SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 06 June, 13:29

SmålandsPosten - 21 maj 20 kl. 20:41

Förslag: Begränsa antalet gäster - max 100 på badetLammhultsbadet öppnar om några veckor. Den här premiären kan bli annorlunda. Förslaget är att begränsa antalet gäster..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förslag, Begränsaantalet , gäster, max, 100, badet
Expressen - 10 apr 19 kl. 17:52

Kontroversiella förslaget – begränsa fansens tifon

GÖTEBORG. Ingen misstänkt är identifierad efter läktarskandalen i cupderbyt mellan IFK Göteborg och Gais. Nu kommer utredaren Fredrik Carlstedt med ett kontroversiellt förslag: begränsa tifoarrangemangen på svenska fotbollsarenor.

YLE - 22 maj 17 kl. 11:16

BK-ordförande: Begränsa antalet utländska spelare i handbollsligan

Antalet utländska spelare borde begränsas inom handbollsligan. Det här skulle gagna den inhemska handbollen, säger Björn Siggberg som är ordförande för handbollsstyrelsen i BK-46 i Karis. - Det skulle vara till mera gagn än skada, säger Björn Siggberg som i april uttryckte sina åsikter i en artikel i tidningen Hufvudstadsbladet (artikeln kräver registrering).

Cornucopia - 07 dec 14 kl. 12:43

Reinfeldt och Lööf är rasister - vill begränsa invandringen

Fredrik Reinfeldt (m) och Annie Lööf (c) är uppenbarligen rasister, då de vill se begränsad invandring och flyktingmottagande till Sverige. Annie Lööfs tidigare uttalanden om på sin höjd 40 miljoner invånare, varav 31 miljoner invandrare är en begränsning, och nu verkar också Fredrik Reinfeldt tycka att det finns begränsningar och att Norden kan bli fullt, även om det inte är det än. Kort sagt är de rasister.

Cornucopia - 20 apr 18 kl. 18:29

Dan Eliasson/MSB: Viktigt begränsa alla vapen, inte bara halvautomater

Signerat av generaldirektören för Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB) signerades den 10:e april ett remissvar från MSB, där det framgår att myndigheten anser att det är viktigt begränsa alla skjutvapen och inte bara halvautomatiska. Under Dan Eliasson har nu MSB gett sig ut kompetens- och uppgiftsvatten långt utanför sitt område.
Från MSB:s remisssvar.

SR - 02 jun 20 kl. 19:03

Efter protesterna: Politiker vill begränsa polisens arsenal

I USA fortsätter de omfattande demonstrationerna med anledning av George Floyds död i förra veckan. Att Floyd, som var en afroamerikansk man, dog i samband med ett polisingripande har återigen väckt debatten om polisövervåld mot den afroamerikanska befolkningen. Nu reagerar ledamöter i den amerikanska kongressen och röster höjs för att delar av polisens arsenal, som innehåller förhållandevis skarpa vapen, ska begränsas..

Sydsvenskan - 02 dec 12 kl. 06:30

Boendeformen kan begränsa tv-utbudet

Din boendeform avgör om du kan dra nytta av konkurrensen mellan tv-operatörerna. Lägenhetsboende kan ha större valfrihet än villaägare. I Malmö har tusentals MKB-hyresgäster skapat valfrihet på egen hand..

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 13 kl. 15:34

EU-parlament vill begränsa frihandel

Att förhandla om frihandel med USA må vara ok, tycker EU-parlamentet ? men inte om sådant som "omfattar tjänster med kulturellt och audiovisuellt innehåll, inbegripet på nätet". Med 381 röster mot 191 röstade parlamentet på torsdagen för att kräva att kulturen undantas i de förhandlingar med USA som EU:s ledning hoppas få igång i sommar..

Kristianstadsbladet - 09 jan 14 kl. 21:50

Kommunen vill begränsa buller

Foto: Peter Åklundh
Miljö- och hälsoskyddskontoret i Kristianstad kommer att ansöka hos länsstyrelsen om att villkoren för bullret från vindkraftverken omprövas. Detta efter att Ekestadsborna länge störts av ljudet från Karsholms vindkraftpark.
Naturvårdsveket har nyligen öppnat en möjlighet till skärpta bullervillkor för tysta områden och det är den Kristianstads kommun nu prövar, för första gången i Sverige.

Blekinge Läns tidning - 21 sep 17 kl. 14:51

Svårt begränsa nazisters rätt att marschera

Den senaste tiden har röster höjts för att förbjuda nazister från att demonstrera. Men att inskränka rätten att manifestera är inte enkelt, enligt experter som TT talat med. - Jag ser ingen uppenbar quickfix, säger Vilhelm Persson, docent i offentlig rätt.

UNT - 21 sep 17 kl. 14:50

Svårt begränsa nazisters rätt att marschera

Den senaste tiden har röster höjts för att förbjuda nazister från att demonstrera..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Östersunds kommunvapen lyste upp Times Square

Den gångna veckan har den vita älgen på Östersunds kommunvapen blickat ut över Times Square i New York, en välkomsthälsning från Nasdaq till den svenska kommunen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hockey: Joel Persson är tillbaka i Växjö Lakers

Nu är det officiellt att Joel Persson är tillbaka i Växjö Lakers. Backen har skrivit på kontrakt för tre säsonger framöver. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Persson tillbaka i SHL och Växjö

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Här är ställena där du smittas

Nästan 43 000 personer har hittills konstaterats smittade av coronaviruset i Sverige. Den verkliga siffran är förmodligen mångdubbelt högre. Men var någonstans smittas folk egentligen?

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ingela ger Jenny Lind liv igen

Så kom den äntligen, ”Näktergalen”, biografin över den världsberömda sångerskan Jenny Lind. Vem skulle skriva den, om inte en annan sångerska, Ingela Tägil från Ljungby..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Brott: 29-åring åtalas för beväpnat rån mot butik

En man åtalas för ett rån mot butik som hände i mars. Mannen har erkänt brottet..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Efter corona – färre nya poliser

Polisutbildningen riskerar få många tomma platser även i höst. Inrikesminister Mikael Damberg (S) skyller på coronasmittan..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Zuckerberg lovar se över regler för moderering

Facebooks vd Mark Zuckerberg säger att han överväger förändringar av de riktlinjer som inneburit att kontroversiella inlägg från president Donald Trump lämnats okommenterade på plattformen. Utspelet kommer efter intern kritik..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Pettersson om polisvåldet: "Blev illamående"

Elias Pettersson reagerar starkt på rasismen i USA och det brutala polisingripande som gjorde att George Floyd dog. På Twitter skriver den svenske NHL-stjärnan: "Jag blev illamående av att se en polis göra så mot en annan människa. Det är ju de som ska skydda oss.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.