SR > Nyheter

Thursday, 04 June, 22:47

SR - 22 maj 20 kl. 06:03

Oro bland brittiska föräldrar när skolor ska öppna igenDen brittiska regeringens beslut att de första skolorna i Storbritannien ska öppna igen från och med den förste juni har väckt intensiv debatt i landet. Många brittiska föräldrar är inte övertygade om att det är säkert nog att skicka sin barn till skolorna igen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Storbritannien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Orobland , brittiska, föräldrarnär , skolorska , öppna, igen
Sydsvenskan - 24 okt 15 kl. 16:33

Oro bland föräldrar efter sms-varning

Under lördagseftemiddagen skapade ett sms stor oro bland föräldrar på Kulladal. Uppgifterna handlade om en person som skulle ha uppträtt hotfullt i närheten av barn. Polisen har inte hittat någon misstänkt.

Barometern - 16 nov 19 kl. 09:00

Hållplats vid skola dras in – skapar oro bland föräldrar

KLT tar bort hållplatsen Snäckstrand norra. Då hänvisas eleverna vi Östra skolan till ett stopp längs en 60-sträcka – vilket skapar oro bland föräldrar. – Risken är att de genar över vägen, säger Jonas Jonasson..

SvD - 03 maj 16 kl. 11:40

Brittiska föräldrar lånar ut till var fjärde bostad

Brittiska föräldrar får en allt tyngre roll inom landets bankväsende. Deras pengar är inblandade i hela 25 procent av samtliga bostadsaffärer som görs i Storbritannien i år, visar en undersökning av försäkringsbolaget Legal and General och konsultföretaget Cebr som tv-kanalen CNBC tagit del av..

Sydöstran - 05 aug 16 kl. 11:49

Missförstånd bakom oro hos föräldrar

Föräldrar har reagerat och uttryckt oro inför en organisationsförändring på Tornets förskola. Enligt företrädare för utbildningsförvaltningen är oron obefogad och handlar om ett missförstånd..

DI - 02 maj 17 kl. 13:25

Brittiska föräldrar hjälper till barnens bolån

Mer än en fjärdedel av de brittiska bostadsköpen görs av föräldrar till unga som ska ta första klivet in på bostadsmarknaden. Föräldrarnas utlåning har blivit den nionde största långivaren i Storbritannien, rapporterar The Telegraph..

BT - 05 dec 15 kl. 06:30

Avhoppen från BVC väcker oro bland föräldrar

Oron sprider sig nu bland föräldrar som hör till BVC Södra torget. – Jag är rädd att kontinuiteten ska gå förlorad, säger Annika Wetterlund..

DN - 01 nov 18 kl. 09:17

Läkarbrist på barnreumatologen skapar oro hos föräldrar

Akut läkarbrist riskeras på barnreumatologiska mottagningen vid Astrid Lindgrens barnsjukhus, rapporterar P4 Stockholm. Föräldrar befarar att väntetiderna kan öka för deras barn..

Hela Gotland - 04 maj 19 kl. 08:10

Oro hos föräldrar i Sanda: Tänker inte på barnen"

Planerna på att flytta elever från Sanda skola skapar stora oroligheter bland föräldrar..

YLE - 13 maj 19 kl. 04:38

Omplacering av personal på daghemmen i Jakobstad skapar oro bland föräldrar – "rotation var ett olyckligt ordval"

Det sker en större ommöblering av personal på daghemmen i Jakobstad. Förändringarna har skapat både förvirring och oro. - Det talas om rotation av personalen, men vi vet inte vad det innebär, frågar föräldern Sonja Jungar-Irjala..

Nerikes Allehanda - 27 apr 20 kl. 10:17

Oro bland föräldrar när skollokaler vid Åmmebergs skola dömts ut

Turerna kring vilken skola nästa års sexor i Åmmeberg och Zinkgruvan ska gå, har skapat oro och....

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Advokaten på minnesceremonin: Kräver rättvisa för Floyd

Just nu pågår en minnesstund i Minneapolis för George Floyd, som dog under ett polisingripande för en dryg vecka sedan. En av de första talarna i kyrkan är familjens advokat Benjamin Crump..

SR - 1 timme sedan

Smittskyddsläkaren: Regeringens besked ger fel signaler

Från och med den 13 juni kommer det vara fritt fram att resa inom Sverige igen, så länge man inte har symptom. Det meddelade statsminister Stefan Löfven idag. Men Smittskyddsläkare kritiserar beskedet.

SR - 3 timmar sedan

LO: Kommunerna behöver mer pengar

Enligt LO-ekonomerna behövs ytterligare 35 miljarder till kommuner och regioner nästa år, och 50 miljarder 2022 för att klara av effekterna av pandemin. Det skriver LO-ekonomerna i sin senaste konjunkturprognos..

SR - 3 timmar sedan

Advokaten: Det enda åklagaren har är en teori

Efter fem förhandlingsdagar avslutades idag rättegången i Norrköpings tingsrätt om den treåriga flicka som hittades död i sitt hem tidigare i år. Mamman till flickan står åtalad misstänkt för mord i första hand och synnerligen grov misshandel och vållande till annans död i andra hand..

SR - 3 timmar sedan

Sverige ger mer pengar till vaccinationsprogram

Sverige ger ytterligare 50 miljoner kronor till vaccinationer i världen de kommande fem åren. Idag håller vaccinationsalliansen Gavi, som är ett internationellt samarbete mellan FN-organ och privata och offentliga aktörer, en givarkonferens och med coronapandemin har Gavis vaccininsatser blivit extra viktiga, säger biståndsminister Peter Eriksson:.

SR - 4 timmar sedan

Polisen upplöser demonstration i Malmö

Polisen i Malmö upplöser demonstrationen i Ribersborg på grund av trängsel, bekräftar polisen för TT..

SR - 4 timmar sedan

Tusentals trotsade förbud – för att minnas massaker

Tusentals Hongkongbor trotsade förbudet att samlas för att minnas årsdagen av massakern på den Himmelska fridens torg..

SR - 5 timmar sedan

Företagarna Gotland : ”Bästa beskedet i mitt liv”

Reserestriktionerna har slagit hårt mot Gotlands företagare, och nu kommer starka reaktioner på regeringens besked om att häva reserestriktionerna. Nancy Yussef, ordförande för organisationen Företagarna Gotland är överlycklig efter beskedet..

SR - 5 timmar sedan

Furtenbach om politisk kritik: ”Minskande sammanhållning”

Ekots politikkommentator Fredrik Furtenbach kommenterar regeringens besked om att reserestriktionerna hävs i sommar..

SR - 8 timmar sedan

Reserestriktioner inom Sverige hävs – för symtomfria

Symtomfria personer kommer att få börja resa inom landet från och med den 13 juni, det beskedet lämnar statsminister Stefan Löfven vid en presskonferens..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.