GT > Nyheter

Saturday, 06 June, 23:29

GT - 22 maj 20 kl. 01:21

Färre hemlösa i Göteborg – minskat med en fjärdedelAntalet hemlösa i Göteborg har minskat med en fjärdedel det senaste året, skriver GP.– Den stora majoriteten av de här personerna är inte ute på gatan, säger Erik Gedeck, chef på boendeavdelningen på fastighetskontoret, till tidningen..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Göteborg, GP, Erik Gedeck

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, hemlösai , Göteborg, minskatmed en , fjärdedel
GöteborgsPosten - 12 dec 13 kl. 12:23

Färre hemlösa i Göteborg

Hemlösheten i Göteborg har minskat med nära 30 procent jämfört med förra året. Och ingen ska behöva sova utomhus i vinter..

Helsingborgs Dagblad - 11 aug 15 kl. 12:48

Färre skjutningar i Göteborg

Antalet skjutningar i Göteborg har minskat kraftigt hittills i år. Polisen kallar det ett tydligt trendbrott.Under åren 2011 till 2014 inträffade omkring 50 skjutningar varje år.

Sydsvenskan - 11 aug 15 kl. 12:48

Färre skjutningar i Göteborg

Antalet skjutningar i Göteborg har minskat kraftigt hittills i år. Polisen kallar det ett tydligt trendbrott.Under åren 2011 till 2014 inträffade omkring 50 skjutningar varje år.

UNT - 11 aug 15 kl. 12:44

Färre skjutningar i Göteborg

Antalet skjutningar i Göteborg har minskat kraftigt hittills i år..

Kristianstadsbladet - 23 jul 13 kl. 19:39

Större skogsbrand i Göteborg


En större skogsbrand härjar vid Hultbotjärn i bostadsområdet Askim i södra Göteborg. Spridningsrisken bedöms vara stor, enligt polisen som uppger att ett område på 300 gånger 300 meter brinner.Men just nu ska det inte blåsa i riktning mot de närbelägna husen.

NSD - 23 jul 13 kl. 19:39

Större skogsbrand i Göteborg

En större skogsbrand härjar vid Hultbotjärn i bostadsområdet Askim i södra Göteborg. Spridningsrisken bedöms vara stor, enligt polisen som uppger att ett område på 300 gånger 300 meter brinner..

SvD - 23 jul 13 kl. 19:39

Större skogsbrand i Göteborg

En större skogsbrand härjar vid Hultbotjärn i bostadsområdet Askim i södra Göteborg..

UNT - 23 jul 13 kl. 19:39

Större skogsbrand i Göteborg

En större skogsbrand härjar vid Hultbotjärn i bostadsområdet Askim i södra Göteborg. Spridningsrisken bedöms vara stor, enligt polisen som uppger att ett område på 300 gånger 300 meter brinner.(TT).

NT - 23 jul 13 kl. 19:39

Större skogsbrand i Göteborg

En större skogsbrand härjar vid Hultbotjärn i bostadsområdet Askim i södra Göteborg. Spridningsrisken bedöms vara stor, enligt polisen som uppger att ett område på 300 gånger 300 meter brinner..

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 13 kl. 19:42

Större skogsbrand i Göteborg

En större skogsbrand härjar vid Hultbotjärn i bostadsområdet Askim i södra Göteborg. Spridningsrisken bedöms vara stor, enligt polisen som uppger att ett område på 300 gånger 300 meter brinner. Men just nu ska det inte blåsa i riktning mot de närbelägna husen.

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Man misshandlad – två män gripna

En man misshandlades på lördagskvällen i Vara, enligt ett larm till polisen.På platsen fann de en skadad man, som fördes till sjukhus.Två män har gripits..

GT - 2 timmar sedan

Ödehus helt övertänt: ”Kommer brinna ned”

Ett ödehus står i lågor i Tranemo kommun.– Det är helt övertänt och kommer brinna ned, säger Jan Kuusisto vid räddningstjänsten..

GT - 3 timmar sedan

Sms:en innan M-toppen avslöjas som sexköpare

”Hi i am here”, skrev M-toppen Hans Forsberg i ett sms till den rumänska kvinnan – sedan gick han in i lägenheten i Örgryte och köpte sex.Vad han inte visste när han en stund senare lämnade den temporära bordellen var att polisen väntade på honom i trapphuset.”Han blir nojig så fort han ser oss”, förklarar polismannen som ertappade politikern.

GT - 5 timmar sedan

Vd:ns försvar efter smygtagna filmerna

En smygtagen film under Bohus Havsbruks musselodlingar i naturreservatet Stigfjorden visar långa drivor med nät och plast på botten.Nu svarar bolagets vd Katrin Persson:– Det är värdefullt utrustning som olyckligtvis har skadats i stormar och något som vi kommer självklart ta hand om, säger hon till P4 Väst. .

GT - 7 timmar sedan

Polisens löfte efter kaotiska scenerna

En defensiv inriktning på bemötandet, informera och hjälpa människor att hålla avstånd – och samtidigt se till att alla följer lagen.Det är polisens taktik inför söndagens demonstration i Göteborg till stöd för Black lives matter-rörelsen.– Poliserna där ute kommer att ha ett tålamod av guld, säger Teodor Smedius, chef för lokalpolisområde Göteborg City.

GT - 9 timmar sedan

Bra när en S-politiker vågar kritisera sitt eget parti

Riksdagsledamoten Johan Büser (S) riktar kraftig kritik mot de egna partikamraterna i Göteborg. Det är en välkommen självkritik, även om alliansen och Socialdemokraterna lokalt har enats om en coronasatsning för att stärka äldreomsorgen, skriver kommunalrådet Elisabet Lann (KD)..

GT - 14 timmar sedan

”Är en drömspelare – här finns det potential”

Allsvenskan 2020 blir minst sagt speciell.Hur har lagen påverkats av uppehållet under våren?Vilka spelare har utvecklats sedan i fjol?

GT - 15 timmar sedan

Helena Hysén varnar för fällan hon gick i med Glenn

Helena Hysén syns i underhållningsprogram på tv, är ute i dejtingsvängen och börjar snart på ett nytt jobb – men det har inte bara varit vind i seglen.Tidigare har hon kämpat med sorg efter skilsmässan från Glenn Hysén, som också ledde till ett tufft ekonomiskt bakslag för henne.– Jag skyller inte på Glenn – jag skyller på mig själv.

GT - 16 timmar sedan

Boel och Leif berättar: Sonen Eddie mördades

Eddie Svensson, 31, blev mördad i sitt eget hem i Högsbo i mars 2018. Nu väljer hans föräldrar att göra en intervju för första gången, och i P4 Dokumentär berättar mamman om sista gången hon träffade sin son och saknaden efter honom. – Eddie-kramen, en alldeles speciell, riktigt go kram.

GT - 17 timmar sedan

Västsveriges lågkonjunktur måste inte bli långvarig

Lågkonjunkturen måste inte bli långvarig, men den kommer inte gå över av sig själv, skriver EU-parlamentarikern Jörgen Warborn (M)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.