SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 31 May, 06:13

SmålandsPosten - 22 maj 20 kl. 04:00

Jennie lever med ständig värk efter förlossningenJennie Hörberg har konstant värk i ryggen och bäckenbenet sedan mer än två år tillbaka. Hon tror att värken beror på en skada vid hennes andra förlossning. – Det är en kamp varje dag, säger hon..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Hörberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jennie, levermed , ständig, värkefter , förlossningen
Dagens PS - 09 aug 17 kl. 09:40

Krönika: Drömmen om en egen stat lever

(Foto: TT) Kurderna gav under kriget mot IS tapperhet ett ansikte för världen. En i början undermåligt utrustad armé som ensamma var tvungna att skydda sig mot världens grymmaste terrorsekt, väckte beundran och sympati från omvärlden. Även om konflikterna inte dog med kalifatet, har kurderna redan börjat hoppas på belöningen.

Kristianstadsbladet - 02 jan 14 kl. 13:41

"Så länge ingen lyssnar är gräddtårtan nödvändig"

Foto: TT
Tårtan skulle egentligen behövas, men när ingen åtgärdar de orättvisor som finns är den nödvändig. Det menar frilansjournalist och aktivist Emma Lundberg i sitt svar på kritiken mot hennes artikel om tårtningen av Jimmie Åkesson.
Varje gång diskussioner om makt, förtryck och orättvisor är på tal kommer två ord oundvikligen att nämnas; demokrati och yttrandefrihet.

Politologerna - 27 sep 19 kl. 15:14

Bör bilden av en (generellt sett) självständig svensk förvaltning revideras?

Regeringen kan … styra hur myndigheterna ska arbeta. Men regeringen får aldrig styra över hur myndigheten använder lagarna. I många andra länder har ett statsråd makt att direkt ingripa i myndigheternas löpande arbete.

BT - 12 aug 14 kl. 08:46

Vilka skall få nödvändig hjälp?

Replik. Svar till Lena Löfgren, BT 9/8.
Efter att återigen ha läst en odelad positiv bild utav mångfalden och invandringen så funderar jag på i vilket Sverige Lena Löfgren lever i.

Sydsvenskan - 18 feb 15 kl. 15:04

Nyhetslavin med ständig deadline

En lavin är den första liknelsen som slår mig när det kommer till att beskriva arbetet med en stor nyhetshändelse.När de första uppgifterna om attentatet i Köpenhamn nådde redaktionen i lördags var reaktionen instinktiv. Efter några få minuter hade nyhetsflashar skickats ut, sajten toppats upp, team skickats iväg till Köpenhamn och en liverapportering påbörjats.

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 15 kl. 15:04

Nyhetslavin med ständig deadline

En lavin är den första liknelsen som slår mig när det kommer till att beskriva arbetet med en stor nyhetshändelse. När de första uppgifterna om attentatet i Köpenhamn nådde redaktionen i lördags var reaktionen instinktiv. Efter några få minuter hade nyhetsflashar skickats ut, sajten toppats upp, team skickats iväg till Köpenhamn och en liverapportering påbörjats.

Barometern - 27 maj 19 kl. 12:22

Museum i ständig förändring och lever upp för en dag

På Madesjö hembygdsmuseum finns det över 7000 föremål och är ett museum i ständig utveckling. En av förändringarna för i år är att 70-tals rummet har förnyats med flera färgsprakande föremål. .

Skånskan - 10 nov 16 kl. 14:00

Utreder nödvändig tillfart

Skurup Just nu pågår en utredning om hur infrastrukturen ska se ut vid en utbyggnad av Pilgården. ERWP.fif(6)Det är en nöt som kommunen måste knäcka innan man kan bygga ut fastigheten i dess fulla potential, med 400 bostäder, en förskola och en skola.

Alingsås tidning - 08 jan 14 kl. 06:48

Lisa lever med ständig smärta 

SKOGSBYGDEN: Den offentliga och privata sjukvården måste samordnas bättre. Det anser 22-åriga Lisa Johansson, som lever med ständiga smärtor och upplever att hon hamnat mellan stolarna..

YLE - 27 jan 14 kl. 11:28

Håkan Back lever i ständig mobilskugga

Håkan Back i Rimal, Korsholm lever i mobilskugga. Det är mycket dålig täckning i mobiltelefonnätet där han bor. GSM-näten har aldrig fungerat bra.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Brasiliens president vill tillåta fotboll

Brasiliens president Jair Bolsonaro vill att landets fotbollsligor drar i gång igen, trots coronaläget. Enligt presidenten löper fotbollsspelare liten risk att drabbas allvarligt av covid-19 och han säger att många spelare har det svårt ekonomiskt..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Guide: Allt du behöver veta om Elitloppet

Ingen publik och få utländska hästar. Det är vad som väntar på söndag när årets Elitloppet ska avgöras. Här har vi samlat allt du behöver veta inför storloppet..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Idrottsvärlden vaknar till liv – läget just nu

Efter en slumrande vår börjar sportvärlden vakna till liv igen, även om den pågående coronakrisen gör att det blir utan publik på läktarna. Här är ett axplock av sommarens sporthändelser..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bulgarisk minister gripen för skräpimport

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Växjö: Brinnande personbil på parkering

Räddningstjänst och polis larmades i natt om en bilbrand på Araby..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Kommunen planerar för lika många feriejobb som förra året – trots pandemin.

Coronaviruset stoppar inte feriejobben. Växjö planerar för upp mot 500 feriejobb. Det är i nivå med tidigare år – trots pandemin..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Åtal för yxattack mot festande grannar

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Ordbråk efter miljardbeslag av libyska dinarer

Malta har beslagtagit en stor mängd libyska dinarer, närmare bestämt sedlar till ett värde av motsvarande nära 10,4 miljarder kronor. USA och Ryssland bråkar nu om pengarnas legitima status..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Trump skjuter upp G7-möte

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Ivo kritiserar psykmottagning efter självmord

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.