Expressen > Nyheter

Thursday, 28 May, 06:33

Expressen - 21 maj 20 kl. 21:41

Amy Klobuchar ska genomgå granskning för att bli vicepresidentDemokraternas presidentkandidat Joe Biden har officiellt bett Amy Klobuchar att genomgå en granskning för den potentiella rollen som vice president, skriver CBS..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Klobuchar, Joe Biden, Amy Klobuchar, CBS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amy, Klobucharska , genomgå, granskningför att bli , vicepresident
DN - 21 maj 20 kl. 22:56

Källor: Amy Klobuchar granskas – kan bli Joe Bidens vicepresident

Demokraternas presidentkandidat Joe Biden har bett senator Amy Klobuchar att genomgå en formell granskning för att kunna bli hans….

Aftonbladet - 21 maj 20 kl. 21:47

Klobuchar tillfrågad att bli Bidens kandidat

▸ Amy Klobuchar har tillfrågats att genomgå granskning för att bli Joe Bidens vicepresidentkandidat..

Supermiljöbloggen - 25 maj 19 kl. 12:20

EU-granskning: Bäst och sämst för klimatet

Imorgon är det valdag, och det är oerhört viktigt att rösta in klimatkandidater i EU. Men vad borde man rösta på? Supermiljöbloggen har granskat partierna - och hittat stora skillnader.

Opinionen.se - 18 apr 13 kl. 13:54

Telia utser byrå för granskning

Telia Soneras styrelse har beslutat att anlita den internationella advokatbyrån Norton Rose att gå igenom bolagets transaktioner, avtal och partners i Eurasien. Genomgången görs mot bakgrund av den misstänkta mutaffären i Uzbekistan. "Genomgången kommer att genomföras stegvis land för land, för att möjliggöra eventuella justeringar av uppdraget över tid", skriver styrelseordförande Marie Ehrling.

Expressen - 04 mar 18 kl. 21:09

Flera faktafel i Granskning Sveriges Youtube-filmer

Anmälningarna om upphovsrättsintrång är ett "utomrättsligt angrepp" och "Sverige är hotat av olaglig censurering".Det hävdar Granskning Sverige själva i en serie klipp på Youtube.Inget av påståendena är sant, visar Expressens genomgång..

Skånskan - 02 sep 19 kl. 13:28

Uppdrag Granskning fälls

Inrikes Granskningsnämnden för radio och tv fäller Uppdrag Granskning för programmet #metoo och Fredrik Virtanen”,Enligt Granskningsnämnden har programmet gjort intrång i privatlivet, dock fälls man inte för att ha brustit i partiskhet och saklighet. Programmet sändes den 30 maj i fjor och handlade om ett av de mest uppmärksammade Metoo-fallen i Sverige. Efter att journalisten Fredrik Virtanen blivit anklagad för våldtäkt och namngiven i sociala medier av journalisten Cissi Wallin, samt att ytterligare kvinnor i en tidningsartikel riktat anklagelser mot Virtanen, tvingades han lämna sin redaktionstjänst.

Nyhetskanalen - 20 aug 12 kl. 18:25

Beatrice Ask lovar granskning av Quick-mord

Flera partier begär att regeringen tillsätter en oberoende kommission som granskar hanteringen av fallet Thomas Quick. Justitieminister Beatrice Ask (M) lovar någon form av genomgång. - Jag är allvarligt bekymrad över det här ärendet, säger hon till TT..

Expressen - 20 aug 12 kl. 19:05

Ask vill ha granskning om fallet Quick

Flera partier begär att regeringen tillsätter en oberoende kommission som granskar hanteringen av fallet Thomas Quick. Justitieminister Beatrice Ask (M) lovar någon form av genomgång. ?

Kristianstadsbladet - 08 okt 12 kl. 10:05

Granskning av jäv i Mangsmålet


Försvarsadvokaterna i mordmålet mot Peter Mangs tänker gå igenom protokoll från polisnämnden i Malmö för att bedöma om en av nämndemännen kan vara jävig. En av målets fyra nämndemän är ersättare i polisnämnden. - Innan vi har sett vad de har talat om på nämndens möten kan vi inte säga någonting, säger advokat Jespter Montan till TT.

