YA > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:12

YA - 22 maj 20 kl. 00:00

Antikaffär stänger efter 22 årI 22 år har paret Becker drivit Lilla Mariefält Antik&kuriosa längs Hörtevägen på väg ner mot kusten. Nu slår de igen och flyttar till Ystad. Kanske återuppstår butiken där..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Becker, Lilla Mariefält Antik, Hörtevägen, Ystad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antikaffär, stängerefter 22 , år
Skånskan - 21 sep 19 kl. 20:00

Gå på knock i Las Vegas

Resor Las Vegas är inte bara USA:s största nöjesmetropol utan också världens boxningshuvudstad. Oavsett om du vill heja på bredvid ringen, besöka kända gym eller få en kick i baken när det gäller din egen träning är det hit du ska åka.Las Vegas • Resa hit
Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Las Vegas, utan du får räkna med minst ett byte, till exempel i London.

DI - 30 dec 13 kl. 09:10

Prästens succéfynd i Antikrundan

En engelsk präst gillade ramen och köpte tavlan i en antikaffär för 400 pund (nära 4.300 kronor). När han nu tog med den till BBC:s motsvarighet till Antikrundan — så visade den sig vara värd tusen gånger så mycket!.

YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

Barometern - 06 maj 14 kl. 07:36

Hattsamlare med en räv bakom örat

Han har 187 hattar i samlingen. De flesta passar, men Anders Klingborg använder dem inte. ”Det har inte blivit av.

BT - 23 nov 14 kl. 08:47

Majblommegården

Majblommegården i Tvärred ligger ödsligt, som så många av de nyare asylboendena. BT mötte flyktingar som känner sig isolerade - men en bygd som ställer upp får dem på andra tankar. Kanske har en del av dem hört att Sverige är landet som flyter av mjölk och honung.

BT - 23 nov 14 kl. 08:47

Vardag på asylboendet: "Kan inte bara vänta"

Majblommegården i Tvärred ligger ödsligt, som så många av de nyare asylboendena. BT mötte flyktingar som känner sig isolerade - men en bygd som ställer upp får dem på andra tankar. Kanske har en del av dem hört att Sverige är landet som flyter av mjölk och honung.

Skånskan - 16 aug 16 kl. 17:22

Pyroman får ersättning igen

YSTAD Ulf Borgström, känd som gryningspyromanen, får 28 654 kronor för att han satt i häktet för en brand som han inte dömts för.
Det beslöt justitiekanslern.Ulf Borgström blev frihetsberövad när han anhölls och sedan häktades mellan 22 februari och 9 mars 2010 på grund av misstanke för grov mordbrand mot en antikaffär i Löderup i februari 2010, men förundersökningen avslutades utan att åtal väcktes.

YLE - 18 sep 17 kl. 04:47

Invånare positiva till Pargas satsningar vid segelrondellen

Pargas stads planer på att satsa på köpcenter och service vid Skärgårdsvägen väcker både beröm och kritik. Området som staden vill utveckla ligger mellan Sundet, S-market och Skärgårdsvägen i Pargas centrum. En del har tyckt att planerna ser bra ut, medan andra befarat att företagarna på Köpmansgatan får sätta lapp på luckan.

Skånskan - 30 mar 19 kl. 11:00

Älskade loppisprylar köps och säljs

I Jenny Bäckströms vardagsrum samsas mängder av vintageprylar formgivna på 1950- och 60-talen. Jenny älskar dem alla, var och en har en egen historia – men hon tvekar oftast inte att sälja när något roligare dyker upp.När Jenny Bäckström och hennes familj flyttade in i radhuset byggt 1971 låg en brun, tjock heltäckningsmatta i hela vardagsrummet.

Skånskan - 14 okt 19 kl. 20:30

Hon hittade tillbaka till dockorna

SAMLARE. En kompis sålde alla hennes Barbiedockor på loppis. Men Andrea Astner hittade tillbaka till sin dockväninna:
– Jag brukar säga att jag har hundra stycken.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Klassisk jazz är Anders Orrjes melodi

Den klassiska jazzen har varit en följeslagare vart än Anders Orrje har har haft sitt hem. Sedan han blev Simrishamnsbo drar han, tillsammans med kollegan Mats Josephson, storpublik till Vallby kulturhus..

YA - 15 minuter sedan

Inget förbud mot tung trafik genom Tomelilla

Trafikverket avslår kommunens begäran om förbud mot genomfart av tung trafik på väg 11 i Tomelilla. Anledningen är att både utsläpp och buller skulle öka om tung trafik istället kör på väg 1561..

YA - 15 minuter sedan

KD vill att budgeten tas först till hösten

Kristdemokraterna är motståndare till förslaget att höja skatten med 20 öre. .

YA - 15 minuter sedan

Till minne: Göran Andersson

Göran Andersson, Simrishamn, har som vi tidigare skrivit, avlidit i en ålder av 60 år. Närmast anhöriga är hustrun Irene och barnen Sara och Herman..

YA - 15 minuter sedan

Tankar om livet: Staffan Percy

Är roboten vår nya medmänniska det känns som om det har blivit långt mellan människor, men oväntat kom coronaviruset och puttade oss längre från varandra men ändå närmare. .

YA - 15 minuter sedan

Till minne: Tommy Stenfeldt

Som tidigare meddelats avled Tommy Stenfeldt, Ystad, i februari i år. Han skulle ha fyllt 75 år i april. Han sörjs närmast av hustru Elisabeth samt av en äldre broder och av övrig släkt, vänner och tidigare arbetskamrater..

YA - 15 minuter sedan

Vårdpersonal vill vara med och utforma lägenheter

Lokaler för hemtjänstpersonal måste planeras in när nya bostadsområdet Bränneriet byggs. .

YA - 1 timme sedan

John Lundvik vann "Let's dance"

John Lundvik och hans danspartner Linn Hegdal stod som slutgiltiga segrare i årets säsong av "Let's dance"..

YA - 1 timme sedan

Fina försommardagar under pingst

Hela landet belönas med strålande väder under pingsthelgen. Solen flexar sina strålar både lördag och söndag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.