Nyteknik > Teknik

Wednesday, 27 May, 18:09

Nyteknik - 22 maj 20 kl. 07:00

Opel lanserar skåpbil med batteridriftFör den sista milen – eller faktiskt de 30 sista. Opel har nu lanserat sin skåpbil Vivaro med batteridrift. Modellen kommer i tre storlekar och två olika batteripaket..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Vivaro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Opel, lanserar, skåpbilmed , batteridrift
Trelleborgs Allehanda - 05 mar 12 kl. 19:34

Årets bil är eldriven

Foto: Karin Olander
Bilen som utsetts till årets bil 2012 kan laddas i ett eluttag. Men prislappen för Opel Ampera/Chevrolet Volt är saftig - runt 440 000 kronor.
?

Skånskan - 20 jan 19 kl. 09:00

Citroën visar var skåpet ska stå

Att tröska runt i en skåpbil låter inte lockande. Men Citroën Berlingo har många kvaliteter och släktskapet med transportfordonet som utgör grund är väl maskerat. Många kluriga finesser och en del brister finner vi hos den franska familjebilen.

DI - 17 dec 18 kl. 21:46

Skåpbilen har blivit familjebil

Hos Opel heter Combo i familjebilsutförande Life och som skåpbil Cargo. Både Life och Cargo erbjuds i långa respektive korta versioner. Familjebilen kan fås fem- eller sjusitsig, oavsett längd.

Expressen - 25 jul 18 kl. 12:42

Här är Segways nya rullskor

Segway lanserar snart sina "rullskor" – som är en slags miniatyrversioner av en vanlig Segway. De kommer kosta motsvarande cirka 3 500 kronor och har batteridrift på 45 minuter. .

Barometern - 09 aug 13 kl. 07:58

Skärpning, Nybrobilister!

Den 6/8 var jag nära att mista livet eller bli lemlästad på grund av en "fartdåre" i korsningen Gamla Kyrkvägen/Sven Krååks väg i Madesjö, Nybro kommun. Bilen var mörkblå och av typ märke Volvo, BMW, Opel och den körde så fort att jag inte hann ta registreringsnumret. Chockad var jag också.

Sydsvenskan - 05 dec 15 kl. 14:06

Du kör med öppet hjärta?

– Ja, jag arbetar på Öppna hjärtat second hand som är en del av Barnmissionen. Vad gör du för dem? – Jag hämtar möbler och prylar som har skänkts av privatpersoner runt om i och utanför Malmö.

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 15 kl. 14:06

Du kör med öppet hjärta?

– Ja, jag arbetar på Öppna hjärtat second hand som är en del av Barnmissionen. Vad gör du för dem? – Jag hämtar möbler och prylar som har skänkts av privatpersoner runt om i och utanför Malmö.

Nyteknik - 22 okt 19 kl. 16:45

Renaults el-skåpbilar får längre räckvidd med bränsleceller

En elektrisk skåpbil – med bränsleceller som räckviddsförlängare. Renault lanserar nu nya versioner av skåpbilarna Master ZE och Kangoo ZE..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 2 timmar sedan

Privata storsatsningar för test av allmänhet

Många svenskar vill testa sig för antikroppar mot covid-19. Ett svenskt hälsokontrollföretag inleder nu masstestning med kapacitet på 100 000 personer i veckan. Men Folkhälsomyndigheten tycker inte att privatpersoner bör testa sig än..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Nu har förnybart gått om kol i USA

April månad var den längsta sammanhängande perioden som el från sol, vind och vatten överträffade kolet. Därför är skiftet ett faktum i USA..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Trump twittrar att Twitter kan stängas

Sedan två av Donald Trumps inlägg flaggats som misstänkta hotar USA:s president att ”stänga ner” sociala medier..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Svensk söker miljarder för brittisk gigafabrik

Svenske Lars Carlström, känd som rådgivare åt ryske bankiren Antonov under Saabkrisen, satsar på att starta en battericellsfabrik i Storbritannien. Årskapaciteten ska ligga på minst 30 GWh..

Nyteknik - 4 timmar sedan

”Magnettåg är den mest miljösmarta lösningen”

DEBATT. Det är dags för Sverige att satsa offensivt på framtidsinriktade projekt. Höghastighetståget innebär gammal teknik, medan magnettåget är framtidsalternativet, skriver Rune Wigblad..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Amerikanska flottan visar hur laservapnet skjuter ned en drönare för första gången

Amerikanska flottan visar för första gången hur ett laservapen skjuter ned en drönare. Vapnet har utvecklats sedan 2015, med syfte att stärka försvaret till havs..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Dansk robot kan föra in provstickan i halsen

Danska forskare har utvecklat en robot som kan utföra testning för coronaviruset. Därmed skulle den personalkrävande uppgiften att pilla med provsticka i gapande munnar kunna bortrationaliseras..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Här kan du följa Spacex bemannade rymdfärd till ISS

Efter nio år ska astronauter återigen skjutas upp från amerikansk mark. Under onsdagskvällen kan du följa uppskjutningen live – om inte vädret ställer till det..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Så skiljer bildkvaliteten mellan videoverktyg

Jobbsamtal, föreningsmöten eller middagar med släkten. Under coronapandemin har de digitala videoverktygen blivit det nya normala. Men det är stora skillnader i bildkvalitet mellan de olika mötesprogrammen, enligt en sammanställning från Råd och Rön..

Nyteknik - 7 timmar sedan

H&M avbryter tusentals permitteringar

H&M kommer att avbryta permitteringar för cirka 2 500 anställda på klädkedjans huvudkontor, rapporterar Dagens industri med hänvisning till koncernens kommunikationsdirektör Kristina Stenvinkel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.