Aftonbladet > Sport

Saturday, 30 May, 08:25

Aftonbladet - 21 maj 20 kl. 19:03

”Inte många som är på samma nivå som oss”PLUS 30 snabba frågor till profilen Isherwood ✓ Därför nobbade han Hammarby: ”Jävligt nära”.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
PLUS, Isherwood, Hammarby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte många som är på samma nivå som oss
Uppsalanyheter.se - 2 timmar sedan

Luften gick ur oss men vi ville ändå genomföra vårt jubileum

I dag lördag skulle Hagunda IF haft ett storslaget firande av föreningens 60-årsjubileum i IFU Arena, men Coronaepedemin kom i vägen för detta, ett Coronasäkert alternativ genomfördes därför istället i Vänge.I dag lördag skulle Hagunda IF haft ett storslaget firande av föreningens 60-årsjubileum i IFU Arena, men Coronaepedemin kom i vägen för detta, ett Coronasäkert alternativ genomfördes därför istället i Vänge.   - Luften gick ur oss och hela samhället när Corona kom, berättar Bruno Malabeux ordförande sedan sju år tillbaka i Vängebygdens stolthet Hagunda IF.

YLE - 21 sep 13 kl. 06:00

Sebastian Bergholm: Vi svinpälsar bryr oss om det som inte angår oss och tvärtom

Jani Salomaa heter killen bakom Hetero Pride som ordnas i Helsingfors idag. Detta som en reaktion mot att han anser att media vill tvinga till tolerans av sexuella minoriteter. I Finland får man inte längre säga sig stödja traditionella familjevärderingar menar han också.

SVT Debatt - 17 jul 13 kl. 00:12

Dags att lyssna på oss som drabbas av flyktingpolitiken

ASYL De flesta i Sverige känner inte en flykting och det finns så mycket fördomar och lögner om oss. Vi har lämnat allt, våra familjer och vänner, vår trygghet. Allt för många av oss har dött längst med vägen.

Cornucopia - 07 nov 13 kl. 15:55

Det här är inte kapitalism - det är tillväxtism, och det är inte bra för oss

Nedanstående är en fri översättning av Umair Haques inlägg hos Harvard Business Review. Översatt och återpublicerad med tillstånd.

Du vet de där sekterna som väntar på att utomjordingar ska komma ett exakt datum och klockslag nästa år för att rädda mänskligheten?

YLE - 25 jul 14 kl. 14:29

Ödmjukt tack till alla er som hjälpt oss granska skärgården!

Det har varit otroligt inspirerande för oss att få ge oss i kast med problem och frågor som just du tycker att borde granskas. Responsen från er lyssnare, tittare och läsare har varit enorm. Tusen tack för den, skriver #FixaSkärgårdens Maria Nylund.

YLE - 24 jan 16 kl. 15:20

Rädslan väcker grottmannen i oss

Att vara rädd är en uråldrig överlevnadsinstinkt som härstammar från grottmannen. Men vår instinkt har inte anpassats till dagens samhälle. - Rädslan förvränger vår verklighetsuppfattning och gör oss mera aggressiva och misstänksamma, säger psykologen Axel Aminoff, med anledning av att vi finländare känner oss otryggare än någonsin.

Skånskan - 23 okt 15 kl. 09:39

Förlåt oss

Opinion Om en muslim begår ett terrordåd eller en israelisk jude dödar en palestinier brukar vi från svenskt håll vänta på att ”Sveriges muslimer” eller ”judar i Malmö” ska ta avstånd, som om det annars skulle betyda att de stod bakom det.
Lavin Eskandar ser så stark och frisk ut på bild att det är svårt att begripa att han är borta. 2015 fick han slänga sig på ett svärd för att rädda barn han hade hand om för att en person valde hans närmiljö för ett rasistiskt terrordåd.

YLE - 22 mar 16 kl. 15:10

"Se oss, hör oss, möt oss!"

I boken "Se oss, hör oss, möt oss!" berättar sex familjer om sin vardag med barn med funktionsnedsättning. Boken vänder sig till föräldrar, anhöriag och andra som möter barn och familjer i en utmanande vardag.

SVT Debatt - 16 okt 13 kl. 06:00

Låt oss själva bestämma över vårt arbete

LIVET OCH ARBETET Vi behöver arbetskritik, för det finns andra sätt att organisera ett samhälle än att fylla det med stundtals meningslöst arbete. Riksdagspartierna hyllar arbete som vår räddning, men vi som arbetar måste få vara med och bestämma vilket samhälle vi ska bygga upp och hur, eftersom det genomsyrar hela våra liv, skriver Samira Ariadad. Arbetslöshet är ett problem för många, i synnerhet ungdomar.

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 09:49

Carl Bildt sviker oss igen

IRAN Sveriges utrikesminister bedrog oss exil-iranier för fem år sedan, när han skickade en ambassadör till Ahmadinejads presidentinstallation. Veckans resa till Iran innebär att Carl Bildt sviker oss igen. Hittills har problemformuleringen kring Iranresan mest handlat om huruvida besöket borde ske eller inte.

YLE - 23 okt 16 kl. 06:15

Vi måste klä oss bättre - en liten resa till modeindustrins framtid

Vi måste klä oss bättre - en liten resa till modeindustrins framtid Vi har för mycket kläder och vi köper hela tiden mera. Vi slänger bort det mesta vi köper och kläderna kostar för litet. Det här är ohållbart och gynnar mest de stora klädjättarnas ägare, och det största priset betalas av människorna och miljön i låglöneländer.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Slipper krocken mitt i guldfajten

▸ Glädjande beslutet för svenska lagen.

Aftonbladet - 1 timme sedan

Han är som Nalle Puh i jämförelse

▸ Bank om sportvärldens viktigaste skurk ✓ Fick problem med andningen när jag såg den.

Aftonbladet - 8 timmar sedan

Vrålåket kvaddat i våldsam krasch

▸ Talangen i blåsväder.

Aftonbladet - 8 timmar sedan

Sågar sin far: ”Jag är djupt chockad”

▸ Pappans förklaring till läckta (?) klippet.

Aftonbladet - 9 timmar sedan

Bästa spiken: En riktig flygmaskin

PLUS V75 I SISTA STUND: Carlssons tips – få: ✓ Spiken ✓ Dragen ✓ Systemförslaget.

Aftonbladet - 9 timmar sedan

”Inte känts så bra sedan jag kom hit”

▸ Djurgårdens plan för Erik Berg: ”Nästa fråga...”.

Aftonbladet - 10 timmar sedan

Ljudfil avslöjar Jordans lögner

▸ Träder fram med beviset efter 9 år: ”Punkt slut”.

Aftonbladet - 12 timmar sedan

JUST NU: Tar paus från fotbollen

▸ Svenska landslagsstjärnans beslut: Mardröm.

Aftonbladet - 13 timmar sedan

Bergström: Det här blir brutalt

▸ Experten om mardrömsbeskedet.

Aftonbladet - 13 timmar sedan

”Åh nej, åh nej – det är en chock”

▸ De rasar mot beslutet: ”Jag är så förtvivlad”     ✓ Svaret: ”Alla tycker att allt är värdelöst”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.