Barometern > Nyheter

Thursday, 28 May, 02:30

Barometern - 22 maj 20 kl. 06:00

TV: Se när sångjuntan sprider sång i bygdenSkulle man möta en kör som går runt och sjunger medeltida visor, är det med stor sannolikhet Sångjuntan man stött på. Sedan corona stämmer de upp till sång ute i det fria. Det gör att de fortfarande kan träffas, och också glädja andra..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Sångjuntan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV Se när sångjuntan, sprider, sångi , bygden
SmålandsPosten - 18 maj 20 kl. 16:40

Sångjuntan sprider sång i bygden

Skulle man möta en kör som går runt och sjunger medeltida visor, är det med stor sannolikhet Sångjuntan man stött på. Sedan corona stämmer de upp till sång ute i det fria. Det gör att de fortfarande kan träffas, och också glädja andra..

BT - 13 dec 15 kl. 11:19

Årets lucior sprider ljus i bygden

På skolor, företag, matbutiker och ålderdomshem i hela Kind har luciatågen lyst upp det regniga vintermörkret senaste veckan. Idag når firandet sin kulmen på Luciadagen..

Expressen - 26 jul 19 kl. 19:47

Mystiska skogsbränder sprider skräck i lilla byn

Ett tiotal bränder har härjat i Högsby den senaste veckan – och totalt ungefär 40 bränder sedan april.På fredagskvällen utbröt tre nya misstänkta mordbränder.Polisen får hjälp av Noa, nationella operativa avdelningen, för att utreda bränderna.

Barometern - 22 jan 14 kl. 08:00

Jan-Ingemar Lundström sprider halvsanningar

Replik på debattinlägg om boende för ensamkommande barn av Jan-Ingemar Lundström (M). Jan-Ingemar Lundström (M) kritiserar i debattartikel vårt engagemang för det tidigare flyktingboendet Villa Ossian i Påryd. Med sin välkänt surmulna retorik upprepar han än en gång, såväl halvsanningar som direkta lögner.

Alingsås tidning - 12 dec 17 kl. 09:26

Webb-tv: Herrljungas lucia sprider ljus

Herrljungas luciatrupp gör i år ett 50-tal framträdanden i bygden. AT var på plats på Haraberget i söndags när Julia Holmstrand och hennes tärnor spred ljus och adventsstämning bland besökarna på julmarknaden. Se och hör ett smakprov i klippet här ovanför..

GöteborgsPosten - 20 maj 18 kl. 12:35

Wilma sprider ny guldglans över Vårgårda

Wilma Augustsson från Vårgårda vann yrkes-SM. Nu siktar hon på att bli världens bästa frisör och sprida guldglans åt bygden – ett halvt sekel efter cykelbröderna Fåglums framfart.
– Jag är klar för VM i Ryssland nästa år och är taggad redan nu..

Expressen - 20 okt 11 kl. 16:33

Socialtjänsten förbereder sig på det värsta

Oron sprider sig i bygden och under torsdagskvällen håller Kungshögsskolan informationskväll för att lugna barn och vuxna. - De kan få ventilera sin oro här, säger Carina Karlund, chefsinformatör på Ljungby kommun, till KvP.se.

ÖstersundsPosten - 23 jan 15 kl. 20:46

Landshövdingen vill lyfta Ströms Vattudal

Det var en bred uppslutning på mötet i bygdegården, som anordnades av länsstyrelsen. Omkring 70 besökare fick chansen att ställa representanter från Postnord, Tillväxtverket och Post- och telestyrelsen mot väggen. Upprinnelsen är den oro som sprider sig i bygden sedan postutdelningen bantades ned och livsmedelsbutiken i Lidsjöberg stängde.

Expressen - 24 maj 15 kl. 12:47

Allmänheten varnas för giftig brandrök

Sveriges största stolpfabrik brinner just nu kraftigt i Jämtland. 25 brandmän jobbar med att släcka den – men giftig och miljöfarlig svart rök sprider sig i bygden. – Vi har gått ut med en varning till allmänheten, säger Teresia Gustafsson, inre brandbefäl..

SmålandsPosten - 10 dec 14 kl. 06:51

Brott ska inte löna sig

Åkeribranschen är i uppror och, med all rätt, när man hör anledningen är det märkligt att inte fler människor upprörs. Öppna gränser och fri rörlighet är i de flesta fall bra men alla mynt har två sidor och givetvis följer problem med detta, skriver Tomas Karlsson Åkeribranschen är i uppror och, med all rätt, när man hör anledningen är det märkligt att inte fler människor upprörs.
Att en person från ett icke EU-land, för att kunna jobba i EU, köper ett körkort från en tjänsteman i ett EU-land och tror att allt går rätt till är en sak, svårförståeligt men så kan det vara.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Trump hotar med order mot Twitter

Barometern - 1 timme sedan

Över 100 000 virusdöda i USA

Barometern - 3 timmar sedan

Fem dog i sjukhusbrand i Bangladesh

Barometern - 3 timmar sedan

Disney hoppas öppna nöjespark i juli

Barometern - 3 timmar sedan

De är juristerna som vill företräda Lesseboborna

Sedan en tid tillbaka har Lessebo en advokatbyrå med kontor i kommunen. Elisabeth Aronsson och Kim Zakrisson är de som främst kommer att företräda Lesseboborna. .

Barometern - 4 timmar sedan

Glada miner på New York-börsen

Barometern - 4 timmar sedan

Svagt förtroende för äldreomsorgen

Barometern - 4 timmar sedan

Italiens ambassadör kritiserar Tegnell

Italiens ambassadör i Sverige riktar besk kritik mot ett uttalande av Anders Tegnell om italiensk sjukvård i en radiointervju i Sveriges Radio..

Barometern - 4 timmar sedan

Lärare kritiska mot bristande smittskydd

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.