SR > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:56

SR - 21 maj 20 kl. 20:48

Ryssland: Vi bryter inte mot avtaletRyssland nekar till de anklagelser som USA framfört i samband med beskedet att USA kommer dra sig ur det internationella avtalet Open Skies..
Läs mer på SR
Läs mer om:
USA, Open Skies

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: RysslandVi , bryterinte mot , avtalet
Cornucopia - 08 apr 16 kl. 11:16

Ryssland bryter mot ett sjätte avtal - Spetsbergstraktatet

Ryssland och Kreml ser nu ut att bryta mot ett sjätte internationellt avtal. Man har landsatt militär trupp på Svalbard utan tillstånd, vilket bryter mot Spetsbergstraktaten. Sedan tidigare har man brutit mot Budapestavtalet om Ukrainas territoriella integritet, INF-avtalet mot medeldistansrobotar och mot avtalet om NATO:s obehindrade expansion från 1997.

Barometern - 05 nov 15 kl. 17:22

Kommunen bryter avtalet med Promarina redan vid nyåret

Kommunen och Viamare Promarina bryter avtalet om gästhamnsverksamheten. Uppgörelsen innebär också ett utköp där kommunen betalar 250 000 kronor för den egendom som finns..

NT - 10 dec 18 kl. 13:55

Vita Hästen bryter avtalet med backen

Vita Hästen och backen Erik Flood bryter avtalet med varandra..

SVT - 03 mar 19 kl. 23:55

MLS-svensken bryter avtalet

Försvararen Joel Qwiberg, 26, och San Jose Earthquakes bryter avtalet. Det meddelade MLS-klubben under söndagen. – Beskedet kanske inte kom helt från en klar himmel, men besluten togs snabbt, säger han till Aftonbladet..

Dagens PS - 31 okt 19 kl. 14:55

Oscar Properties bryter avtalet kring Gasklockan

Nu går Oscar Properties ut och meddelar att man inte tänker betala Stockholms Stad på givet datum. Det är projektet Gasklockan som affären gäller och anledningen som framförs är ”kvarlämnade föroreningar”. Staden håller inte med om argumenteringen.

DI - 13 okt 16 kl. 11:26

Estland oroliga: "Ryssland bryter mot alla regler"

Rysslands aktiviteter i Östersjöområdet, som gasledningen Nordstream och raketerna i Kaliningrad, oroar Estland. ”Ryssland bryter konstant mot alla internationella regler och normer”, säger premiärminister Taavi Röivas..

Cornucopia - 04 okt 17 kl. 18:09

Ryssland bryter mot Open Skiesavtalet - vägrar fullt tillträde till Kaliningrad

Ryssland har börjat bryta mot det militära avspänningsavtalet Open Skies. Man begränsar nu flygningarna över Kaliningrad i en ytterligare skärpning av reglerna för den ryska exklaven i fd Königsberg. USA vidtar nu motåtgärder och begränsar ryska flygningar.

SR - 21 jan 15 kl. 17:49

Ryssland bryter kärnvapenavtal med USA

Avtalet där de forna kalla kriget-jättarna hjälps åt att skydda och avveckla sina kärnvapenarsenaler har brutits. Ryssland säger nu att de vill sköta sina kärnvapen utan insyn från USA..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Skolbygget står still - kommunen bryter avtalet med PLB

Skolbygget i Sånghusvallen har stått still i sex veckor. Nu bryter Krokoms kommun avtalet med entreprenören, krisföretaget PLB som sedan i höstas är under rekonstruktion för att kanske kunna förhindra en konkurs..

HBL - 02 mar 14 kl. 16:34

Niinistö: Ryssland bryter mot internationell rätt

Presidenten har haft möte med med utrikes- och säkerhetspolitiska ministerutskottet angående situationen i Ukraina. President Sauli Niinistö anser att Rysslands handlingar på Krim bryter mot internationell rätt. Finländarna behöver ändå inte vara oroliga för sin egen säkerhet.

GöteborgsPosten - 03 jun 15 kl. 13:19

Västtrafik bryter avtalet med G4S

Nedbrottningen av busschauffören blev för mycket. Västtrafik säger nu upp avtalet med G4S med omedelbar verkan..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Fördjupning: LAS-utredningens effekter

Utredningen "En moderniserad arbetsrätt" vållar stor debatt. Hur stora är förändringarna som föreslås och hur påverkar det samtalen mellan arbetsmarknadens parter?.

SR - 1 timme sedan

Italienska Codogno hyllar coronahjältar: ”Jag är rörd”

Nu hyllas 57 personer för förtjänstfullt arbete under coronaepidemin i den lilla kommunen Codogno i norra Italien, där landets första fall av coronavirus konstaterades den 20 februari. En av dem som hyllas är apotekaren Giuseppe Maestri. – Jag är rörd, men jag har bara gjort mitt arbete med mina kollegor, säger han..

SR - 1 timme sedan

Ytterligare 17 döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har 17 dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens sammanställning på nationaldagen. Totalt har nu 4 656 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 2 timmar sedan

Prognos: Var fjärde plats tom på polisutbildningen i höst

Polisutbildningen riskerar få många tomma platser även i höst. Inrikesminister Mikael Damberg (S) skyller på coronasmittan. – Jag är helt övertygad om att vi hade klarat målet om inte rekryteringsmyndigheten tvingats totalstoppa all verksamhet i mars, säger han till TT..

SR - 5 timmar sedan

Hongkongs siste guvernör riktar skarp kritik mot Peking

Pekings beslut att införa säkerhetslagar i Hongkong är ett brott mot avtalet Kina haft med Storbritannien och bryter även mot Hongkongs konstitution. Det menar Chris Patten, som var Hongkongs siste guvernör innan överlämnandet, och som uppmanar omvärlden att omvärdera sitt förhållande till Kina..

SR - 6 timmar sedan

Efter rekordskalvet: Brytningen en tredjedel av det normala

Skalvet i Kirunagruvan för snart tre veckor sedan blev ett hårt slag för statliga LKAB, ett av Sveriges äldsta industriföretag med god lönsamhet..

SR - 7 timmar sedan

Bolsonaro hotar att lämna WHO

Brasiliens president Jair Bolsonaro öppnar för att Brasilien kan komma att lämna Världshälsoorganisationen (WHO)..

SR - 8 timmar sedan

Folkomröstning om kärnkraft kan bli verklighet i Östhammar

Nästa vecka väntas kommunfullmäktige i Östhammar avgöra om invånarna ska få folkomrösta om vad kommunen ska säga om det planerade slutförvaret i Forsmark..

SR - 9 timmar sedan

Viktigt meddelande till allmänheten i Vilhelmina, Västerbottens län

Villabrand med kraftig rökutveckling och röken sprider sig över Vilhelmina tätort. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten..

SR - 13 timmar sedan

Joe Biden kritiserar Trumps tal

Donald Trump kritiseras för att ha använt George Floyds namn i ett tal där han pratar om USAs goda ekonomi. Demokraten Joe Biden kallar det det hela "avskyvärt"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.