Barometern > Nyheter

Sunday, 07 June, 06:59

Barometern - 21 maj 20 kl. 19:00

Länsmusikens nationaldagsresa börjar i Virserum



En direktsänd tågresa med musikaliska inslag. Så tänker länsmusiken fira nationaldagen. Trailern spelades in i Virserum. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Virserum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Länsmusikens, nationaldagsresabörjar i , Virserum
Barometern - 28 dec 18 kl. 15:07

Länsmusikens Vinterfest visas

Den 4 januari visas Länsmusikens Vinterfest 2018 i Konsthallen. .

Barometern - 04 jan 19 kl. 14:56

Länsmusikens Vinterfest visades i konsthallen

Ett 20-tal personer bänkade sig i konsthallen i kulturhuset när Länsmusikens Vinterfest 2018 visades på filmduken på fredagseftermiddagen..

Barometern - 19 nov 13 kl. 08:49

En röst mot Virserum

Barn- och utbildningsnämnden i Hultsfred skulle ta ställning till ett remissvar om friskolornas roll i samhället borde utgången av omröstningen varit given. Men när en borgerlig ledamot var borta och en C-märkt röstskolkade tog nämnden ställning för att ”skattemedel inte får användas till vinst”.
Beslutet må vara av symbolisk karaktär.

Barometern - 19 nov 13 kl. 08:49

En röst mot Virserum

Barn- och utbildningsnämnden i Hultsfred skulle ta ställning till ett remissvar om friskolornas roll i samhället borde utgången av omröstningen varit given. Men när en borgerlig ledamot var borta och en C-märkt röstskolkade tog nämnden ställning för att ”skattemedel inte får användas till vinst”.
Beslutet må vara av symbolisk karaktär.

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 12 kl. 13:41

Vattentankar placeras ut i Virserum

Vattnet i Virserum i Hultsfreds kommun är fortfarande otjänligt om det inte kokas först. Men nu placeras det ut vattentankar i Virserum där man kan hämta friskt dricksvatten. En tank placeras på planen framför brandstationen och en utanför matvarutbutiken Krysset..

Vimmerby Tidning - 16 mar 13 kl. 06:06

Regionarv Småland tar form i Virserum

Det ska bli ett kunskapscentrum för landskapsvård. Tanken är att landskapet ska bli ett argument för inflyttning, nya jobb och utveckling i de tre smålandslänen.
En stor förstudie om Regionarv Småland presenterades i går vid ett seminarium på Dacke stop i Virserum.

Barometern - 20 maj 14 kl. 16:55

Robert Wells till Virserum musikdagar

Nu är artisterna till sommarens upplaga av Virserums musikdagar klara. Bland artisterna märks Robert Wells och världssopranen Katarina Dalayman. För 18:e året i rad arrangeras Virserums musikdagar och i år äger festivalen rum den 22–28 juni.

Vimmerby Tidning - 30 aug 14 kl. 06:07

Virserum får en campingplats

Virserum är på väg att få en campingplats. Jan-Olof Svensson, Jos kallad, och Berno Emilsson planerar att bygga upp en camping i snårskogen bortom Länsmansgårdsäng.
– Det här gör vi för att utveckla Virserum, säger Jos.

Barometern - 14 sep 14 kl. 19:44

Valfeber in i det sista i Virserum

Kommunens numera största valdistrikt har haft en hektisk dag. Under förmiddagen var det kö ut på gatan. Valförrättaren Yvonne Steinvall berättar att det beror på ett stort intresse för valet men också att de två tidigare valdistrikten i Virserum slagits ihop till ett stort, i församlingshemmet.

LV - 11 apr 15 kl. 19:07

Kraftig villabrand i Virserum

I lördagseftermiddag, vid 15.40 tiden, uppstod en kraftig brand i en villa på Storgatan, vid korsningen med Hultgränd. SPS-larmcentralen gav direkt ett stort larm och larmades Räddningstjänsten i Virserum, Målilla och Hultsfred och ambulansen i Virserum..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Corona: Begravning via webben– här för att stanna

– Min pappa var en oerhört social person. Det hade varit konstigt med en begravning som inte alla vännerna kunnat följa, säger Ammi Valfridsson. När hennes pappa Calle Skoogh skulle begravas i mitten av april nappade familjen direkt på att livesända begravningen..

Barometern - 15 minuter sedan

Bidrag miljardsmäll för kommuner

Ekonomisk kris och arbetslöshet leder till skenande kostnader för ekonomiskt bistånd för landets kommuner. Det handlar om miljarder – och spås bli ännu värre nästa år..

Barometern - 10 minuter sedan

Bråk vid demonstration – två gripna

Barometern - 30 minuter sedan

Begravning via webben– här för att stanna

När hennes pappa Calle Skoogh skulle begravas i mitten av april nappade familjen direkt på att livesända begravningen..

Barometern - 15 minuter sedan

Kompisandan i fokus när ”Sommarlov” är tillbaka i rutan

Kompisandan står i fokus när ”Sommarlov” är tillbaka i rutan. Årets säsong bjuder på en hel del kära återseenden, men publiken måste stanna hemma. – Det blir en härlig kavalkad av allt möjligt precis som vanligt, säger programledaren Malin Olsson..

Barometern - 30 minuter sedan

"Project cars 3" vill få fler att våga köra

Går det att göra ett realistiskt bilspel och ändå locka nybörjare? Brittiska Slightly Mad Studios gör ett försök med "Project cars 3", som utvecklarna hoppas ska locka in nya spelare till en genre som har ett rykte om sig att inte vara särskilt inbjudande..

Barometern - 1 timme sedan

Kärlteamet tar sjukhuset in i hemmet

Coronapandemin hindrar ett stort antal äldre från att få vård och hjälp på länets sjukhus. Nu tar kärlteamet på länssjukhuset ett grepp för att hjälpa även äldre. Teamet gör hembesök runt om i länet..

Barometern - 1 timme sedan

Tuva Ekström: ”Jag har alltid fint väder på min födelsedag”

Läsåret är slut och det börjar bli dags för Tuva Ekström att fundera på sommarens bakverk. När födelsedagsfirandet är avklarat är det nämligen dags att återigen slå upp portarna till Tuvas trädgårdskafé..

Barometern - 1 timme sedan

Ny chefstjänst skapas i kommunhuset

En helt ny chefstjänst ska skapas till kommunledningskontoret. Men det handlar inte om någon utökning av personal, säger kommunalrådet..

Barometern - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.