SVT > Inrikes

Saturday, 06 June, 09:55

SVT - 21 maj 20 kl. 21:52

Så länge håller värmen i sigVärmen ser ut att vara här för att stanna. SVT:s meteorolog Pia Hultgren avslöjar hur vädret kommer att se de kommande dagarna..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Pia Hultgren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , länge, håller, värmeni sig
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så länge håller sommarvärmen i sig

Just nu njuter stora delar av Sverige, och inte minst huvudstaden, av riktigt skön sensommarvärme.Men snart kan det vara slut med det. Både enligt SMHI och norska Yr kommer ett lågtryck in nästa vecka som kan innebära dödsstöten för sommaren 2015.

Blekinge Läns tidning - 15 okt 18 kl. 09:44

Glädjebeskedet: Så länge håller sommarvärmen i sig

Den sommarvarma luften drog in i slutet av förra veckan. Och, ja, vädret håller i sig för Blekinges del, meddelar SMHI..

Expressen - 29 mar 19 kl. 18:56

Beskedet: Så länge stannar vårvärmen

Fredagen bjuder på riktigt pangväder med värme och solsken. I stora delar av landet håller värmen i sig helgen ut. – Det är verkligen soligt på många håll.

Helsingborgs Dagblad - 03 aug 15 kl. 11:40

Så länge håller värmen i sig

Sol och värme med några avbrott för regn. Så kan man sammanfatta vädret i Skåne första veckan i augusti..

Sydsvenskan - 03 aug 15 kl. 11:40

Så länge håller värmen i sig

Sol och värme med några avbrott för regn. Så kan man sammanfatta vädret i Skåne första veckan i augusti..

Expressen - 26 jul 19 kl. 11:35

Så länge håller extremvärmen i sig

Meteorologen Lasse Rydqvist ger oss hela prognosen.

Dalarnas tidningar - 10 okt 13 kl. 15:15

Borlänge är "billigast" på fjärrvärme

Borlänge behåller sin position som en av landets "billigaste" kommuner. I Leksand får invånarna betala betydligt mer för fjärrvärmen..

Expressen - 07 jul 13 kl. 18:22

Hurra ? så länge håller nya supervärmen i sig

Bortsett från onsdag kan vi förvänta oss fortsatt högtryck i stora delar av Sverige under nästa vecka. Varmast på söndagen har Stockholm med 27 grader. ?

Nya Wermlands Tidningen - 21 apr 14 kl. 14:15

Hur länge håller vårvärmen i sig?

Hallå där, Therese Fougman, jourhavande meteorolog vid SMHI....

Expressen - 23 apr 14 kl. 16:29

Så länge håller påskvärmen i sig

Efter en fantastiskt varm och solig påskhelg väntar ... en varm och solig helg till. På torsdag, fredag och lördag förstärks högtrycket, så ut och njut!

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Antalet IVA-vårdade är nu under 300

Fredagens presskonferens var första gången som Socialstyrelsen kunde berätta att antalet personer som intensivvårdas för covid-19 är under 300. Senast det skedde var den 31 mars. Kurvan för IVA-vårdade är den som tydligast visar trenden i Sverige har statsepidemiolog Anders Tegnell tidigare sagt, och att det därför är glädjande att den går åt rätt håll..

SVT - 6 timmar sedan

Missförstådda bålgetingen förvirrar svenskarna

Anticimex spår en getingtät sommar i år, och i sociala medier delas tips på hur man kan mota bort dem från trädgården. Men getingexperten Niklas Johansson menar att vi inte står inför en anstormning av getingar – däremot kan den svenska bålgetingen dyka upp på helt nya platser..

SVT - 7 timmar sedan

Lara Alber och Zaed Hadood anordnade digitalt bröllop

Allt fler brudpar väljer att genomföra sina planerade bröllop trots coronapandemin. Genom att skära ner på antalet gäster och istället anordna en livesändning över exempelvis Zoom eller Facebook för nära och kära som inte kan närvara på plats..

SVT - 10 timmar sedan

Samarbetet mellan EU-ländernas internutredare ska stärkas

Det ska bli lättare för länderna inom Europol att samarbeta i arbetet med att bekämpa brottslighet som begås av anställda inom rättsväsendet. Med hjälp av ett nytt nätverk ska ländernas organisationer för internutredningar kunna dela de trender och risker de ser, med kollegor i andra länder..

SVT - 11 timmar sedan

Professorn: Immuniteten mot covid-19 kan variera mycket

Ett test som visar att man har antikroppar mot coronaviruset innebär inte att man kan börja leva som vanligt. Det säger professor Gunilla Karlsson Hedestam i SVT:s Aktuellt. – Vi ska fortsätta vara försiktiga med riskgrupper och inte nödvändigtvis sätta ett likamedtecken mellan antikroppar och totalt skydd, säger hon..

SVT - 12 timmar sedan

Partiledardebatt i coronatider: Kortare format, fler frågor och öppningsanföranden

Söndagens partiledardebatt kommer att innehålla en del nya inslag. Bland annat kommer duellerna ersättas med att varje partiledare får hålla ett öppningsanförande där de får rikta sig direkt till tittarna. – Det är nytt, och blir ett spänningsmoment.

SVT - 14 timmar sedan

”De som är 70-plus ska tänka till angående resor”

Även äldre personer ska kunna resa inom Sverige i sommar. Det säger Sara Byfors, enhetschef på Folkhälsomyndigheten, men lägger till att de måste vara extra försiktiga. – Att undvika trängsel är extra viktigt eftersom våra rekommendationer för dem är starkare än för andra, säger hon till SVT Nyheter..

SVT - 16 timmar sedan

Experten om Palmemordet: Tyder på att det inte blir åtal

Den som mördade Olof Palme kan vara död, vilket innebär att möjligheten att väcka åtal av förklarliga skäl försvinner. Här benar SVT Nyheter ut vad det skulle betyda för rättsläget och huruvida fallet ändå ändå kan bli ”löst”..

SVT - 18 timmar sedan

77 nya dödsfall rapporterade senaste dygnet

Den avtagande trenden med antal avlidna per dag fortsätter sakta men säkert nedåt. – Tittar vi tio dagar tillbaka ligger vi på 46 per dygn. Det följer ganska väl kurvan över antal fall, med en viss förskjutning, säger Sara Byfors, enhetschef på Folkhälsomyndigheten.

SVT - 19 timmar sedan

Staten redo ge ut gröna obligationer för första gången

För första gången ger staten ut gröna obligationer. Uppemot 30 miljarder kronor kommer att emitteras genom Riksgälden, vilket är betydligt mer än de 10 miljarder som det tidigare har talats om..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.