BT > Nyheter

Saturday, 06 June, 18:07

BT - 22 maj 20 kl. 07:00

Bevara det som är unikt med HestraVåga värna det svenska kulturarv med lantlig prägel som ännu finns kvar på Hestra, uppmanar styrelsen för Borås västra socialdemokratiska förening..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Hestra, Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bevaradet som är , uniktmed , Hestra
BT - 24 maj 20 kl. 08:51

Ladan på Hestra har inget värde

Det finns inget värde i att bevara ladugården på Hestra som den ser ut i dag, anser Bo Lindvert..

VA - 06 dec 16 kl. 11:08

Nära, unikt och grönt

Hestra Parkstad byggdes i samband med Nordisk bostadsutställning 1994. Sedan dess har området vuxit och just nu planeras flera olika projekt och Hestra formas till en plats där människor lever ett rikt och hållbart vardagsliv. .

VA - 06 dec 16 kl. 11:08

Nära, unikt och grönt

Hestra Parkstad byggdes i samband med Nordisk bostadsutställning 1994. Sedan dess har området vuxit och just nu planeras flera olika projekt och Hestra formas till en plats där människor lever ett rikt och hållbart vardagsliv. .

BT - 21 jan 14 kl. 20:03

Full fart i skidspåren på Hestra

Snön ligger vit i skidspåren på Hestra. I dag tränade ett 30-tal barn och ungdomar för framtida segrar. BT skrev häromdagen om hur man med hjälp av konstsnö har skapat ett skidspår vid skidstadion.

Politologerna - 25 feb 14 kl. 08:00

Bevara tidningen Riksdag och Departement

Tidningen Riksdag och Departement (RoD) är nedläggningshotad. Tidningen har getts ut sedan 1976 och har sina rötter i ett statligt informationsblad som regeringen började ge ut redan 1939. Administrativ huvudman är den svenska riksdagen, men riksdagen har inget inflytande över tidningens innehåll.

Blekinge Läns tidning - 08 mar 17 kl. 13:27

Unikt fornfynd avslöjar överraskande jaktstrategi

Stenåldersjägarna var selektiva i sin jakt för att förbättra resultatet och bevara vissa arter i grannskapet. Det visar ett unikt fynd av benrester från den 9 200 år gamla bosättningen vid Norje Sunnansund..

Trelleborgs Allehanda - 04 apr 19 kl. 11:50

Smygebo: ”Bevara och satsa på det som är unikt här.”

Bevara områdets historia och håll öppet även vintertid. Det är två önskemål om hur man utvecklingar Smygehuk efter att kommunen inom kort förfogar över Köpmansmagasinet..

YA - 13 nov 19 kl. 06:00

Kommunledningen vill bevara Elfstrands – ”kostar inte en halv miljon att driva”

Elfstrands krukmakeri är ett unikt arbetslivsmuseum, väl värt att bevara. Det menar kommunstyrelsens arbetsutskott – som påpekar att det kostar omkring 80 000 kronor om året att driva museet, inte en halv miljon som KD skriver i sin motion..

Jmini.se - 23 jan 16 kl. 07:01

Värnamo IK:s målkalas mot Hestra

Det var i höstas som Hestra skid o SK spelade sitt fjärde match för säsongen som det blev poäng utdelning, och det var just mot Värnamo IK som de mötte hemma i Hestra. Då blev det vinst med hela 6-1. laget har sedan dess bara vunnit en gång till .....

BT - 27 feb 16 kl. 08:16

Massivträhus kan lyfta Hestra

Hestra Woodstock är arbetsnamnet på Borås senaste tankar kring trästadsprojektet. Målbilden just nu är att det byggs upp emot 1000 nya bostäder i trä på just Hestra..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Elfsborgsläkaren: ”Rent medicinskt så saknar det motstycke”

Inga träningsmatcher inför säsongen. Och när den väl börjar duggar matcherna tätt. Elfsborgs medicinska stab kommer ha mycket att stå i från och med nästa vecka.

BT - 15 minuter sedan

Comeback för sommaren i veckan

Efter regn kommer solsken heter det som bekant. Ett ordspråk som passar väl in på stora delar av Sverige nästa vecka..

BT - 30 minuter sedan

Bayern München visade sympati och klass

Först gav klubben sitt stöd till kampanjen Black Lives Matter genom att värma upp i tröjor prydda med budskapet. Sedan följde nya demonstrationer. Spelarna bar sorgband och visade under 90 minuter ännu en gång varför Bayern München dominerar i Bundesliga..

BT - 1 timme sedan

Tränarbyte i Frisco: ”Tajmingen är utmanande”

IK Frisco byter tränare. Börje Hansson tar över. – Tajmingen är utmanande, säger ordförande Anna Knutsson till klubbens hemsida..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.