Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 05 June, 17:30

Blekinge Läns tidning - 22 maj 20 kl. 06:00

Fackpamparnas eller LO-arbetarnas val?LO:s nya ordförande heter med största sannolikhet Susanna Gideonsson. Hon har ett stort stöd inom LO-förbunden men frågan är om hon är LO-arbetarnas val..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
LO, Susanna Gideonsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fackpamparnaseller , LO-arbetarnas, val

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Frankensteinmuseum planeras i Bath

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Fyra skurna hästar avlivade efter attacker

Två hästar skars på torsdagen så allvarligt att polisen tvingades avliva dem. Attacken utanför Varberg är den andra på kort tid och den tredje i år i den halländska kommunen. Totalt fyra hästar har skadats så svårt att de måste avlivas och nu vädjar polisen om allmänhetens hjälp..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Se kändisarnas videohälsning till studenterna

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Danmark öppnar för publik i högstaligan

Publik på arenorna i danska högstaligan kan bli verklighet inom kort. Enligt ett förslag från den danska regeringen ska upp till 500 supportar kunna tas in på arenorna från och med den 8 juni..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Snart har Ronneby ett av landets snabbaste nät

I höst inleds grävarbetet med den sista etappen av fiberutbyggnaden. Snart ska 100 procent av kommunens invånare ha möjlighet till ett nät som är redo för framtiden. Men det är fortfarande många på landsbygden som avvaktar - trots att det blir mycket dyrare att ansluta sig senare..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

”Förödande om ungdomsverksamheten försvinner”

Sportpanelen är tillbaka, den här gången med en nygammal uppsättning. Folkhälsomyndigheten, Karlskrona HK och glass är ämnena som avhandlas den här veckan..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Blekinge: Veterinär slår larm om plågade grisar

När grisarna från grisbonden i Sölvesborgs kommun kom fram till slakteriet Ugglarps i Kalmar reagerade veterinären på att två av grisarna hade stora sår på sina knorrar, vilket innebär att resan från Blekinge varit mycket plågsam. Ytterligare ett betydande antal grisar från Sölvesborg hade delvis avbitna knorrar..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Extern utredare tillsätts i Propulsion-fallet

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Mörk bild av konståkningen: Värre än vi trott

En extern utredning, beställd av Svenska konståkningsförbundet, visar på stora missförhållanden inom sporten. Utfrysningar och bestraffningar från tränare, återkommande kroppshets och höga orosnivåer bland barn..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Man dömd för människorov i centrala StockholmOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.