DN > Inrikes

Sunday, 07 June, 01:50

DN - 21 maj 20 kl. 21:48

Professor: Antagligen är immuniteten långvarigDe första resultaten från studier av förekomsten av antikroppar mot covid-19 börjar nu presenteras. .
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Professor, Antagligenär , immuniteten, långvarig
SVT - 29 okt 13 kl. 18:24

Ny forskning: "Effekt av dopning långvarig"

I dag stängs dopningsavslöjade idrottare av i två år. Men effekten av dopning varar betydligt längre än så. Det slås fast i en ny norsk forskningsrapport.

YLE - 04 apr 20 kl. 09:54

Expert tror inte på snabb återhämtning - fyra orsaker till varför den ekonomiska krisen blir långvarig

Den som tror att coronapandemin leder till en enbart tillfällig ekonomisk svacka, misstar sig rejält. Det säger Vesa Puttonen, professor i finansiering vid Aalto-universitetet. Han listar fyra skäl till sin pessimism - och ger småsparare några börstips i krisläget..

Aftonbladet - 16 maj 20 kl. 11:25

Professor Björn Olsen: Så hemmavårdar du dig för covid-19

PLUS De flesta som är drabbade av covid-19 kan vårda sig själva hemma. Men vad ska man tänka på vid långvarig feber och….

YLE - 28 aug 14 kl. 13:03

"Finland glömmer sina fattiga"

Finland är ett bra samhälle för den högt utbildade medelklassen och arbetarna, men de fattiga lämnas åt sitt öde säger professor i sociologi. Långvarig arbetslöshet och den fattigdom som följer på den skapar en mängd problem. Arbetslösheten ökar och så gott som varje dag kommer rapporter om nya samarbetsförhandlingar.

SmålandsPosten - 19 mar 20 kl. 21:13

Corona: Svårt att sia om immunitet efter nya viruset

De flesta frågor om immunitet mot den nya virussjukdomen covid-19 hänger ännu i luften. Blir immuniteten långvarig? Blir den starkare om man haft annat coronavirus tidigare i livet?

Barometern - 20 mar 20 kl. 07:28

Corona: Svårt sia om immunitet efter viruset

De flesta frågor om immunitet mot den nya virussjukdomen covid-19 hänger ännu i luften. Blir immuniteten långvarig? Blir den starkare om man haft annat coronavirus tidigare i livet?

Cornucopia - 29 jan 19 kl. 13:24

Ja, människor hjälper varandra vid kris

En vanlig myt bland personer som har en tveksam människosyn är att det blir någon form av anarki och alla-mot-alla när det blir en kris, akut eller långvarig. Men tvärt om pekar all erfarenhet på att människor hjälper varandra utifrån den information och de förmågor de besitter. Däremot finns kriminella och psykopater kvar även i kris, och kommer som rovdjur förstås precis som vanligt försöka utnyttja situationen, vilket får en del att tro att det gäller allmänheten.

Skånskan - 20 mar 20 kl. 09:55

Ekonomer: Så djup blir coronakrisen

Ekonomi Coronavirusets framfart riskerar att utlösa en djup ekonomisk kris. Medan smittan sprider sig rycker lågkonjunkturen allt närmre. Så här tänker några av Sveriges tyngsta ekonomer om det som väntar.

Ekonomistas - 07 apr 20 kl. 08:58

Rätt åtgärd vid rätt tid?

Det här är ett gästinlägg av Mats Bergman, professor i nationalekonomi vid Södertörns högskola. När vissa beslut är irreversibla ska vi, enligt teorin för reala optioner, inte naivt tillämpa principen om nuvärdesmaximering. Om osäkerheten är stor men förväntas minska är det värt att investera mycket i att hålla flera dörrar öppna.

YLE - 31 mar 17 kl. 03:57

Risk för mässling också i Finland - "oansvarigt att inte vaccinera sina barn"

Över 500 fall av mässling upptäcktes i Europa i januari i år och det tros finnas minst lika många insjuknade i februari, men de exakta uppgifterna är inte klarställda. Immuniteten mot mässling i Europa har minskat och det kan även finnas risk för en mässlingsepidemi i Finland. I Finland är MPR-vaccinet mot mässling, påssjuka och röda hund en rekommendation för alla och målet är att 95 procent av befolkningen skulle vara vaccinerade mot mässling.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Inga smittade vid senaste Premier League-tester

1 195 tester – och ingen smittad av coronaviruset. Det blev utfallet av den sjätte rundans testning av spelare och annan personal i de 20….

DN - 3 timmar sedan

Bedragarna: ”Din son ligger för döden”

Formgivaren Gunila Axén utsattes för en ny form av bedrägeri och lurades på 30.000..

DN - 5 timmar sedan

Omfattande protester över USA också i dag

För nionde dagen i rad samlades tiotusentals demonstranter i Washington DC för att demonstrera mot polisvåld och rasism. .

DN - 6 timmar sedan

Det ska du tänka på under semestern

Experternas råd om stugan, stranden, shopping, sjukvård och sex..

DN - 7 timmar sedan

Elva gripna för sexuella övergrepp mot barn i Tyskland

Elva personer har frihetsberövats i Tyskland misstänkta för att ligga bakom en rad sexuella övergrepp på barn, övergrepp som de misstänkta….

DN - 8 timmar sedan

Bayern München visade sympati och klass

Först gav klubben sitt stöd till kampanjen Black Lives Matter genom att värma upp i tröjor prydda med budskapet..

DN - 8 timmar sedan

Hällde kokande vatten på sovande medfånge

En fånge på Saltviksfängelset i Härnösand utsatte sin cellkamrat för en attack som slutade med att denne fick svåra brännskador..

DN - 8 timmar sedan

Israelisk polis sköt ihjäl obeväpnad 31-åring – paralleller dras till George Floyd

Fem dagar efter George Floyds död i Minneapolis inträffade en dödsskjutning i Jerusalem som chockat omgivningen lika djupt, om än inte lika….

DN - 9 timmar sedan

Golfpublik tillåts på USA-tourerna i juli

I slutet av juli väntas publiken vara tillbaka på både herrarnas PGA-tour och damernas LPGA-tour..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.