Expressen > Nyheter

Friday, 05 June, 00:50

Expressen - 22 maj 20 kl. 06:29

Larmet: Nästan 19 000 fler kan ha dött i ItalienItalien kan ha betydligt fler dödsfall till följd av coronaviruset än vad man tidigare trott.Enligt en ny studie kan nästan 19 000 fler ha dött än de 32 000 dödsfall som officiellt rapporterats, skriver AFP..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Italien, AFP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LarmetNästan 19 , 000, flerkan ha , dötti , Italien
Cornucopia - 11 apr 17 kl. 14:59

Nu vill S ha 10 000 fler polisanställda - om två riksdagsval

Socialdemokraterna vänder igen i sina populistiska utspel. Nu vill man ha 10 000 fler polisanställda om sju år, dvs två riksdagsval framåt i tiden. En enkel beräkning visar att siffran är totalt orealistisk om den avser poliser och är bara siffror plockade från ingenstans.

Kristianstadsbladet - 20 aug 14 kl. 06:22

S lovar 2 000 fler anställda

2 000 fler anställda i den skånska vården, fler vårdcentraler varav en i Fjälkinge, och snabbare cancerbehandling. Det är S valmanifest i Skåne.
Socialdemokraterna hävdar att den skånska vården är i kris och de vill göra vården mer jämlik.

Skånskan - 30 aug 18 kl. 04:30

2 000 fler jobb i sjukvården

Skåne Med reformer för två miljarder lovar Socialdemokraterna att bygga ut och förstärka den skånska sjukvården.2 000 fler ska anställas i den skånska sjukvården och lika många ska utbildas till specialister.
En halv miljard av reformpengarna ska gå till att korta köerna inom cancervården.

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 09:00

10 000 fler resenärer

Arkivfoto: Annica Jönsson
Nära 10 000 fler passagerare har hittills åkt till och från Everöd jämfört med samma period i fjol. På flygplatsen jublar man åt de goda siffrorna.
Fler flygrörelser och fler passagerare har åkt från och anlänt till Kristianstad-Österlen flygplats.

BT - 11 sep 13 kl. 14:51

S vill ha 1 000 fler förskollärare

Socialdemokraterna vill utbilda 1 000 fler förskollärare per år, avslöjade S-ledaren Stefan Löfven i ett tal för kommunpolitiker i riksdagen. - Bristen på förskollärare ökar, och det går tre på varje utbildningsplats, samtidigt som många går arbetslösa som vill bli förskolelärare, sade Löfven.Socialdemokraterna avsätter 110 miljoner kronor per år i sin budget till utbildningsplatser och studiemedel för att få fram de 1 000.

Kristianstadsbladet - 11 sep 13 kl. 14:49

S vill ha 1 000 fler förskollärare


Socialdemokraterna vill utbilda 1 000 fler förskollärare per år, avslöjade S-ledaren Stefan Löfven i ett tal för kommunpolitiker i riksdagen. - Bristen på förskollärare ökar, och det går tre på varje utbildningsplats, samtidigt som många går arbetslösa som vill bli förskolelärare, sade Löfven.Socialdemokraterna avsätter 110 miljoner kronor per år i sin budget till utbildningsplatser och studiemedel för att få fram de 1 000.

TA - 11 sep 13 kl. 16:08

S vill ha 1 000 fler förskollärare

Socialdemokraterna vill utbilda 1 000 fler förskollärare per år, avslöjade S-ledaren Stefan Löfven i ett tal för kommunpolitiker i riksdagen.
- Bristen på förskollärare ökar, och det går tre på varje utbildningsplats, samtidigt som många går arbetslösa som vill bli förskolelärare, sade Löfven.

Socialdemokraterna avsätter 110 miljoner kronor per år i sin budget till utbildningsplatser och studiemedel för att få fram de 1 000.

Sydsvenskan - 03 dec 13 kl. 06:30

Sänkt krogmoms gav 4 000 fler jobb

Priserna sjönk och jobben blev 4 000 fler när krogmomsen sänktes, enligt Konjunkturinstutet (KI).Men Socialdemokraterna står fast vid att reformen är dålig och att momsen höjs vid ett regeringsskifte.– Den här typen av branschstöd blir väldigt ineffektivt och dyrt per jobb, säger Magdalena Andersson, ekonomiskpolitisk talesperson för S.

