DI > Ekonomi

Thursday, 28 May, 14:18

DI - 21 maj 20 kl. 21:12

Kritik mot Finnair – tar in utländsk personalFinnair har likt alla andra flygbolag drabbats hårt av coronakrisen och tvingats permittera personal..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Finnair

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritikmot , Finnair, tarin , utländsk, personal
SR - 27 mar 20 kl. 10:05

Kritik mot utländsk pendling i Danmark

I Danmark kommer det kritik mot att utländsk arbetskraft, till exempel svenskar, fortsatt kan röra sig fritt ut och in ur Danmark, medan danskar som kommer hem från semestern sätts i hemkarantän..

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 20 kl. 21:03

Kritik mot Finnair – tar in utländsk personal

Finnair har likt alla andra flygbolag drabbats hårt av coronakrisen och tvingats permittera personal. Nu återupptar bolaget en del av sina långdistansflyg, bland annat till Asien, men måste på grund av rådande avtal använda utländsk personal, rapportera.

GöteborgsPosten - 21 maj 20 kl. 21:06

Kritik mot Finnair – tar in utländsk personal

Finnair har likt alla andra flygbolag drabbats hårt av coronakrisen och tvingats permittera personal. Nu återupptar bolaget en del av sina långdistansflyg, bland annat till Asien, men måste på grund av rådande avtal använda utländsk personal, rapporterar finländska.

YLE - 17 dec 13 kl. 11:54

Finnair fick rätt i tvist om utländsk personal

Arbetsdomstolen ger flygbolaget Finnair rätt i en tvist om användandet av utländsk kabinpersonal. Det finska kabinfacket SLSY hade väckt talan mot flygbolaget. Från och med februari i år har Finnair använt uteslutande spansk kabinpersonal på sina rutter till Barcelona och Madrid.

DI - 17 dec 13 kl. 12:29

Finnair får använda utländsk kabinpersonal

Finska Finnair har fått rätt från Arbetsdomstolen gällande tvisten om användandet av utländsk kabinpersonal, rapporterar Yle..

Affärsvärlden - 17 dec 13 kl. 12:37

Finnair får använda utländsk kabinpersonal

Finska Finnair har fått rätt från Arbetsdomstolen gällande tvisten om användandet av utländsk kabinpersonal, rapporterar Yle..

YLE - 11 nov 16 kl. 15:01

"Finland har en liberal linje med utländsk arbetskraft"

Yle Nyheter har uppmärksammat fallet Heshmat Nuri i Kristinestad, en afghan som inte fick uppehållstillstånd för arbete trots att han i över tre år arbetat med tre olika jobb. Finland gick i somras in för en striktare asylpolitik, men när det gäller arbetskraftsinvandringen, har Finland inte ändrat linje, säger Jorma Vuorio, direktör för migrationsavdelningen vid Inrikesministeriet. - Nej, Finland är i jämförelse med andra europeiska länder de facto ganska liberalt i och med att de asylsökande hos oss har en möjlighet att arbeta.

BT - 04 apr 13 kl. 18:11

Var fjärde fånge är utländsk

Mer än var fjärde fånge i svenska fängelser är utländsk medborgare. Nu kommer förslag som ska göra det enklare för dessa att avtjäna straffen i hemlandet. ?

HBL - 10 dec 14 kl. 11:19

Över 300 000 med utländsk bakgrund i Finland

Det bodde över 301 000 personer med utländsk bakgrund i Finland i slutet av 2013. Det motsvarar 5,5 procent av landets befolkning, rapporterar Statistikcentralen. Antalet personer med utländsk bakgrund i första generationen, det vill säga sådana som är födda utomlands, var drygt 256 000 medan drygt 45 000 är födda i Finland.

Dagensanalys.se - 03 okt 16 kl. 09:50

Svensk julhandel hotas av utländsk e-handel

2016 ökar trenden att e-handla utomlands och Rabble förutspår att julhandeln framöver i allt större utsträckning kommer ske digitalt. En konstant ökande digitaliserad handel genom alla generationer gör att den svenska e-handeln hotas av utländsk e-handel. Anledningen är att det är billigare och bättre.

YLE - 17 jun 16 kl. 06:25

Godstransporter öppnas för utländsk trafik - transportbranschen oroad

De inhemska transportföretagen är oroade över att den kommersiella godstrafiken ska släppas fri för utländska företag. Dessa så kallade cabotagetransporter är i dag strängare reglerade i Finland än vad EU:s bestämmelser förutsätter. Om trafiken blir friare kommer godstrafik från utlandet att kunna trafikera oftare och under längre perioder i Finland.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Staten måste ta ansvar som SAS-ägare

Delårsrapporten från SAS var nedslående. Men resultatet var inte överraskande och bolaget är långtifrån ensamt i branschen om….

DI - 15 minuter sedan

Tysklands konsumentpriser ökade som väntat i årstakt under maj

Tysklands konsumentpriser ökade som väntat i årstakt under maj..

DI - 15 minuter sedan

Bra start för tuffare linje om EU:s klimatlag

EU-parlamentarikern Jytte Guteland (S) fick överlag positiva reaktioner när miljöutskottet för första gången diskuterade EU:s klimatlag och….

DI - 15 minuter sedan

Följ Folkhälsomyndighetens presskonferens

/Texten uppdateras..

DI - 15 minuter sedan

WHO frågas ut i Europaparlamentet

Dr. Michael Ryan, chef för krisberedskap vid WHO, kommer under fredagen den 29 maj frågas ut i Europaparlamentets utvecklingsutskott, under….

DI - 15 minuter sedan

Nissan stänger Barcelonafabrik – miljarder upp i rök

Japanska Nissan stänger sin fabrik i Barcelona, Spanien där cirka 3 000 jobbar i dag..

DI - 30 minuter sedan

Swedbanks vd: Vi ska vara branschledande i kampen mot penningtvätt

Amerikanska myndigheter fortsätter att utreda Swedbank och det är en process som kommer att ta tid. .

DI - 30 minuter sedan

Sämre än väntat för H&M-konkurrent – aktien faller i förhandeln

Amerikanska klädkedjan Abercrombie & Fitch redovisar en omsättning och ett resultat som var lägre än väntat under första kvartalet..

DI - 45 minuter sedan

Prisjakt chooses tretton37 as software technology partner

Custom software specialists tretton37 and price and product comparison service Prisjakt have joined forces to support Prisjakt in their….

DI - 1 timme sedan

Raysearch i avtal med Varian – aktien stiger

Raysearch har ingått ett så kallat interoperabilitetsavtal med Varian, enligt ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.