SR > Nyheter

Saturday, 06 June, 03:26

SR - 21 maj 20 kl. 19:33

Astra Zeneca får miljardstöd av USAUSA bidrar med 9,6 miljarder kronor till svensk-brittiska läkemedelsföretaget Astra Zenecas försök att ta fram ett vaccin mot coronaviruset..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Zeneca, USA, Astra Zenecas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Astra, Zenecafår , miljardstödav , USA
Sydsvenskan - 11 sep 15 kl. 08:33

Astra Zeneca satsar i USA

Astra Zeneca har köpt en tillverkningsanläggning för biologiska läkemedel i USA från Amgen. Anläggningen — som ligger i Boulder, Colorado — väntas stå klar för produktion i slutet av 2017 och ge omkring 400 arbetstillfällen.I våras presenterade Astra Zeneca en satsning på biologiska läkemedel i Södertälje, där en helt ny anläggning ska byggas.

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 15 kl. 08:33

Astra Zeneca satsar i USA

Astra Zeneca har köpt en tillverkningsanläggning för biologiska läkemedel i USA från Amgen. Anläggningen — som ligger i Boulder, Colorado — väntas stå klar för produktion i slutet av 2017 och ge omkring 400 arbetstillfällen.I våras presenterade Astra Zeneca en satsning på biologiska läkemedel i Södertälje, där en helt ny anläggning ska byggas.

E24 - 11 sep 15 kl. 08:33

Astra Zeneca satsar i USA

Astra Zeneca har köpt en tillverkningsanläggning för biologiska läkemedel i USA från Amgen. Anläggningen – som ligger i Boulder, Colorado – väntas stå klar för produktion i slutet av 2017 och ge omkring 400 arbetstillfällen..

UNT - 11 sep 15 kl. 08:32

Astra Zeneca satsar i USA

Astra Zeneca har köpt en tillverkningsanläggning för biologiska läkemedel i USA från Amgen..

Kristianstadsbladet - 11 sep 15 kl. 08:32

Astra Zeneca satsar i USA

Astra Zeneca har köpt en tillverkningsanläggning för biologiska läkemedel i USA från Amgen. Anläggningen - som ligger i Boulder, Colorado - väntas stå klar för produktion i slutet av 2017 och ge omkring 400 arbetstillfällen.(TT).

Affärsvärlden - 23 nov 15 kl. 08:32

Astra Zeneca säljer USA-rättigheter

Astra Zeneca har kommit överens om att sälja sina USA-rättigheter för Entocort till Perrigo för 380 miljoner dollar..

DI - 06 maj 20 kl. 08:17

Astra Zeneca får USA-godkännande för Farxiga vid hjärtsvikt

Astra Zeneca har fått godkännande i USA av den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA för Farxiga vid behandling av en form av hjärtsvikt..

DI - 20 maj 20 kl. 08:19

Astra Zeneca får USA-godkännande för Lynparza

Astra Zeneca har fått ett USA-godkännande för Lynparza vid en form av spridd genmuterad prostatacancer..

DI - 26 jul 11 kl. 15:52

Astra Zeneca stäms i USA

Astra Zeneca har mottagit en stämningsansökan från det amerikanska justitiedepartementet gällande bolagets samarbete med Medco..

DI - 09 dec 16 kl. 15:58

Astra Zeneca handelsstoppad i USA

Astra Zenecas depåbevis i New York handelsstoppades strax före klockan 16 svensk tid, rapporterar Bloomberg News..

Affärsvärlden - 08 dec 17 kl. 07:48

Miljardstämning mot Astra Zeneca

Läkemedelsbolaget Astra Zeneca har blivit stämda i New York, USA för anklagelser om att det ska ha vägrat att betala för sublicensroyalty för cancerläkemedlet selumetinib till Array Biopharma..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Joe Biden kritiserar Trumps tal

Donald Trump kritiseras för att ha använt George Floyds namn i ett tal där han pratar om USAs goda ekonomi. Demokraten Joe Biden kallar det det hela "avskyvärt"..

SR - 5 timmar sedan

Efter Floyds död – polisen förbjuds använda strypgrepp

Polisen i Minneapolis förbjuds från att använda strypgrepp och poliserna blir också skyldiga att rapportera och ingripa om en kollega använder sig av otillåtet våld. Det säger guvernören i Minnesota Tim Walz, enligt nyhetsbyrån Reuters..

SR - 8 timmar sedan

WHO ändrar sig angående munskydd

Världshälsoorganisationen WHO uppdaterade på fredagen sina riktlinjer angående bärandet av munskydd under den pågående coronapandemin..

SR - 9 timmar sedan

Oron i Bergamo: Fortfarande för få coronatester

I Italien har gränskontrollerna tagits bort och det är återigen möjligt att resa i landet. Men i Bergamo, som är coronautbrottets centrum i Italien, är oron fortfarande stor. Gianfranco Scarpellini är barägare och säger att han inte vet vad han ska tro längre..

SR - 9 timmar sedan

Folkhälsomyndigheten: Immunitet är inte svart eller vitt

Att antikroppar för coronaviruset ger immunitet har statsepidemiolog Anders Tegnell slagit fast. Slutsatsen baseras på två saker, säger Sara Byfors som är enhetschef på Folkhälsomyndigheten..

SR - 10 timmar sedan

Blandade känslor inför sommarresorna: ”Finns en oro”

Turistföretagen jublar, men det finns också en oro för ökad smittspridning efter beskedet att resor tillåts i landet igen från nästa helg..

SR - 10 timmar sedan

Åklagaren: Hon har agerat i strid med svensk utrikespolitik

Idag inleddes rättegången mot Anna Lindstedt, Sveriges tidigare Kina-ambassadör. Hon misstänks för att ha överträtt sina befogenheter i samband med ett möte i Stockholm, under vilket fallet med den Kinafängslade Svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai diskuterades..

SR - 10 timmar sedan

”Vi kan inte fortsätta så här i all evighet”

Denna vecka har det varit nya förhandlingar mellan EU och Storbritannien om ett samarbetsavtal efter brexit. Men det görs inga framsteg och deadline för att eventuellt förlänga förhandlingarna är bara veckor bort..

SR - 12 timmar sedan

Mamman ska genomgå rättspsykiatrisk undersökning

Tingsrätten i Norrköping har nu fattat beslut om att den mamma som misstänks ligga bakom sin treåriga dotters död ska genomgå en stor rättspsykiatrisk undersökinng..

SR - 12 timmar sedan

Gränskontroller inom EU kommer att hävas

Gränskontroller inom EU kommer att hävas senast den sista juni. Det beskedet gav EU-kommissionär Ylva Johansson efter ett videomöte med EU:s inrikesministrar i dag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.