Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 25 May, 05:34

Kristianstadsbladet - 22 maj 20 kl. 05:00

Ekonomilots ska hjälpa stressade företagareRevisorer och redovisningskonsulter vittnar om stressade företagare. Nu lanseras en ekonomilots i Bromölla kommun som ska stötta företagare i deras val av åtgärder och olika coronastöd. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Bromölla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ekonomilotsska , hjälpa, stressade, företagare

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Stjärnorna fick in 200 miljoner i coronahjälp

Fyra storstjärnor spelade 18 hål golf och roade både sig själva och en miljonpublik via tv. När sista putten rullats i hade nära 200 miljoner kronor samlats in till kampen mot coronaviruset..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Debatt: Kom igen kommuner – satsa på äldreomsorgen nu!

Mest upprörande i coronakrisen är att vi inte har lyckats att skydda de äldre i äldreboenden och i hemtjänst från smittan. Nästan lika upprörande är att flera kommuner närmast reflexmässigt fortsätter strama åt äldreomsorgen, skriver ledningen för LO-distriktet i Skåne..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Wilhelmina ägnar livet åt att utveckla demensvården

En svår förlust i barndomen avgjorde yrkesvalet för Wilhelmina Hoffman. Som läkare har hon ägnat livet åt att utveckla demensvården i Sverige. Att hon själv blir äldre tycker hon bara är bra – det är en nyttig praktik inom arbetsområdet..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Corona: Möjlighet att besöka äldre kan dröja – ”Vill inte stressa fram något”

Omsorgen har nu fått uppdraget att hitta en lösning för hur äldre på omsorgsboenden ska kunna träffa anhöriga. Men det lär dröja innan en färdig lösning ligger klar..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Nytt uppdrag för gravida KDFF-stjärnan: ”Ska känna sig mer skyddade”

Det blir inget spel för den gravida KDFF-stjärnan Sif Atladottir den här säsongen. I stället tar hon nu klivet in som styrelseledamot i Spelarföreningen. – Framtida spelare ska känna sig mer skyddade än vad vi har gjort, säger Sif till Bladetsporten..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

"Favorit med något riktigt bra på gång”

Hel eller halv serie spelar ingen roll. Det är slut på fjärde- och femteplatser för Glimåkra IF. I år ska man ta steget upp i fyran igen.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Ovissheten inför sommaren skakar Järvsö

När coronaviruset svepte in efter sportlovet försvann alla bokningar över en natt. Järvsö Bergscykel Park, Järvzoo och flera andra företag inom besöknäringen har inte bara hamnat i en svår ekonomisk situation, de kastades även in i ovisshet inför sommaren..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Stal övervakningskamera – hamnade på bild

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Japan förbereder nytt stödpaket

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Myskoxkalv född i HärjedalenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.