BT - 04 nov 14 kl. 11:02

16 000 fler asylsökande 2015

Migrationsverket skriver upp sin prognos för hur många asylsökande som väntas nästa år kraftigt. Siffran höjs från spannet 64 000–94 000 till 80 000–105 000. Att Migrationsverket skulle skriva upp prognosen bedömdes som högst sannolikt.

BT - 01 feb 14 kl. 10:22

270 000 fler har ett jobb att gå till

Att fler ska ha ett jobb att gå till och att minska utanförskapet var vår främsta utmaning när Alliansen vann valet 2006. Jobben är den fråga som påverkar flest. Dels för att ett jobb ger trygghet och skapar frihet för var och en att forma sitt liv, dels för att det ger en känsla av mening och sammanhang.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Lego agerar efter George Floyds dödsfall

Världens mest kända leksakstillverkare agerar efter afroamerikanens George Floyds dödsfall under ett polisingripande. Lego drar in reklamkampanjer med polisfigurer, brandmansfigurer och en legomodell av Vita huset – för att visa respekt under massdemonstrationerna, rapporterar Fox Business. Under kravaller i New York City plundrades en av Legos butiker.

Expressen - 2 timmar sedan

Hagens vändning: Vägrar samarbeta med polisen

På onsdagen avbröts förhöret med Tom Hagen med anledning av den norska miljardärens hälsotillstånd.Nu meddelar den mordmisstänktes advokat att han inte kommer samarbeta med polisen, skriver VG. .

Expressen - 2 timmar sedan

Misstaget: Råkade byta om när kameran var på

NEW YORK. Det är inte lätt jämt, med alla videomöten i coronatider. Den mexikanska senatorn Martha Lucía Mícher Camarena råkade visa brösten under ett Zoom-möte – och hamnade mitt i en åsiktststorm, skriver New York Post.

Expressen - 2 timmar sedan

Var tredje smittad i Spanien fick aldrig några symtom

En tredjedel av de som smittas med coronaviruset ser inte ut att utveckla symtom.Det visar en studie från Spanien.– Det är en väckarklocka för allmänhetens hälsa, säger Marina Pollán, chef för landets folkhälsomyndighet, till AP..

Expressen - 3 timmar sedan

Kändisar på ceremoni för George Floyd

Under torsdagen hålls en minnesceremoni för George Floyd, som blev 46 år, i Minneapolis. George Floyds sista ord blev ”jag kan inte andas” medan polisens knä fortsatte pressa ner hans nacke. Dödandet av Floyd har orsakat massprotester i USA och även i Stockholms där tusentals demonstranter samlades under onsdagen.

Expressen - 3 timmar sedan

Anders Tegnell: Coronaviruset ger immunitet

Antikroppar mot det nya coronaviruset innebär immunitet. Det slår nu statsepidemiologen Anders Tegnell fast.Huruvida någon med antikroppar bör träffa och umgås med sina äldre anhöriga är dock fortfarande oklart..

Expressen - 4 timmar sedan

Beiruts ”pigor” slängs ut på gatan

Tesfa och ett 50-tal andra utländska hembiträden sover på trottoaren till Etiopiens konsulat i Libanon mitt under rådande coronakris. De har drabbats värst av dollarraset och den kollapsade ekonomin i landet. – Jag har varit utan lön i nio månader, säger Tesfa Nshtilahun.

Expressen - 4 timmar sedan

Tvååring drunknade i badtunna i Sandviken

En tvåårig pojke drunknade under lördagen i en badtunna. Olyckan ägde rum vid pojkens hem i Sandvikens kommun, rapporterar Arbetarbladet. – På något sätt har barnet hamnat där i, exakt hur det har gått till vet vi inte än, säger kammaråklagare Elin Källberg till tidningen.

Expressen - 5 timmar sedan

Dokument visar: Kina undanhöll viktig virusdata för WHO

Världshälsoorganisationen WHO lovordade i januari Kinas snabba reaktion på det nya coronaviruset.Men internt på WHO var frustrationen stor över att Kina undanhöll och försenade viktig information.Det visar bandinspelningar som nyhetsbyrån AP fått tillgång till..

Expressen - 5 timmar sedan

John, 21, överlevde corona – nu lär han sig att gå igen

När 21-åriga John Lundberg vaknade på lasarettet i Lund trodde han att han hade sovit en natt. Men mamma Hanna Mia berättade det otänkbara – han hade legat sövd i fyra veckor. John hade besegrat coronaviruset – nu väntar en lång kamp för att komma tillbaka till livet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.