Sydöstran > Nyheter

Monday, 25 May, 00:06

Sydöstran - I förrgår: 05:00

Få svarade på undersökningNäringslivsbolaget sökte information hos de lokala företagen. Bara knappt tio procent ville vara med i undersökningen. – Vi hade såklart hoppats på en högre svarsfrekvens, säger Filip Wägbo, tf näringslivschef i kommunen..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Filip Wägbo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , svarade, undersökning
Skånskan - 27 apr 16 kl. 14:08

Arbetsglädjen växer visar ny undersökning

HÖÖR Arbetsglädjen har fått ett uppsving bland anställda inom barn- och utbildningssektorn i kommunen. Analysen av en ny medarbetarenkät visar bättre resultat på samtliga områden jämfört med en tidigare undersökning.
– Folk trivs bra, konstaterar barn- och utbildningschefen Lisbeth Bonthron.

YLE - 29 jul 15 kl. 13:57

Undersökning: Fackets makt minskar

Finländarna tror att fackförbunden får minskad makt i framtiden. Det om man ska tro en undersökning som bolaget Tietoykkönen har gjort för tidningen Valitut Palat. 60 procent av dem som svarade på Tietoykkönens enkät tror att facket förlorar makt i framtiden och att lokala överenskommelser blir vanligare på arbetsplatserna i framtiden.

SmålandsPosten - 02 jul 13 kl. 07:01

Undersökning bland Älmhultsinvånare: ?Tryggt men tråkigt?

Älmhults invånare uppskattar tryggheten och att här finns goda kommunikationer. Däremot har de mer att önska av både fritidsaktiviteter och bostäder. Statistiska centralbyrån (SCB) har för Älmhults kommuns räkning undersökt vad invånarna ­tycker om sin kommun.

YLE - 17 jan 16 kl. 05:02

Undersökning: Hälften tror att vårdreformen blir bra

Skepsisen mot den omfattande reformen av vård och omsorg minskar, visar en enkät som stiftelsen för kommunal utveckling Kunnallisalan kehittämissäätiö låtit göra. Ungefär hälften av finländarna tror att reformen antingen förbättrar eller inte nämnvärt påverkar servicens kvalitet, mängd och tillgänglighet eller hur systemet fungerar. Förtroendet för reformen har ökat under det senaste året, i december trodde 31 procent av de tillfrågade att tillgängligheten ökar medan motsvarande siffra ett år tidigare var 8 procent.

Västerbottens Folkblad - 14 dec 16 kl. 12:04

Gångfartsområde sågas i kommunens egna undersökning

Få Lyckselebor tror på fördelar med ett gångfartsområde i centrum. Det visar en ny undersökning som kommunen låtit göra.  drygt 1200 personer svarade på undersökningen där en stor majoritet är negativt inställda.

YLE - 17 jul 13 kl. 09:57

Undersökning: Finländare tvivlar på solkraft

De flesta anser att solkraft är något som duger till sommarstället. Finländarna är tveksamma till solkraft. Det här framkommer i en undersökning gjord av Biolan.

HBL - 21 mar 14 kl. 04:44

Undersökning: Nokia-uppsagda nöjda

De flesta av dem som blivit uppsagda från Nokia har hittat nytt jobb eller börjat studera, visar en undersökning.De flesta, över 70 procent, av personerna som deltog i undersökningen är nöjda med sin situation. Nästan hälften hade bytt bransch.

YLE - 11 dec 14 kl. 19:42

Undersökning: Helsingforsare olyckligast och ensammast

Helsingforsarna känner sig ensammare, mer olyckliga och mer missnöjda med sina människorelationer än finländarna i genomsnitt. Det här visar en undersökning som Institutet för hälsa och välfärd THL har gjort. Av huvudstadsregionens kommuner tillfrågades invånarna i Esbo, i Helsingfors, i Kyrkslätt och i Vanda i undersökningen som gjordes under 2013.

YLE - 06 feb 15 kl. 10:01

Ny undersökning: Äldre nöjda med sina liv - få ensamma

En ny undersökning av pensionsförsäkringsbolaget Ilmarinen pekar på att ensamhet inte alls är ett stort problem för äldre människor. Majoriteten av 80-åringarna är nöjda med sina liv. Största delen bor i sina egna hem och klarar av vardagen utan hjälptjänster.

Sydsvenskan - 18 apr 16 kl. 22:32

Undersökning: Rätt att Kaplan avgick

Tre av fyra svenskar anser att det var rätt att Mehmet Kaplan (MP) avgick som bostadsminister. Det visar en undersökning som undersökningsföretaget Novus har gjort på uppdrag av TV4 Nyheterna.Bara tre procent av dem som deltog i undersökningen anser att det var fel att han avgick och 22 procent svarade "vet ej".

YLE - 21 mar 17 kl. 13:54

Undersökning: Finländarna efterlyser en sansad debatt om asylfrågor

Finländarna vill att man ska kunna debattera asylpolitiken sakligt och baserat på fakta så att man inte stämplas för sina åsikter. Risken för att bli stämplad som rasist eller bli kritiserad för sin toleranta inställning upplevs som så stor att man inte vågar avslöja sin egen åsikt i fråga, visar en undersökning som Vasa universitet gjort på uppdrag av Inrikesministeriet. Forskarna anser att en majoritet av de över tusen finländare som deltog i undersökningen förhåller sig öppna i asylfrågan samtidigt som de är kritiska men sakliga.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

USA stoppar resande från Brasilien

Sydöstran - 30 minuter sedan

Kraftig sättning i gruvan i Malmberget

Sydöstran - 1 timme sedan

Coronakrisen sår tvivel hos F1-stjärnan

Sydöstran - 2 timmar sedan

New York öppnar för sina idrottslag

Sydöstran - 2 timmar sedan

Michael Björklund vann "Robinson"

Michael Björklund är årets vinnare av realityserien "Robinson". Den åländske kocken navigerade sig genom programmet med snällhet som främsta vapen, offrade framtänderna, och fick nya perspektiv på sitt vardagsyrke..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Man allvarligt knivskuren – flera gripna

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.