YA > Nyheter

Tuesday, 02 June, 15:27

YA - 22 maj 20 kl. 00:30

Alliansen i Tomelilla: Fritidschecken ger fler bättre möjligheter till aktiv fritidReplik på Socialdemokraternas inlägg ”Fritidscheck är inte svaret på att få fler barn ch unga i föreningslivet” i YA 19 maj..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Tomelilla, Socialdemokraternas, Fritidscheck, YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allianseni , Tomelilla, Fritidscheckenger , flerbättre , möjlighetertill , aktiv fritid
Cornucopia - 17 maj 15 kl. 17:15

Poll of polls: Alliansen får fler röster än vänstern

Den utmärkta meta-opinionssajten Poll of Polls sammanställer de svenska opinionsundersökningarna. Alliansen får nu fler röster än vänstern. Dock inte fler mandat då (kd) åker ur riksdagen.

SN - 26 aug 14 kl. 21:37

S och Alliansen vill se fler trygghetsboenden i Gnesta

Gnesta kommun behöver fler trygghetsboenden. Det är Socialdemokraterna och Alliansen överens om så här i valtider. Båda är beredda att se till att det inte dröjer länge innan något händer, men de har helt olika vägar dit..

Barometern - 31 mar 14 kl. 07:35

Alliansen fokuserar på fler jobb

på debattinlägg av Nils-Eric Hallström Dagens pensionsutbetalningar finansieras av dem som jobbar, därför har alliansregeringen fokuserat på att få fler i arbete. Detta ger högre tillväxt och högre pensioner. När fler arbetar och betalar skatt blir det svenska pensionssystemet starkare vilket i förlängningen ger högre pension.

Alliansfritt Sverige - 15 sep 11 kl. 13:30

Alliansen vill utbilda fler i konsten att göra vinst på skattemedel


PRIVATISERINGSIVER. Alldeles nyligen konstaterade näringslivsorganisationen SNS att det inte gick att styrka att privata alternativ är effektivare än de offentliga. Och att det finns sanslösa mängder av dåliga exempel i privatiseringsiverns spår, många hittar du här hos oss, är inte heller något som regeringen vill lyssna till.

DI - 14 aug 18 kl. 13:32

Alliansen vill få fler att köra klimatsmart

Allianspartierna vill bygga ut dagens bonus-malussystem för att få fler bilister att köpa en bil med låga utsläpp. De vill också skrota den nyss införda flygskatten och i stället införa krav på obligatorisk inblandning av förnybart bränsle för flyget..

Cornucopia - 29 jun 18 kl. 13:15

Analys: Alliansen kan inte bilda regering

Efter det senaste dygnets utspel och efterföljande kappvändande har vi fått facit på att alliansen kan inte bilda regering efter valet. De enda två möjliga statsministerkandidaterna är S eller SD. Bra jobbat av alliansen att så här tidigt förklarat detta.

Barometern - 27 aug 14 kl. 06:23

Alliansen lovar vård nära patienter

Miljoner från höftleds­operationer kan finansiera nära vård på landsbygden. På tisdag­­en presenterade Alliansen sin gemensamma valplattform för sjukvårdspolitiken, som bland annat innebär att vården ska föras närmare patienten ut till mindre orter i Oskarshamns kommun.
– Vi kommer göra allt för att minska resandet för vardaglig, enkel sjukvård, säger Christer Jonsson (C).

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 15 kl. 19:04

Det är krut i rut. Fyll på med fler hushållsnära tjänster.

Vid årsskiftet sänks taket för rutavdraget. Högsta möjliga skattereduktion för hushållsnära tjänster halveras till 25 000 kronor per person och år. Samtidigt planerar regeringen, enligt en promemoria, att utvidga antalet tjänster som omfattas av avdraget.

Sydsvenskan - 29 dec 15 kl. 19:04

Det är krut i rut. Fyll på med fler hushållsnära tjänster.

Vid årsskiftet sänks taket för rutavdraget. Högsta möjliga skattereduktion för hushållsnära tjänster halveras till 25 000 kronor per person och år. Samtidigt planerar regeringen, enligt en promemoria, att utvidga antalet tjänster som omfattas av avdraget.

Sydsvenskan - 30 jun 17 kl. 10:48

Alliansen vill bygga ut rutavdraget

Alliansen vill skapa fler enkla jobb genom att bredda rutavdraget. De siktar särskilt in sig på de äldre, men partierna vill också höja taket rejält. – Det viktigaste för oss är att skapa jobb, ju fler som kan köpa tjänsterna desto fler får jobb i de hä.

Fler nyheter från YA

YA - 5 minuter sedan

Hade stulna cyklar i fordonet – fälls för häleri

En 50-årig man försökte föra tre stulna cyklar ut ur landet via Ystad. Nu döms han för häleri..

YA - 15 minuter sedan

Åskan har slagit ner på fält – brinner i terrängen

Det brinner i terrängen utanför Onslunda till följd av ett åsknedslag. Räddningstjänsten är på väg till platsen..

YA - 15 minuter sedan

Två män åtalas för knivmord

YA - 30 minuter sedan

Tog in på hotell i annans namn

En 43-årig man fick hem en faktura på över 5 000 kronor för tjänster han inte köpt, däribland en hotellövernattning. Nu har han vänt sig till polisen med en anmälan. .

YA - 30 minuter sedan

Midsommarfirande skjuts fram till 2021

Som väntat blir det inget midsommarfirande i Öveds eke i år. Men alla årets artister har lovat komma 2021 i stället. Och kanske blir det en liten musikfest till hösten vid idrottsplatsen eller Oran..

YA - 30 minuter sedan

Omfattande strömavbrott i åskans spår

Drygt 7 000 hushåll har drabbats av strömavbrott. Ett åsknedslag är den troliga anledningen. .

YA - 15 minuter sedan

Läsarbild:

YA - 15 minuter sedan

Förare pratade i telefon – döms till böter

En man i 30-årsåldern fälls i tingsrätten för att han körde en skåpbil samtidigt som han hanterade sin telefon. Mannen döms mot sitt nekande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.