Expressen > Opinion

Sunday, 31 May, 05:05

Expressen - 22 maj 20 kl. 06:30

Förbjud Hizbollahs aktiviteter i SverigeHizbollah finns mitt bland oss, oroväckande nära. Sverige borde följa Tysklands och Storbritanniens exempel och säkerställa att terrorister inte tillåts verka i landet och utnyttja svensk infrastruktur, skriver Efrat Hochstetler, vice beskickningschef på israeliska ambassaden..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hizbollahs, Sverige, Tysklands, Storbritanniens, Efrat Hochstetler

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förbjud, Hizbollahs, aktiviteteri , Sverige
SR - 13 jul 18 kl. 07:41

Näringslivet: Förbjud Nazisters aktiviteter under Almedalsveckan

Nazisters aktiviteter under Almedalsveckan på Gotland har väckt starka reaktioner på många håll. Nu går flera stora svenska näringslivsaktörer ihop för att ställa krav på polis och arrangörer inför kommande år..

SmålandsPosten - 20 okt 17 kl. 10:43

SD: Förbjud tiggeriet i Sverige

Sverigedemokraterna vill likt Vellinge kommun förbjuda tiggeriet. Vi är övertygade om att fler kommuner kommer att följa efter. Ordningslagen i Sverige är tydlig; Offentlig plats inom detaljplanelagt område får inte utan polismyndighetens tillstånd användas på ett sätt som inte stämmer överens med det ändamål som platsen har upplåtits för.

Alliansfritt Sverige - 30 sep 12 kl. 19:30

Danielsson (C): ha kvar klockringning, förbjud böneutrop

NOTIS. I fredags skrev riksdagsledamoten Staffan Danielsson (C) på Newsmill med anledning av att Botkyrka kommun ska behandla en ansökan om att moskén i Fittja ska få göra böneutrop. Till en början kan understrykas att artikeln i Aftonbladet hade fel i det att ansökan godkänts, läs pressmeddelandet från Botkyrka kommun för mer klarhet i saken.

Alliansfritt Sverige - 03 feb 12 kl. 15:00

Carema erbjuder aktiviteter i kissig blöja


KISSBINGO. Lova guld och gröna skogar, så vinner du upphandlingen! Så tycks i alla fall Carema resonera när de lägger bud på att få bedriva äldreomsorg i Stockholms stad.

Newsmill - 18 jan 13 kl. 15:13

Förbjud fracking i Sverige

http://www.newsmill.se/trackback/48727Endast 3 procent av svenskarna anger skiffergas och liknande energislag som framtidens energilösning.

LV - 05 sep 17 kl. 13:32

Moderaterna: Förbjud tiggeri i Sverige

Moderaterna vill se ett nationellt förbud mot tiggeri. Partiet vill också skärpa straffen för ett antal olika brott, bland annat för bostadsinbrott och gängbrottslighet. Fler brott ska också kunna leda till utvisning än vad som är fallet idag..

YA - 18 jan 18 kl. 00:01

Förbjud halalslakt i Sverige

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 21 timmar sedan

Pinsamt SVT – er godhet har urartat

Beslutet om Melodifestivalen är skattefinansierat kvinnoförakt.Det enda den här typen av kvotering hjälper är att upprätthålla offerrollen som behövs för att legitimera vänsterfeminismen, skriver Matilda Ekeblad, Muf..

Expressen - Igår: 06:15

Vi är tusentals som aldrig tycks bli friska – hjälp oss!

Vi är vanliga, ofta tidigare helt friska personer, som länge kämpat ensamma i hemmet mot covid-19 med ofattbart många symptom. Vi kräver att Folkhälsomyndigheten och andra experter erkänner öppet att vi finns, och att vi är tusentals, skriver Hege Magnusson, som varit sjuk sedan 10 mars..

Expressen - I förrgår: 16:38

Inrätta ett fristående centrum för veteraner

Tack vare att svenska män och kvinnor är villiga att göra uppoffringar i Sverige, i närområdet och globalt är vi ett säkrare land. Vi vill liksom veteranorganisationerna inrätta ett från Försvarsmakten fristående centrum för veteraner, skriver Pål Jonson (M) och Annicka Engblom (M)..

Expressen - I förrgår: 06:15

Därför lockar SSU så många islamister

I SSU och Socialdemokraterna dyker det återkommande upp extremister med islamistiska, homofoba, antisemitiska och sexistiska åsikter. Ska SSU och S ha någon trovärdighet alls i arbetet för ett mer fritt och öppet Sverige krävs att de river upp rötterna som återkommande förenar dem med extremister, skriver Douglas Thor, Muf..

Expressen - 27 maj 20 kl. 17:24

S-toppen som vägrar lyssna på forskning

I min verklighet bör man lyssna på forskning och utredningar och undvika politik som ger högre arbetslöshet.Tyvärr verkar Annelie Karlsson (S) vara alltför fast i en bild av elaka högerspöken för att se faran med höjd a-kassa, skriver Timbros Caspian Rehbinder i en slutreplik..

Expressen - 27 maj 20 kl. 12:08

EU måste ta ledarrollen för en tvåstatslösning

Det är av allra största vikt att EU når enighet och agerar för att blockera Israels illegala annektering, skriver Evin Incir (S), huvudförhandlare för Palestinafrågan i Europaparlamentet. .

Expressen - 27 maj 20 kl. 06:15

Lyft blicken – alla ni som fördömer sexköp

Ännu en gång har den politiska diskussionen om handel med sexuella tjänster kommit på tapeten. Och helt plötsligt blir nästan alla i det politiska etablissemanget hängivna marxister, skriver statsvetaren Mike Enocksson..

Expressen - 26 maj 20 kl. 17:05

Storbolagen ska inte ha några stödpengar

Undersköterskors och industriarbetares skattepengar ska inte gå till stora bolag med kapitalstarka ägare. Där måste ägarna ta sitt ansvar och skjuta till pengar. Under de goda åren har de tagit ut aktieutdelningar, enorma löner och bonusar, skriver Ulla Andersson (V)..

Expressen - 26 maj 20 kl. 12:09

Vem ska betala när MP halverar arbetstiden?

Miljöpartiet sitter i regeringen och bör lägga all sin vakna tid åt att delta konstruktivt i krisarbetet. Istället kör de solo och fortsätter att lägga fram verklighetsfrånvända förslag.Har MP en egen sedelpress i Rosenbad som Socialdemokraterna inte känner till?

Expressen - 26 maj 20 kl. 06:15

Sätt dit gängen som använder barnkurirer

Använd befintlig lagstiftning kreativt och pröva om människohandelsbrottet kan användas för att hindra viss nyrekrytering till kriminalitet, skriver vice chefsåklagare Thomas Ahlstrand och utredarna Maria von Bredow och Mikael Thörn..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.