SR > Nyheter

Friday, 29 May, 12:00

SR - 22 maj 20 kl. 06:01

Förödelse efter cyklonen: ”Vår hus är jämnat med marken”I Indien och Bangladesh ser man nu omfattningen av förstörelsen efter cyklonen Amphan som drog in över länderna i onsdags. Cyklonen är det värsta oväder som drabbat området på över 20 år. Nära 100 personer har omkommit och de materiella skadorna är omfattande..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Indien, Bangladesh, Amphan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förödelseefter , cyklonenVår , husär , jämnatmed , marken
Expressen - 15 mar 15 kl. 06:53

Vanuatu ödelagt efter den tropiska cyklonen

Kategori 5-cyklonen Pam har lämnat Vanuatu i förödelse. Landet har utlyst ett undantagstillstånd och landskapet efter cyklonen beskrivs som "apokalyptiskt", enligt CNN. – Det är som om en bomb har gått av, säger journalisten Michael McLennan till sajten..

BT - 29 okt 12 kl. 20:10

Orkanen Sandy orsakar förödelse

Orkanen Sandy växer i styrka rör sig allt snabbare mot USA:s kust. Enligt NBC når hon New Jersey vid midnatt svensk tid. Vissa kustnära områden i staten är redan under vatten, och hundratusentals är utan ström.

Expressen - 25 mar 19 kl. 21:36

10 bilder som visar stora förödelsen efter cyklonen

Cyklonen Idai har lämnat stor förödelse efter sig i Moçambique.Minst 750 personer har bekräftats döda, områden är helt täckta av vatten och sjukhusen är överfulla när sjukdomar börjat spridas katastrofens spår.Här är 10 bilder som visar förödelsen..

Nyteknik - 30 okt 12 kl. 18:09

Förödelse i Sandys spår

Över trettio dödsfall, översvämmade stadsdelar, elavbrott för miljontals hushåll och stora skador på hus. Stormen Sandy har kulminerat, men lämnat stor förödelse efter sig..

Kristianstadsbladet - 15 jul 13 kl. 11:12

Lerig förödelse i Souliks spår


Tyfonen Soulik, som dragit fram över Taiwan och Kina, har lämnat stor förödelse efter sig. Hittills har minst fem människoliv krävts.I Kina har över en halv miljon människor evakuerats och vid kusten slog tio meter höga vågor upp i vissa områden, rapporterar brittiska BBC.

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 13 kl. 11:14

Lerig förödelse i Souliks spår

Tyfonen Soulik, som dragit fram över Taiwan och Kina, har lämnat stor förödelse efter sig. Hittills har minst fem människoliv krävts. I Kina har över en halv miljon människor evakuerats och vid kusten slog tio meter höga vågor upp i vissa områden, rapporterar brittiska BBC.

BT - 15 jul 13 kl. 11:14

Lerig förödelse i Souliks spår

Tyfonen Soulik, som dragit fram över Taiwan och Kina, har lämnat stor förödelse efter sig. Hittills har minst fem människoliv krävts. I Kina har över en halv miljon människor evakuerats och vid kusten slog tio meter höga vågor upp i vissa områden, rapporterar brittiska BBC.

Kristianstadsbladet - 04 sep 19 kl. 15:55

Oväder: Magnus från Åhus efter orkanen: ”Det är många människor som saknas”

Orkanen Dorian har lämnat Bahamas, men lämnat stor förödelse efter sig. – Nu gäller det att få igång räddningsinsatsen. Det är många människor som saknas, säger svenske Magnus Alnebeck som driver hotell på Grand Bahamas..

DN - 08 maj 19 kl. 10:20

Dömdes till döden för hädelse – nu har Asia Bibi lämnat Pakistan

Asia Bibi dömdes till döden i Pakistan för hädelse – men frigavs.  Efter upprepade dödshot har hon lämnat landet och uppges befinna sig i Kanada. .

Kristianstadsbladet - 12 aug 13 kl. 16:08

Filippinsk förödelse efter stormen


En tyfon har jämnat hus med marken och vållat kraftiga översvämningar på Filippinernas landsbygd. Minst en människa har dödats och dussintals har försvunnit till följd av ovädret.Utor - som i Filippinerna kallats Labuyo - är den starkaste storm som slagit till mot landet i år, och med vindhastigheter på 55 sekundmeter befarar myndigheter att många fler har dött än man hittills känner till.

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Trumps tweet censureras – märkt som våldsförhärligande

Ett twitterinlägg av USA:s president Donald Trump har märkts som våldsförhärligande av Twitter..

SR - 45 minuter sedan

Förslaget: Tillfällig lag ska ge kommuner större ansvar

Regeringen föreslår en ny tillfällig lag där kommunerna får större befogenheter och mer ansvar för att kontrollera att restauranger och pubar följer smittskyddsrestriktionerna..

SR - 2 timmar sedan

Flera skottskadade i protester mot polisens övervåld i USA

Protesterna i USA mot ordningsmaktens övervåld mot svarta fortsätter. En polisstation har satts i brand i staden Minneapolis och i flera städer har människor skottskadats..

SR - 2 timmar sedan

Palmeutredningen – beslut om åtal kommer före 1 juli

Före den 1 juli kommer besked om åtalsfrågan när det gäller Palmeutredningen. Det skriver åklgaramyndigheten i ett pressmeddelande..

SR - 3 timmar sedan

JUST NU: Besked om elitfotbollen

Folkhälsomyndigheten håller presskonferens om fotbollen ska få starta i sommar..

SR - 4 timmar sedan

Fler åtal väntar ökänd narkotikaliga

Efter drygt åtta månaders förhandling i tingsrätten avslutas i dag en rättegång om en omfattande narkotikahärva med kopplingar till brottsnätverket Black Axe. Och redan nu står det klart att flera rättegångar kopplade till nätverket väntar i höst..

SR - 4 timmar sedan

Företagsstödet slår olika

Stöden till företag kan slå olika beroende på hur företagen är organiserade. Hamburgerkedjan Max får en konkurrensnackdel eftersom de är organiserade i ett enda bolag, medan flera av deras konkurrenter har privata franchisetagare som driver egna restauranger under det stora varumärket..

SR - 5 timmar sedan

Hongkongbor kan få brittiskt medborgarskap

Storbritannien öppnar för att låta drygt 300 000 hongkongbor bli brittiska medborgare, om inte Kina drar tillbaka den säkerhetslag som väckt protester under veckan..

SR - 5 timmar sedan

Centern vill ändra coronastrategin

Centerpartiet vill se flera förändringar av den svenska coronastrategin..

SR - 5 timmar sedan

Fortsatt våldsamma protester i Minneapolis

I Minneapolis blev det ännu en kväll av protester. Demonstrationerna började efter att en svart man dog efter ett polisingripande i måndags och nu har guvernören i delstaten kallat in nationalgardet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.