GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 28 May, 17:52

GöteborgsPosten - 21 maj 20 kl. 11:09

Sam Larsson tränar med Blåvitt – Berg har lämnatMittfältaren tillbaka i Sverige – menlåninte aktuellt: "Funkar inte från något håll"..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Larsson, Blåvitt, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sam, Larsson, tränarmed , Blåvitt, Berghar lämnat
GöteborgsPosten - 06 okt 16 kl. 15:43

Sam Larsson tränar med Blåvitt: "Jag mår bra"

Ljumskarna satte stopp för Sam Larsson som lämnade landslaget. Nu tränar han med IFK Göteborg. – Det är klart att det var tråkigt att det blev som det blev, säger han i appen Blåvitt Inifrån..

SVT - 21 maj 20 kl. 13:29

Sam Larsson tränar med IFK Göteborg

Marcus Berg har lämnat Sverige. Men det finns ändå ett svenskt utlandsproffs på Kamratgården när IFK Göteborg tränar just nu. Dalian-proffset Sam Larsson har nämligen börjat träna med ”Blåvitt”..

GT - 21 maj 20 kl. 14:33

Sam Larsson tränar med Blåvitt – Berg har lämnat

Marcus Berg, 33, har åkt tillbaka till Ryssland. Samtidigt har Sam Larsson, 27, stämplat in på Kamratgården – men något lån är inte aktuellt. – Det funkar inte från något håll, säger sportchefen Kennet Andersson.

BT - 12 aug 14 kl. 10:18

Problem om Johan Larsson försvinner

Andra allsvenska klubbar värvar vitt och brett. IF Elfsborg sitter still i båten - och nu är transferfönstret igenbommat. Det kan kosta.

BT - 12 aug 14 kl. 10:18

Problem om Johan Larsson försvinner

Andra allsvenska klubbar värvar vitt och brett. IF Elfsborg sitter still i båten - och nu är transferfönstret igenbommat. Det kan kosta.

GöteborgsPosten - 25 jul 17 kl. 20:19

Klart: Blåvitt lånar vänsterback

IFK Göteborg fortsätter att värva. På tisdagen presenterades vänsterbacken Sam Adekugbe av klubben..

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

HBL - 10 dec 13 kl. 09:22

Dikterna blev hans livlina

Tio miljarder euro i arbetsinsatser beräknas gå förlorade varje år på grund av finländarnas psykproblem.Tomi Larsson hör till dem som anser att samhällets stöd tar slut när psykvårdspatienten vill börja jobba. Han ser ändå ljust på framtiden och hjälper andra, som liksom han, tampas med psykiska problem.

BT - 15 sep 14 kl. 13:51

Glöm guldet ? sikta på tredje plats

Även 0–0-matcher kan ha segrare. På Borås Arena i går hette de Malmö FF och AIK. Efter 90 mållösa minuter kan nog både Elfsborg och IFK Göteborg glömma kampen om SM-guldet.

Trelleborgs Allehanda - 25 jul 14 kl. 08:45

Sommarvalsen går i alla väder

Foto: Anna Wingårdh
Efter fjorårets föreställning av Tjechovs ”Björnen” återvänder nu samma teatergrupp till Rådhustorget. Den här gången blir det med ett nyskrivet sommarlustspel: ”En sommarvals”.
– Jag har skrivit manus och regisserat och Viktor Ståhl har gjort musiken, berättar Jessica Andersson.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Nätapotek börjar sälja coronatester

Från och med måndag kan svenskarna boka tid för provtagning online..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Körberg och Sjöholm hyllar Kristina Lugn

Poeten och dramatikern Kristina Lugn ska hyllas av skådespelare och musiker under en kväll på Teater Brunnsgatan 4 i Stockholm. Artister som Helen Sjöholm, Tommy Körberg och Mira Eklund uppträder och Kalle Westerdahl, Figge Norling och Martina Montelius – Kristina Lugns dotter och nuvarande ledare för teatern – läser poesi..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Staten blöder 39 miljarder – på en månad

Underskottet i statsbudgeten landade på 38,8 miljarder kronor i april, framför allt som en konsekvens av de vidlyftiga stöden till företagens permitteringar och minskade skatteintäkter..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Rev vägg på Sjöfartsmuseet – hittade inmurat paket

Dagens överraskning på byggarbetsplatsen: En nära 90 år gammal tidskapsel..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Handeln minskade med 1,3 procent

Detaljhandelns försäljningsvolym minskade med 1,3 procent i april jämfört med motsvarande månad i fjol. Dagligvaruhandeln minskade med 2,6 procent och sällanköpsvaruhandeln minskade med 1,8 procent, enligt Statistiska centralbyrån (SCB)..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Många positiva till rökförbudet

Den 1 juli i fjol infördes rökförbud på en rad platser utomhus i Sverige. En Novusundersökning som gjorts på uppdrag av Folkhälsomyndigheten visar att 78 procent är ganska eller mycket positiva till den nya lagen. Ännu fler, omkring 90 procent, uppger att de har koll på det nya rökförbudet..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Cirkus Cirkör och Fasching får coronastöd

Kulturlivet i Stockholmsregionen stöttas med en särskild utlysning av kulturstöd om 6,4 miljoner kronor. Kulturnämnden har fattat beslut om vilka aktörer som beviljas stödet och bland mottagarna märks Cirkus Cirkör, som får 1 miljon kronor och Fasching som får 300 000 kronor..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Racingföraren sparkad efter fusk i e-sport

Audi har sparkat formel E-föraren Daniel Abt. Skälet är att tysken fuskat i en simulatortävling..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Grov misshandel av litet barn – två anhållna

Två personer är anhållna misstänkta för grov misshandel av ett litet barn, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Vaccinveteran ger sig in i kampen om vaccin

Till slut ska även vaccinjätten MSD – som var först med vaccin mot påssjuka, röda hund och trippelvaccinet MPR – försöka utveckla ett vaccin mot coronaviruset. Forskningschefen Roger Perlmutter varnar dock för att det inte kommer att bli lätt – och att det kommer att ta tid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.