SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 25 May, 08:13

SmålandsPosten - 22 maj 20 kl. 05:30

Uppgifter som borde ha fått mer platsNu har äntligen den nya informationstavlan som handlar om runstenen som står bakom domkyrkan kommit på plats. Layouten är utmärk..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgiftersom , bordeha , fått, merplats
YLE - 06 nov 13 kl. 04:21

Djurskyddsaktiv: HESY borde göra mer

Behovet av djurskydd är stort i huvudstadsregionen. Det här vittnar flera aktiva om. Yle Huvudstadsregionen berättade i måndags att Helsingfors djurskyddsförening (HESY) har ett eget kapital på över fyra miljoner euro, men att föreningen ändå inte har några planer på att utvidga sin verksamhet.

YLE - 13 sep 12 kl. 15:47

Kommunerna borde köpa mer kvalitet

Kommunerna borde ställa mer innehållsmässiga krav i sin offentliga upphandling. Det anser projektledare Björn Helsing vid Marthaförbundets projekt Operation skolmat. Enligt Helsing skulle kommunerna ha goda möjligheter att satsa mer på lokalt i stället för att bara välja det billigaste alternativet.

Kristianstadsbladet - 25 feb 16 kl. 23:05

Jepson: Vi borde ha varit mer naiva

Ju mer matchen mot Barcelona närmade sig, ju mer fick IFK-fansen vittring på det heta skrällspåret. Men Barcelona var inne på ett helt annat spår – och såg till att IFK irrade bort sig i ett tidigt skede. – Vi borde ha varit mer naiva och trott på det lite mer, sa IFK-kaptenen Johan Jepson..

DI - 12 jun 12 kl. 06:30

"Fed borde göra mer för att stimulera ekonomin"

Federal Reserve borde göra mer för att stimulera ekonomin och borde vara tydligare med vilka villkor som kan få centralbanken att höja räntan, sade chefen för Chicago-Fed Charles Evans på måndagen enligt Dow Jones Newswires..

GöteborgsPosten - 27 jul 13 kl. 06:02

"Göteborg borde berätta mer om skaldjur"

Lena Mossberg tycker att Göteborg borde berätta mer historier om skaldjur och är inte helt säker på att stan behöver en ny arena..

SR - 10 jun 15 kl. 11:45

"Staten borde göra mer"

En av tio drabbas av en vårdskada och staten borde göra mer för att minska det antalet. Den slutsatsen drar Riksrevisionen i en ny granskning och flera myndigheter får kritik..

Sydsvenskan - 30 aug 15 kl. 00:01

"De borgerliga i Helsingborg skjuter från höften och borde tänka mer på människor än på att bygga skrytbyggen."

De borgerliga i Helsingborg skjuter från höften och borde tänka mer på människor än på att bygga skrytbyggen. Vi kommunister ses som omoderna eftersom vi anser att samhället bör planeras efter medborgarnas verkliga behov, men nu behövs riktig vänsterpolitik..

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 15 kl. 00:01

"De borgerliga i Helsingborg skjuter från höften och borde tänka mer på människor än på att bygga skrytbyggen."

De borgerliga i Helsingborg skjuter från höften och borde tänka mer på människor än på att bygga skrytbyggen. Vi kommunister ses som omoderna eftersom vi anser att samhället bör planeras efter medborgarnas verkliga behov, men nu behövs riktig vänsterpolitik..

SvD - 17 jan 16 kl. 19:18

Wallström: Jag borde ha varit mer aktiv

Efter att ha tigit i flera dagar ska statsminister Stefan Löfven nu kommentera bostadsaffären kring utrikesminister Margot Wallström. Själv fortsätter Wallström påpeka att hon försäkrat sig om att allt gått rätt till hos Kommunal – men säger också att hon borde ha varit mer aktiv i att köpa en fast bostad..

DN - 18 feb 18 kl. 21:53

Bill Gates: Rika borde betala betydligt mer i skatt

En av världens rikaste män kritiserar nu Donald Trump för den senaste skattereformen. – Folk i min position borde betala betydligt mer i skatt, säger Bill Gates..

GöteborgsPosten - 17 feb 19 kl. 16:53

"Borde kunna prestera mer – håller det i allsvenskan?"

En 17-åring som imponerar, en poängspelare som verkligen letar efter formen och två rutinerade pjäser som borde kunna visa mer.
Det här är GP:s Fredrik Janlinds analys av Blåvitts 1–0 seger över Nyköping BIS..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Forskare fick rakblad i hotbrev

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Ville göra eget knark – sprängde bort taket

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Regioner mer restriktiva med planerade snitt

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Dubbelt så mycket övertid för sjukhuspersonal

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Timbuktu får Ganneviksstipendiet

Jason "Timbuktu" Diakité är en av årets sex mottagare av Ganneviksstipendiet..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Mexikos president: En miljon jobb hotade

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Äldreomsorgen en prioriterad fråga för S

Socialdemokraterna i Växjö har lagt flera förslag för att öka stabiliteten och tryggheten inom omsorgen i Växjö kommun, såväl för omsorgstagare som för personal..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

34-åring kidnappades för att hjälpa till med bedrägerier

De tre männen behövde pengar. Därför kidnappades en 34-åring vars uppdrag blev att genomföra så många bedrägerier som möjligt. Han hölls inlåst och övervakades i närmare två veckor..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Länsstyrelsens pandemiplan byggde på fel scenario

Vid krig, kärnkrafts- och naturkatastrofer är det Max Hector som tar kommandot. Under den pågående pandemin är Länsstyrelsens roll mer administrativ. Men försvarsdirektören ser likheter mellan coronakrisen och ett lågintensivt krig..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Vi väntar på att få se något vackert

”Vi har nu i Växjö en dyr, säkerligen opraktisk och framför allt ful koloss mitt i allting”, skriver Fredrik Kjällbring, Arkitekturupproret, om stadens nya stations- och kommunhus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.