SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 01 June, 18:44

SmålandsPosten - 21 maj 20 kl. 19:04

Bedrägeri: Köpte pellets - men affären gick upp i rökMannen gjorde en beställning via nätet. Men han blev inte så nöjd med resultatet..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bedrägeri, Köpte, pelletsmen , affären, gickupp i , rök
BT - 30 okt 12 kl. 13:34

Bedrägeriåtal efter Blocket-affär

Affären var klar och köparen förde över pengar för en turbo, men fick aldrig någon vara från säljaren. Nu åtalas säljaren, som är i 20-årsåldern och från Tranemo, för bedrägeri alternativt olovligt förfarande. Enligt åtalet så har mannen först gjort upp med en köpare via blocket och tagit emot drygt 5000 kronor på sitt konto, men sedan sålt varan till en annan person.

Barometern - 13 aug 13 kl. 08:04

Par anmält för bedrägeri

En strokedrabbad man i rullstol övertalades av två personer att sälja sitt hus för 155 000 kronor men fick inget betalt. Nu är de anmälda för bedrägeri. Mannen kom först i kontakt med kvinnan i paret under 2012 då mannen köpte en hund via en annons.

YLE - 08 sep 16 kl. 16:30

Tidigare chef vid HOK-Elanto åtalad för mutbrott och grovt bedrägeri

Åtalen har väckts i en omfattande muthärva. HOK-Elantos före detta fastighetsdirektör misstänks ha tagit emot mutor för ungefär 800 000 euro. Helsingfors häradsåklagare har beslutat att väcka åtal mot HOK-Elantos före detta fastighetsdirektör.

YLE - 08 sep 16 kl. 16:30

Chef vid HOK-Elanto åtalad för mutbrott och grovt bedrägeri

Åtalen har väckts i en omfattande muthärva. HOK-Elantos före detta fastighetsdirektör misstänks ha tagit emot mutor för ungefär 800 000 euro. Helsingfors häradsåklagare har beslutat att väcka åtal mot HOK-Elantos före detta fastighetsdirektör.

Alliansfritt Sverige - 04 okt 13 kl. 13:23

Borgerlig ledare tycker sossarnas budget i bästa fall är bedrägeri

Att borgerliga ledarsidor inte tycker om Socialdemokraterna må vara hänt, konstigt vore det ju annars. Men att en ledarsida kallar deras skuggbudget för ?i bästa fall handlar det om bedrägeri?

Dalarnas tidningar - 17 jul 14 kl. 09:34

Bedrägeri vid pengaväxel

Polisen har fått in en anmälan om bedrägeri i Svärdsjö. På onsdagen kom tre kunder in i en affär, handlade, betalade med en tusenlapp och fick pengar tillbaka. Kunderna ångrade senare sitt köp, och när de lämnat affären upptäckte kassapersonal att de inte lämnat tillbaka hela växelsumman.

Skånskan - 18 dec 18 kl. 15:00

Misstänkt bedrägeri utreds

TJÖRNARP En kvinna i 40-årsåldern från Halland begav sig till Tjörnarp tisdagen den 11 februari för att köpa en bil som hade varit utannonserad på blocket.
Affären gjordes upp och kvinnan betalade 9 000 kronor för bilen och lämnade sin egen bil i inbyte. Några dagar efteråt fick hon ett brev från ett finansservicebolag som upplyste henne om att det fanns en skuld på 45 000 kronor på bilen som hon nyss hade köpt.

Skånskan - 23 maj 19 kl. 09:55

Blev blåst på tv-affären

HÖRBY Polisen utreder ett misstänkt fall av bedrägeri i Hörby häromdagen. En 55-årig Hörbybo satte för en tid sedan in en annons på en köp- och säljsajt på Internet om att han skulle sälja en tv.
En köpare hörde av sig, och de kom överens om priset för tv:n – 31 000 kronor.

DalaDemokraten - 18 okt 14 kl. 07:57

Försök till bedrägeri på Blocket

En man i Falu kommun som hade varor utlagda på blocket för försäljning kontaktades via mail av en person som var intresserad. Priset på varorna var 4 800 kronor. ”Köparen” meddelade att han av misstag satt in 7 800 kronor på paypal och ville att ”säljaren” skulle föra över 3 000 kronor till ”köparen”.

DN - 04 aug 17 kl. 20:11

Affären bara ett av molnen på Netanyahus himmel

JERUSALEM. Israels premiärminister Benjamin Netanyahu är misstänkt för mutbrott, bedrägeri samt ett par smärre brott. På fredagen utfärdade en domstol en mörkläggningsorder till medierna i allt som rör de affärer där regeringschefen riskerar åtal..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

En tredjedel av de smittade omsorgstagarna har avlidit

Av 31 konstaterade fall av covid-19 bland omsorgstagare har tio personer avlidit. – Det kommer att avlida människor och det kommer att vara folk som blir friska, säger socialchefen Jenny Smedberg. .

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

FCK kan knappa in på Midtjylland

FC Midtjylland bjöd på drive in-fotboll. Från parkeringsplatsen kunde de bilburna åskådarna konstatera att det inte bara var att tuta och köra för ligaledaren inne på arenan. Mittenlaget Horsens vann mötet i superligan med 1–0..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

55-åring häktad – misstänks för mord

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Thailands stränder börjar fyllas med badsugna

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Larm: Bil har krockat med träd i centrala Växjö

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Flickans provsvar påminde om en missbrukares

Den mördade treåringen "Lilla hjärtat" hade fyra narkotikaklassade substanser i kroppen när hon dog. Rättsläkare Emma Wernvik vittnade om att de prover som togs i blod, urin och hår påminde om provsvaren från en missbrukare..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Sydkorea välkomnar Trumpinbjudan till G7-möte

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

KIF Örebro får pris och pengar av Uefa

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Norska skidstjärnan plågas av hälskadan

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.