Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 05 June, 20:24

Kristianstadsbladet - 22 maj 20 kl. 04:59

Coronakrisen slår mot kommunens ekonomi: ”Läget är oerhört ansträngt”– Läget är oerhört ansträngt. Det säger Patric Åberg (M), kommunstyrelsens ordförande, om hur coronakrisen slår ekonomiskt mot Östra Göinge..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Patric Åberg, Östra Göinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronakrisenslår mot , kommunens, ekonomi, Lägetär , oerhört, ansträngt
ÖstersundsPosten - 03 dec 15 kl. 06:07

Flyktingkrisen: ”Ingen fara för kommunens ekonomi”

Många har uttryckt en oro för hur det ska gå med kommunens ekonomi under de omfattande insatser som görs för flyktingar i nuläget..

YA - 16 okt 19 kl. 10:00

Så ska Moderaterna rädda kommunens ekonomi

För att rädda det ekonomiska läget inför nästa år går de styrande partierna samman med Sverigedemokraterna och ändrar reglerna för användningen av kommunens resultatutjämningsreserv. Beslutet innebär att omkring 20 av de sparade 40 miljonerna säkras som täckning för årets enorma underskott i kommunkassan..

Nya Wermlands Tidningen - 30 maj 14 kl. 06:00

Kommunens ekonomi ljusnar

Det ekonomiska läget ljusnar för Grums kommun. Budgetförslaget för nästa år innehåller ett efter Grums förhållanden stort underskott. Och kommunen ska åter börja amortera på den stora låneskulden..

Kristianstadsbladet - 02 okt 15 kl. 03:00

Tufft läge för kommunens ekonomi

Det ekonomiska läget ser dystert ut för Hässleholms kommun. Prognosen visar på ett underskott på cirka 15 miljoner kronor vid årets slut..

Dalarnas tidningar - 21 apr 16 kl. 15:47

Kommunpolitiker fick svart på vitt om kommunens ekonomi - rik men för dyr att driva

Kommunpolitikerna har haft kännedom om det ekonomiska läget för kommunen och det som kommer fram i rapporten från SKL är inga nyheter för de politiker som sitter i kommunfullmäktige..

DalaDemokraten - 21 apr 16 kl. 15:47

Kommunpolitiker fick svart på vitt om kommunens ekonomi - rik men för dyr att driva

Kommunpolitikerna har haft kännedom om det ekonomiska läget för kommunen och det som kommer fram i rapporten från SKL är inga nyheter för de politiker som sitter i kommunfullmäktige..

Kristianstadsbladet - 17 maj 20 kl. 21:00

Corona: Trots statliga krispaket - kommunens ekonomi blöder

Trots krispaket från regeringen har de extra pengar som utlovats till kommunerna redan ätits upp i Kristianstad. Detta eftersom kommunen i dagsläget ser ut att förlora 150 miljoner i minskade skatteintäkter. Samtidigt pågår arbetet med besparingar på 200 miljoner sedan ett tidigare sparkrav från politiken..

ÖstersundsPosten - 13 aug 15 kl. 16:13

Analys: Ragundas ekonomi i botten – "Håller på att investera ihjäl sig"

Med en myriad av siffror och diagram beskrev Hans Jensvik, vd för Svensk Kommunrating, det dystra läget vid det ekonomiseminarium som oppositionspartiet Allt för Ragunda arrangerade i Hammarstrand på onsdagskvällen.– Den här analysen har jag länge begärt att kommunen skulle beställa, men ingenting har hänt. Därför beställde vi själva den här analysen som tydligt visar hur illa ställt det är med kommunens ekonomi.

YLE - 19 jan 16 kl. 20:27

Två års nådatid i Korsholms ekonomi

Balanseringen av Korsholms ekonomi skall ske under två år, 2016-2017. I bokslutet för 2017 skall ett ackumulerat överskott ingå. Stora nedskärningar krävs i både budget och ekonomiplan om de här målsättningarna skall nås.

Skånskan - 20 mar 20 kl. 09:55

Ekonomer: Så djup blir coronakrisen

Ekonomi Coronavirusets framfart riskerar att utlösa en djup ekonomisk kris. Medan smittan sprider sig rycker lågkonjunkturen allt närmre. Så här tänker några av Sveriges tyngsta ekonomer om det som väntar.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - Igår: 16:12

Börsrekord i coronakrisen

Kristianstadsbladet - Igår: 16:15

Gotland hoppas på turister – skickar hem sjuka

Gotlands näringsliv drar en lättnadens suck efter regeringens besked om inrikes resor. Men sjukvården oroas för vad konsekvenserna kan bli..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:19

Positiva besked från Milan om Zlatan

Kristianstadsbladet - Igår: 16:23

Diego Costa dömd för skattebrott

Kristianstadsbladet - Igår: 15:59

Försökte köra på sitt offer – döms till fängelse

En 21-årig man döms till fängelse för att ha misshandlat och försökt köra på två personer med bil vid länsstyrelsen i mars. .

Kristianstadsbladet - Igår: 16:02

Så slår coronakrisen mot nordöstra Skåne

Hotell, restauranger och resebyråer hör till de branscher som drabbats hårdast av coronapandemin. Det visar en ny konjunkturrapport. Utvecklingen oroar lokala företag i Kristianstad.

Kristianstadsbladet - Igår: 16:03

Så lyckas du få en fin grönyta i trädgården

− Det finns inga genvägar, och man blir inte av med precis allt ogräs, säger Marie Åkesson Meijer på Solhaga Garden i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:05

Hagen vill inte längre samarbeta i utredning

Kristianstadsbladet - Igår: 15:12

Lufthansa: Nio av tio flyg i gång i september

Kristianstadsbladet - Igår: 15:19

Demonstrationen kan få konsekvenser i sommar

Tusentals människor samlades på Sergels Torg i Stockholm för en demonstration, trots att som mest 50 personer får samlas på grund av coronapandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.