28 maj registrerades det nya bolaget Stepchip AB hos Bolagsverket..

UNT - 10 timmar sedan

Nytt företag startas i Sigtuna - Handelsbolaget Ullstationen i Odensala

Enligt verksamhetsbeskrivningen ska företaget ägna sig åt "Insamling, sortering och försäljning av ull och ullprodukter.".

UNT - 4 timmar sedan

Efter missade bredbandsmålet: Ygeman svarar på kritiken

Det är regeringens ansvar att Uppsala Län inte klarar bredbandsmålet 2020. Det menar Björn-Owe Björk (KD). Nu svarar energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) på kritiken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.