UNT > Lokalt

Monday, 25 May, 06:55

UNT - 22 maj 20 kl. 06:48

Bovar fångades på bild vid inbrott i restaurangTvå tjuvar krossade en ruta till en restaurang i Boländerna. Vad de fick med sig är ännu oklart..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Boländerna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bovar, fångades, bildvid , inbrotti , restaurang
YLE - 19 dec 15 kl. 08:00

Fängelset utan brottslingar
Fängelset utan bovar I ett gammalt fängelse i Konnunsuo placeras utlänningar som väntar på att avlägsnas ur landet. Här går tiden så långsamt att den nästan står stilla. Två män koncentrerar sig på att lägga pussel.

YLE - 20 maj 14 kl. 15:03

Män lämnar större avtryck i miljön

Våra konsumtionsvanor måste ändra om vi vill rädda miljön. Utvecklingsländerna härmar oss och om vi fortsätter i samma mönster kommer de att upprepa våra misstag. Män är större miljöbovar än kvinnor visar undersökningar.

YLE - 24 jan 17 kl. 16:00

Kända seriefigurer med tungt budskap - energisk, men trubbig politisk konst

Bildkonstnären Riiko Sakkinen gör politisk konst av kända seriefigurer och varumärken som han kombinerar med politiskt laddade ord och bergepp. Boven är oftast kapitalismen. Är Sakkinens kritik trovärdig?

YLE - 24 aug 17 kl. 12:22

Stig-Björn Nyberg: Maktgalna direktörers fel att Akademen kördes i botten

I tiderna var Akademiska bokhandeln i Helsingfors den största bokhandeln i Norden, men för bara 20 år sedan fattades ett katastrofalt beslut med ödesdigra följder. Det anser tidigare direktören Stig-Björn Nyberg i sin pinfärska bok Bokhuset. Akademen grundades 1893 och köptes upp av varuhuset Stockmann år 1930.

YLE - 25 jun 17 kl. 07:32

Anmälningar för miljöbrott skjuter i höjden - byggboomen leder till att flera dumpar avfall i naturen

Antalet polisanmälningar för miljöbrott ökade med över 30 procent år 2016. Enligt polisen är det här goda nyheter eftersom miljöbrottens mörkertal varit enormt. Men samtidigt kan den växande byggbranschen leda till flera avfallsdumpningar i naturen.

YLE - 03 dec 15 kl. 16:33

Fem snabba frågor om krisen på arbetsmarknaden

Vems fel var det att samhällsfördraget föll? Kommer regeringen att driva igenom sina tvångslagar? Hur allvarligt är läget?

YLE - 25 maj 15 kl. 08:43

Droger och alkohol sysselsätter polisens nattpatrull

Äldre konstaplarna Kaisa Sedig och Ben Sjöroos gör sig redo för nattskift på Helsingfors gator. Tillsammans har de 18 års erfarenhet av polisyrket. - Det är fredag och det har varit ganska bra väder så vi kan vänta oss en livlig natt också, säger Kaisa Sedig när hon samlar ihop utrustningen för natten.

YLE - 02 okt 15 kl. 19:08

Konstgjord andning - eller vitaminspruta för företagen

Inne i Helsingfors mässcentrum pulserar den taktfasta musiken, ackompanjerad av spotlights som sveper över den stora publiken. Stämningen i salen ger intryck av att det finländska företagslivet är både laddat och formbart. I två dagar avlöser föredragen varandra.

YLE - 13 sep 17 kl. 22:26

Förnuftet segrade i skogsfrågan i EU-parlamentet

Visst var det förnuftet som segrade när EU-parlamentet röstade om skogsavverkningen. Nu vågar skogsindustrin satsa i Finland säger skogsägaren och skogsbruksentreprenören Stefan Bäck. Förnuftet och rättvisan vann i EU-parlamentets omröstning om klimatförordningen på onsdagen säger skogsägaren och skogdbruksentreprenören Stefan Bäck i Munsala.

YLE - 13 sep 17 kl. 22:26

Skogsägare: Förnuftet segrade i skogsfrågan i EU-parlamentet

Visst var det förnuftet som segrade när EU-parlamentet röstade om skogsavverkningen. Nu vågar skogsindustrin satsa i Finland säger skogsägaren och skogsbruksentreprenören Stefan Bäck. Förnuftet och rättvisan vann i EU-parlamentets omröstning om klimatförordningen på onsdagen säger skogsägaren och skogdbruksentreprenören Stefan Bäck i Munsala.

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Flygplatsstädare tillverkar skyddsförkläden för vården

Flygplatsstädare på Arlanda ställer om och tillverkar nu istället skyddsförkläden till vården, framför allt för Tumba sjukhus. Målet: 205 000 stycken förkläden..

UNT - 1 timme sedan

Forskare testar avloppsvatten för corona

Nästa vecka börjar forskare coronatesta Uppsalas avloppsvatten. Ett av målen är att utveckla ett effektivt och enkelt nytt hjälpmedel för att hålla koll på spridningen av covid-19 ute i samhället..

UNT - 1 timme sedan

Man åtalas för att hotat två poliser

En man i Heby kommun åtalas för att ha stulit en arbetsbod i Tärnsjöområdet i maj och för att ha hotat två poliser ett halvår tidigare..

UNT - 8 timmar sedan

Vildsvin på vägen på E4

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Månkarbo och Tierp i båda riktningarna påverkas av att det har kommit upp djur på vägen..

UNT - 9 timmar sedan

30-åring gripen för misshandel av sin granne

En man i 30-årsåldern greps på söndagseftermiddagen för misshandel..

UNT - 9 timmar sedan

Ännu inget EU-klartecken för "covidmedicinen"

EU har fortfarande inte godkänt det experimentella läkemedlet Remdesivir för användning mot covid-19. Trots att Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA) för en vecka sedan uppgav att tillståndet skulle komma inom några dagar..

UNT - 10 timmar sedan

40-åringar stoppades efter bensinsmitning

Två män i 40-årsåldern greps efter att personal på en bensinmack i Skutskär larmat om en bensinsmitning..

UNT - 10 timmar sedan

Kommuntopp lämnar uppdrag efter sexköp

Kommunstyrelsens ordförande i Kungsbacka Hans Forsberg (M) lämnar alla sina politiska uppdrag med omedelbar verkan. Under helgen har han accepterat ett strafföreläggande för köp av sexuell tjänst, skriver Moderaterna i ett pressmeddelande..

UNT - 11 timmar sedan

Maud och Ellen har släppts vid Fysingen

Kosläpp? Nej, nej! Nu är det buffelsläpp som gäller.

UNT - 13 timmar sedan

Sparkcykel kastades genom fönstret

En boende i Årsta vaknade under natten mot söndagen av ett kraftigt brak..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.