DI > Ekonomi

Saturday, 06 June, 13:30

DI - 22 maj 20 kl. 07:54

Tokyo lättar på nedstängningar – har beredskap för andravågBarer och restauranger i den japanska huvudstaden Tokyo får ha öppet till klockan 22..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tokyo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tokyo, lättar, nedstängningarhar , beredskapför , andravåg
PrivataAffärer - 06 apr 20 kl. 07:55

Nationellt nödläge kan utlysas i Japan

Nödläget kan komma att verkställas från tisdagen, och gälla stor-Tokyo samt regionerna Osaka och Hyogo. Enligt tv-kanalen TBS kommer nödläget att gälla i sex månader. Inom denna ram kan regionerna själva bestämma sina egna tidsbegränsade åtgärder.

PrivataAffärer - 06 apr 20 kl. 13:43

Japan: Förbereder nytt stimulanspaket på 108 000 miljarder yen

Abe sade att han vill säkra att den ekonomiska aktiviteten kan upprätthållas så mycket som möjligt, och hans stimulanspaket kommer att inkludera över 6.000 miljarder yen i direkta utbetalningar till hushåll och företag. Premiärministern sade också att vill utlysa nödläge i sju prefekturer, bland andra Tokyo och Osaka, från och med i morgon tisdag.

Kristianstadsbladet - 13 nov 13 kl. 18:51

Desperation i ödelagda Tacloban

Stanken av död ligger tung över Taclobans huvudgata och fem dagar efter tyfonen är situationen fortfarande inte under kontroll. Viss hjälp har börjat nå fram men det råder en skriande brist på allt - mat, men också liksäckar, rapporterar TT:s utsände.
Hjälpsändningar når den förödda staden Tacloban och rissäckar lassas av i mängder på olika platser.

BT - 13 nov 13 kl. 18:53

Desperation i ödelagda Tacloban

Stanken av död ligger tung över Taclobans huvudgata och fem dagar efter tyfonen är situationen fortfarande inte under kontroll. Viss hjälp har börjat nå fram men det råder en skriande brist på allt - mat, men också liksäckar, rapporterar TT:s utsände. Hjälpsändningar når den förödda staden Tacloban och rissäckar lassas av i mängder på olika platser.

BT - 11 mar 14 kl. 12:08

BT:s Krister Persson mötte Nils Horner

BT:s Krister Persson mötte Nils Horner i augusti 2012 för en intevju som publicerades i bilagan Hela helgen. Här är intervjun i sin helhet. Hade detta varit ett radioinslag så hade det börjat med ett ljud.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

USA rustar för stärkta sanktioner mot Nord Stream 2

Nord Stream 2 kan snart drabbas av ytterligare sanktioner. Nu rustar politiker i den amerikanska kongressen för att förhala bygget av….

DI - 30 minuter sedan

”Slopa kravet på parkeringsplatser vid bostadshus”

Slopa kravet på parkeringsplatser för bostadshus. Skapa i stället mobilitet som är i linje med klimatmålen och som dessutom sänker både….

DI - 45 minuter sedan

Här är ställena där du smittas av coronaviruset

Nästan 43.000 personer har hittills konstaterats smittade av coronaviruset i Sverige..

DI - 1 timme sedan

De sätter lönsamt vrakpris – nu breddas verksamheten

En uttjänt segelbåt gjorde Josefin Arrhénborg och Maria Rindstam till entreprenörer i återbruksbranschen..

DI - 1 timme sedan

Bröllopsgäster anklagas för ny smittvåg i Iran

Iran, som gradvis lättat på coronarestriktionerna sedan i mitten av april, har drabbats av en befarad ny smittvåg de senaste dagarna..

DI - 2 timmar sedan

Zuckerberg lovar se över regler för moderering

Facebooks vd Mark Zuckerberg säger att han överväger förändringar av de riktlinjer som inneburit att kontroversiella inlägg från president….

DI - 2 timmar sedan

Efter corona – färre nya poliser

Polisutbildningen riskerar få många tomma platser även i höst. Inrikesminister Mikael Damberg (S) skyller på coronasmittan..

DI - 2 timmar sedan

Biden har säkrat presidentkandidaturen

Den tidigare vicepresidenten Joe Biden har fått tillräckligt många delegater för att formellt säkra sin position som Demokraternas kandidat….

DI - 3 timmar sedan

Hittade gömda skatter under coronakarantänen

Den 24 mars tvingades Thielska Galleriet stänga till följd av coronapandemin. Under tiden de höll stängt kom sommarens utställning ”Dolda….

DI - 3 timmar sedan

Välkommen till idrottens skatteparadis – hit flyttas miljarderna

Stora idrottsorganisationer som Fifa och Uefa har svart bälte i skatteplanering, och undviker effektivt att betala skatt där de tjänar….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.