BT > Nyheter

Sunday, 24 May, 23:12

BT - I förrgår: 06:58

Anställer mitt i krisen: ”Vi får jobba hårdare för att lyckas nu”Adgrowth har tagit det kittlande – och skrämmande – beslutet att gasa sig igenom krisen. – Vi kommer inte att kasta in handduken även om det här skulle dra ut på tiden, säger Johan Andersén, en av delägarna..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Johan Andersén

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anställermitt i , krisenVi får , jobba, hårdareför , att lyckas nu
Posh24 - 28 apr 14 kl. 08:45

Selena Gomez satsar hårdare: anställer Katy Perrys manager!

Selena Gomez valde att avskeda hennes föräldrar tidigare i april, som varit hennes managers sedan hon slog igenom. Den 21-åriga sångerskan ville klippa alla professionella band med föräldrarna eftersom hon blivit "äldre och mer självständig."

Nu har Gomez istället anställt Bradford Cobb, som bland annat även företräder Katy Perry.

YLE - 29 aug 14 kl. 04:30

Akutvårdare skall ut på rallybanan

Det händer alltför många olyckor i Finland där ambulanser är inblandade, visar flera undersökningar. Därför börjar nu akutvården i Karleby utbilda sin personal i hur man bäst kör ambulansen. Enligt förstavårdschef Oskar Hagström gäller det som ambulansförare att hela tiden vara steget före.

YLE - 29 aug 14 kl. 04:30

Akutvårdare skall ut på racerbanan

Det händer alltför många olyckor i Finland där ambulanser är inblandade, visar flera undersökningar. Därför börjar nu akutvården i Karleby utbilda sin personal i hur man bäst kör ambulansen. Enligt förstavårdschef Oskar Hagström gäller det som ambulansförare att hela tiden vara steget före.

YLE - 10 mar 16 kl. 09:13

Företag vill inte anställa arbetslösa

Det är bland annat de unga och de arbetslösa som tävlar om de lediga jobben på arbetsmarknaden. Enligt arbets- och näringsministeriets utredning var ungefär var fjärde av de som rekryterades arbetslös. Arbets- och näringsministeriet undersökte rekryteringen år 2014.

NT - 08 feb 18 kl. 18:00

Kriminalvården nyanställer i Norrköping

Kriminalvården anställer ett 20-tal nya kriminalvårdare i Norrköping, på grund av att myndigheten har fått överta allt fler transporter från polisen..

YLE - 24 nov 15 kl. 12:25

Anställda inom äldrevården sägs upp i Raseborg

Äldrevården drabbas hårdast då 24 av stadens årsverken ska bort. Resultatet från Raseborgs samarbetsförhandling blev att 24 av stadens årsverken ska bort under nästa år. Den mest radikala förändringen är att sexton personer inom äldreomsorgen kommer att bli utan arbete.

YLE - 14 feb 16 kl. 10:55

Nollavtal – kryphål för arbetsgivaren eller flexibel anställningsform?

Inom vårdbranschen finns företag där alla personliga assistenter har nollavtal. Näringslivet anser att nollavtalen behövs och ger flexibilitet på arbetsmarknaden, medan facket tycker att företagen undviker att ge personalen anställningstrygghet. Nina Kokkinen jobbar för ett stort företag inom vårdbranschen.

YLE - 01 dec 14 kl. 04:00

Båtbyggaren som blev närvårdare

År 2008 byggde Karl-Erik Dahlin båtar i Burma. I dag jobbar han som närvårdare vid Malmska sjukhus i Jakobstad. Den tropiska cyklonen Nargis ledde till karriärbytet.

YLE - 24 apr 15 kl. 17:30

Nu talar anställda ut om vanvården på Astrea

En del av de äldre på servicehuset Astrea i Hangö hade det inte så bra sin sista tid i livet, säger en anställd. Skulle hon få göra om allt så skulle hon genast ha polisanmält de fysiska och psykiska trakasserier som sägs ha pågått i många års tid utan att någon ingrep. Det ska ha handlat om allt från kalla duschar och stölder till ofrivillig bantning och hårdhänthet.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Bildspecial: Studenterna fick en bal på slottet

Lite småkyligt var det, och duggregnade. Men vad gjorde det? Det blev ju ändå en alldeles, alldeles underbar bal på slottet för studenterna på Kunskapskällan.

BT - 1 timme sedan

Michael Björklund vann "Robinson"

Michael Björklund är årets vinnare av realityserien "Robinson". Den åländske kocken navigerade sig genom programmet med snällhet som främsta vapen, offrade framtänderna, och fick nya perspektiv på sitt vardagsyrke..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.