Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 03 June, 06:17

Blekinge Läns tidning - 22 maj 20 kl. 05:00

Vi gifter oss allt senare i livetPå 1960-talet var männen runt 26 år och kvinnorna 23 år vid bröllopet. I dag har den genomsnittliga åldern för det första giftermålet stiger kraftigt. Mannen är 36 år. Och kvinnan 34 år..
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi gifteross allt , senarei , livet
Dalarnas tidningar - 15 minuter sedan

I halva livet hade Gunilla, 62, städat på bruket – sparkades av städföretaget via sms: "Utnyttjade mig på alla sätt"

Efter 33 år som städare på kartongbruket i Fors, på senare år anställd av olika städföretag,....

BT - 20 jun 14 kl. 08:17

"Man gifter sig ju bara en gång"

Den traditionella midsommarfesten på Hallabotorp är extra minnesvärd det här året. Med 140 vänner och släktingar som vittnen, ute på en äng hemma på gården gifter sig Anna Nord och Erik Kreutz idag. Anna Nord bläddrar bland de många listorna.

Opinionen.se - 25 aug 15 kl. 10:47

Ät rätt och vinn i livet - 5 steg till en bättre kost


Hej och välkommen till Helmetodscoachen Hans Thörn.  Genom årens lopp har jag träffat på mängder med människor som vill ha och behöver hjälp på något sätt. Det finns coacher för allt som framgångscoacher, träningscoacher, jobbcoacher och hälsocoacher etc.

YLE - 06 maj 14 kl. 15:19

"Se krasst på ekonomin när du gifter dig"

Det blir allt vanligare att finländska par som gifter sig gör upp äktenskapsförord. I fjol gällde det nästan en tredjedel av alla par, för tjugo år sedan en femtedel av paren. Enligt rättsexperter är en förklaring att bankerna numera ger sina kunder råd om äktenskapsförord.

Skånskan - 29 okt 16 kl. 01:00

Äld­re bör tas till­va­ra bätt­re i ar­bets­livet

ERWP.fif(1)Arbete är bra för häl­san – även för många äld­re. Det har Ar­bets­mil­jö­ver­ket kommit fram till ef­ter en stor stu­die om be­fint­lig fors­kning om äld­re.

YA - 28 jul 13 kl. 09:00

Baskemölla förenade paret - nu gifter de sig på plats

Foto: Hanna F.Ellborg
Bland tältpinnar och husvagnar hittade de varandra på Baskemölla camping. I?

Dagen - 19 jan 11 kl. 03:00

Ökade gifter i barnens mat oroar

Det förekommer allt mer kemikalier i barnmaten. Gifter tar sig runt i våra livsmedelskedjor och frågan är om vi vet hur det kommer att påverka oss.

På senare tid har forskare visat att det finns hundratals kemikalier och miljögifter i navelsträngsblodet hos en gravid kvinna.

Kristianstadsbladet - 28 nov 13 kl. 13:32

Höga halter gifter i Östersjölax


Halterna av miljögifterna PCB och dioxin i vildfångad lax från Östersjön är fortfarande så höga att barn och kvinnor i barnafödande ålder inte bör äta fisken mer än två till tre gånger om året. Det visar årets prover från Livsmedelsverket."Övriga vuxna kan äta laxen högst en gång i veckan", säger toxikolog Emma Halldin Ankarberg i ett pressmeddelande.

BT - 28 nov 13 kl. 13:34

Höga halter gifter i Östersjölax

Halterna av miljögifterna PCB och dioxin i vildfångad lax från Östersjön är fortfarande så höga att barn och kvinnor i barnafödande ålder inte bör äta fisken mer än två till tre gånger om året. Det visar årets prover från Livsmedelsverket. "Övriga vuxna kan äta laxen högst en gång i veckan", säger toxikolog Emma Halldin Ankarberg i ett pressmeddelande.

Posh24 - 21 jan 14 kl. 08:02

Julia Roberts oroad för Emma Roberts: "Hon gifter sig för ung!"

Julia Roberts är oroad för sin brorsdotter Emma Roberts, som nyligen förlovade sig med Evan Peters. Julia tycker att Emma är alldeles för ung för att gifta sig, och är rädd för att hon begår ett stort misstag.

"Emma är bara 22 år, och Julia tycker att hela grejen att skynda äktenskapet med Evan är ett enda stort misstag", säger en säker källa.

GT - 02 maj 14 kl. 13:47

Patrik och Erika gifter sig på Göteborgsgirot

GÖTEBORG. På nattklubben Casa i Nossebro slog det gnistor mellan Patrik Carlsson och Erika Pettersson. Nu, åtta år senare, brinner lågan än.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Svenskar kastar ljus över Dödahavsrullarna

Att få ihop ofullständiga fragment från Dödahavsrullarna i rätt ordning är ett mardrömslikt pusslande. Med svensk hjälp har djur-dna utvunnits ur pergament med de gamla texterna. Därmed klarnar pusselbitarna och skrifterna kan lättare tolkas..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Låt inte MP diktera näringslivspolitiken i Karlshamn

Karlshamns kommunstyrelse säger nej till att vara med och stödja etablerandet av en internationell flyglinje från Kallinge till Frankfurt. Det är synd – länets kommuner måste samarbeta mer för att utveckla näringslivet och länet..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Liberalerna, skärp er!

Liberalerna och Nyamko Sabuni ligger lågt i mätningarna och riskerar att åka ur riksdagen i nästa val. Sabuni och L måste återvända till partiets kärnfrågor..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

En fråga till alla nej-sägare i Karlshamn

Samuel Henningsson, VD för NetPort Science Park, svarar på Bengt-Olof Dikes debattartikel ”Spela inte poker på piren”..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Inte en skattekrona ska slösas på flygresor från Ronneby!

Sverige ska vara en global klimatföregångare. Senast år 2045 ska Sverige inte ha några nettoutsläpp av växthusgaser. Detta kräver starka politiska beslut, inte bara på nationell nivå utan även här hos oss i Karlskrona..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Omstridda förslag kan ändra las rejält

Förslagen från regeringens utredare av anställningsskyddet är inte småpotatis. Om fack och arbetsgivare inte lyckas göra upp om något annat kan det innebära stora förändringar för anställda och företagare. Inte konstigt att debatten redan rasar..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Stenson hoppas på Ryder Cup-besked snart

Ställs Ryder Cup in eller blir det av – och i så fall med eller utan publik? Henrik Stenson är en av många som undrar. "Hoppas vi får höra något om Ryder Cup inom snar framtid", skriver han till TT..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nu slår Italien upp portarna för turister

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

"Tomt och konstigt" utan Sweden Rock

Nu skulle tiotusentals besökare ha samlats framför Guns N' Roses och In Flames. I stället ligger området i Norje utanför Sölvesborg öde i coronapandemins spår..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Flertal fönster slogs sönder på uteservering

Ett tiotal fönsterrutor ska ha slagits sönder på en uteservering i centrala Karlskrona strax före midnatt mot onsdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.