BT - 08 okt 12 kl. 10:26

Granskning om jäv i Mangsmålet

En nämndeman i målet mot den mordåtalde Peter Mangs kan vara jävig. Mangs försvarsadvokater går nu igenom protokoll från polisnämnden i Malmö för att göra en bedömning. En av målets fyra nämndemän är ersättare i polisnämnden.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Läget ljusnar för insjöfisk – mörkare för havstorsken

Läget är mörkt för torsken i Skagerrak och Kattegatt.Däremot ser det ljusare ut för svenska insjöarter som sik, röding, abborre och öring.Det visar ”Fiskguiden 2020”, WWF:s konsumentguide för fisk och skaldjur som släpps i dag.

Expressen - 30 minuter sedan

Anna-Lena knivdödad – socialtjänsten anmäls

Tre personer har JO-anmält socialtjänsten efter knivdådet mot Anna-Lena Lernhede, 56.En av dem är den tidigare polismannen och lokala profilen Björ Blixer.– Det har brustit någonstans i kedjan och någon måste ställas till svars.

Expressen - 30 minuter sedan

Zuckerbergs stöd till Trump – sågar Twitter

Donald Trump fortsätter att bråka med Twitter – och nu ger sig Mark Zuckerberg in i matchen.Facebookgrundaren säger att Facebook aldrig skulle göra som Twitter.– Generellt, företag ska inte, särskilt sådana plattformar, göra så, säger han enligt Fox News..

Expressen - 45 minuter sedan

Tårgas mot demonstranter – efter dödliga polisvåldet

Polisen använde tårgas mot hundratals demonstranter som samlades i Minneapolis och demonstranter i Los Angeles slog sönder rutorna på polisbilar.Allt på grund av vreden efter polisvåldet som krävde 46-årige George Floyds liv tidigare i veckan.”Det är det här det innebär att vara svart i USA”, skriver skådespelaren Viola Davis på sociala medier..

Expressen - 45 minuter sedan

Man i 25-årsåldern död i mc-olycka

Expressen - 2 timmar sedan

Coronarisken för lungorna – även vid milda symtom

Patienter som tillfrisknat efter allvarlig covid-19 löper risk att drabbas av bestående lungskador.Röntgenbilder avslöjar omfattande förändringar i andningsorganen – så kallade vita lungor.– Förändringar på röntgen har man sett även hos de med ganska milda besvär, säger Leif Bjermer, professor i lungmedicin..

Expressen - 2 timmar sedan

Beredskapen var osäker – ändå kallade regeringen den för god

Det fanns konstaterade risker om tillgången till skyddsutrustning redan innan coronapandemin drabbade Sverige. Trots att det saknades kunskap om beredskapen på flera områden beskrev regeringen Sveriges beredskap som god.Det visar Sveriges Radio Ekots granskning.

Expressen - 2 timmar sedan

De stred för prinsessans frihet – blev ärkefiender

De kämpade tillsammans för att prinsessan Latifa av Dubai, som uppges sitta i husarrest i landet, skulle bli fri.Men nu har Radha Stirling och David Haigh, som drev lobbyorganisationen Detained in Dubai ihop, börjat bekämpa varandra istället.Haigh stämmer Stirling bland annat för förtal, skriver The Times..

Expressen - 4 timmar sedan

Ivanka Trump hyllade 15-årig flicka – får kritik

Ivanka Trump hyllar en 15-årig flicka som cyklat flera mil med sin sjuka pappa på pakethållaren.Men hyllningen väcker kritik, rapporterar Daily Mail.”Hennes fattigdom och desperation glorifieras”, skriver Omar Abdullah, tidigare premiärminister i delstaten Jammu och Kashmir i Indien..

Expressen - 5 timmar sedan

Han får hatmejl från hela världen efter privata frågan till Ardern

Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern, hyllad världen över för sitt sätt att hantera coronakrisen, blev helt ställd när en tv-intervju avslutades med att hon fick frågan om hon håller på att bli gråhårig.Hon samlade sig dock snabbt och poängterade att det ”inte är en artig fråga att ställa till någon” enligt Stuff.Nu säger programledaren Ryan Bridge att han får hatmejl från hela världen av Arderns beundrare, rapporterar Business Insider..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.