Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 27 May, 00:40

Kristianstadsbladet - 22 maj 20 kl. 05:00

Beatrice Järås: ”Jag är inte så rädd längre”Beatrice Järås karriär fick ny fart efter flytten till Skåne. Här fick hon också modet att skapa helt egna föreställningar. I ”Så som i himmelen” sprider hon budskapet om att du får vara som du är. Något som livet i Skillinge har lärt henne..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Järås, Skåne, , Skillinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beatrice, JäråsJag är inte , , räddlängre
Sydsvenskan - 29 feb 12 kl. 06:30

Beatrice Maggie Andersson död

Arkiv: Anna Bank 2009
Beatrice Maggie Andersson, 49 år, Malmö, har avlidit.
Beatrice Maggie Andersson har avlidit efter en tids sjukdom. Beatrice föddes i Kenya 1962 och levde sina sista år på Lindängen i Malmö.

Alliansfritt Sverige - 06 mar 14 kl. 14:35

Beatrice Ask (M) fortsatt tyst om polisers rasprofilering

Förra veckan avslöjade Dagens Arena hur det omdiskuterade Reva-projektet hotar rättsäkerheten i polisens arbete genom jakt på poäng och hur kontrollerna har felaktigt drabbat 10 000-tals personer på felaktig grund. Det handlar om hur gränspolisen har gjort så kallade inre utlänningskontroller, kontrollerat om en person har rätt att vistas i landet, enbart baserat på personens utseende eller språk. De tvingas jaga pinnar, det vill säga att kvaliteten på arbetet mäts efter hur många kontroller som har gjorts, och då anpassas arbetet efter det.

SmålandsPosten - 22 okt 14 kl. 07:09

Beatrice Eli: Die another day

Beatrice Eli är utan tvivel en tydlig politisk person, inte minst i intervjuer­ där hon driver en kamp för rätten till sin och alla andras kärlek och sexuella läggning.
I musiken är hon mer subtil. Inte dold, men mer sparad.

Nyheter 24 - 06 jan 14 kl. 19:13

Beatrice Ask lurad av satirsajt

Sajten Dailycurrant.com lever på satir. Det vet de flesta internetanvändare och läser deras artiklar med en, ganska stor, nypa salt.

Nyheter 24 - 26 jan 11 kl. 10:53

Beatrice Ask: Jimmie Åkesson är okunnig om terrorismen


Hårda ordväxlingar mellan justitieminister Beatrice Ask och sd-ledaren Jimmie Åkesson när riksdagen debatterade terrorism. STOCKHOLM. Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson tog sin utgångspunkt i julruschattentatet i Stockholms city när han menade att Sverige är dåliga på att hantera terrorhotet.?

Nyheter 24 - 20 maj 11 kl. 08:51

"Hoppas Beatrice Ask tar till sig allt i boken"


Nuri Kinos uppmaning till Beatrice Ask: "Hon borde träffa brottslingarna i förorten. Hon kanske kan lära sig något." STOCKHOLM.

Kristianstadsbladet - 04 aug 11 kl. 10:52

Beatrice Ask lovade att se över registerutdrag

Foto: Johanna Wallin
Regeringen ser över hur man kan jobba för att föreningar som scouterna ska få veta vilka som är olämpliga som ledare. Det löftet gav Beatrice Ask (M) under jamboreen.
Under sitt besök på scoutlägret fick justitieministern bland annat fika hos scouter från Göteborg, samt träffa tjejscouter från Burundi som jobbar med att starta fredsklubbar.

Regeringen - 04 feb 14 kl. 11:04

Justitieminister Beatrice Ask träffade USA:s justitieminister Eric Holder

I dag, tisdagen den 4 februari, träffade justitieminister Beatrice Ask den amerikanska justitieministern Eric Holder. Under förmiddagen hade Beatrice Ask och Eric Holder bilaterala diskussioner om bland annat brottsbekämpning och integritet, it-relaterad brottslighet och problemet med "foreign fighters", det vill säga personer som reser till andra länder för att strida.

Pressmeddelande: Beatrice Ask träffade amerikanska justitieministern Eric Holder

Justitiedepartementet, 4 februari 2014.

Alliansfritt Sverige - 25 jul 14 kl. 13:32

1000 poliser hotar säga upp sig – Beatrice Ask vill inte prata om det

Tusen poliser är redo att säga upp sig om inte villkoren förbättras inom polisyrket, rapporterade Aftonbladet igår. Det är många poliser i ett litet land som Sverige och skulle kunna få konsekvenser runtom i landet. 2012 fanns det exempelvis 28 347 anställda poliser i hela landet.

Alliansfritt Sverige - 25 aug 14 kl. 14:17

Beatrice Ask, vi måsta prata om polisen

I helgen blev det minst sagt tumultartat när nazistiska Svenskarnas Parti (SVP) demonstrerade i Limhamn utanför Malmö. Tusen motdemonstranter var på plats och polisen trampade ner flera av dem med hästar och körde över en av dem med bil. De hade kastat stora gatstenar, ammoniakbomber och attackerat ambulanspersonal, påstod polisen.

BT - 16 dec 14 kl. 13:51

Beatrice Eli till konstmuseet

Hyllade debutanten kommer till Borås i vår. P3 Guld-nominerade Beatrice Eli gör en konsert på Borås Konstmuseum den 19 mars, i samband med en utställning av Kristina Jansson. Konserten är en så kallad "guldpusselkväll" inom ramen för Borås stads kulturkort Pussel.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Trakasserier på "Criminal minds" – CBS stäms

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Gärningsman jagas efter misstänkt knivdåd

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Video med rasistiska förtecken upprör USA

En video där en vit kvinna i New York hotar en svart fågelskådare med att ringa polisen har blivit viral, rapporterar flera medier. Kvinnan, som har bett om ursäkt, har blivit avskedad från sitt jobb..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Fem byten? Beslut tas i veckan

Elitklubbarna vill att fem spelarbyten får göras när de högsta fotbollsserierna rullar i gång – om de nu gör det inom överskådlig tid. Ett besked i den frågan kommer på fredag. Dagen innan klubbar Svenska fotbollförbundet om fem byten ska tillåtas..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Larm: Man sågs med skjutvapenliknande föremål

Polis larmades på tisdagen om att en man i 60-årsåldern gick omkring med ett skjutvapenliknande föremål i Broby..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Klass 2-varning för Norrbottens inland

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Akademien delar ut arbetsstipendier

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Varning för skadliga granbarkborren

De ovälkomna granbarkborrarna har börjat svärma i större delen av Götaland och Svealand, konstaterar och varnar för stor risk att redan hårt drabbade områden drabbas av nya angrepp..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Bärgare i gängkrig i Kanada

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

EU häver restriktioner på export

Från och med tisdagen krävs inget särskilt tillstånd för att exportera sjukvårdsutrustning till länder utanför EU. Beskedet välkomnas av utrikeshandelsminister Anna Hallberg (S)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.