BT > Nyheter

Monday, 25 May, 20:21

BT - 21 maj 20 kl. 17:56

Risk för nekat bygglov till Borås stads mångmiljonprojektDen mångmiljoninvestering för nya kontor på Pantängen som kommunfullmäktige klubbade i höstas hade kunnat stupa på ett uteblivet bygglov. – Det finns två problem och jag har varit tveksam hela tiden, säger Morgan Hjalmarsson (L), ordförande i samhällsbyggnadsnämnden..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Pantängen, Morgan Hjalmarsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskför , nekat, bygglovtill , Borås, stads, mångmiljonprojekt
Kristianstadsbladet - 26 jan 18 kl. 20:30

Hässleholm: Kommunen JO-anmäls efter nekat bygglov

En privatperson har anmält Hässleholms kommun till Justitieombudsmannen (JO). Anledningen är ett nekat bygglov. .

Barometern - 31 maj 14 kl. 08:25

Restaurang till salu efter nekat bygglov

Mark- och miljödom­stolen avslår överklagandet om bygglov för uteservering på Himla Gott. Nu ligger verksamheten ute på annons. Det var i april i?

YA - 22 okt 15 kl. 03:00

Ilska över nekat bygglov

Hon ville ha sina barn som grannar och skänkte dem var sin tomt att bebygga. Dottern är på plats, men nu har sonen nobbats bygglov. Mamma Tina Ingelgren är mäkta förgrymmad över hur ärendet har hanterats..

YA - 22 okt 15 kl. 03:00

Ilska över nekat bygglov

Hon ville ha sina barn som grannar och skänkte dem var sin tomt att bebygga. Dottern är på plats, men nu har sonen nobbats bygglov. Mamma Tina Ingelgren är mäkta förgrymmad över hur ärendet har hanterats..

Barometern - 05 jan 18 kl. 20:09

Överklagar nekat bygglov

Det par som nekats bygglov för ett litet fritidshus på åkermark vid Korsvägen överklagar nu samhällsbyggnadsnämndens beslut.

BT - 08 nov 18 kl. 18:08

Kritiken efter nekat bygglov: ”Vi grottar ner oss”

Det blir inget bygglov till 19 nya lägenheter i Skene. Pontus Johansson (C), ordförande i plan- och byggnadsnämnden, är kritisk till beslutet. – Väldigt synd att vi grottar ner oss när vi skulle kunna hantera det här smidigt, säger han..

BT - 02 feb 19 kl. 08:41

Efter nekat bygglov: Nya beslutet öppnar för bygge

I höstas nekades Mjöbäcks Entreprenad bygglov till ett projekt med 19 nya lägenheter efter ett turbulent möte i plan- och byggnadsnämnden. Nu ska det göras en ny detaljplan, vilket kan öppna för ett bygge..

Kristianstadsbladet - 09 jul 19 kl. 05:00

Kommunen sa nej till bygglov — får bakläxa

Byggnadsnämnden har nekat bygglov för en utbyggnad som ansågs störande för grannen. Men länsstyrelsen håller inte med och upphäver beslutet för ny handläggning. .

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 11 kl. 22:42

Kan bli villa trots nekat bygglov

Kommunen ska handlägga ett ärende om att bygga ett bostadshus vidare. Det beslutar länsstyrelsen och upphäver därmed ett beslut som samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott fattat..

Skånskan - 25 feb 17 kl. 14:00

”Fel ge bygglov åt jätteboende”

HARLÖSA En granne överklagar bygglovet för det studentboende i två stora hus som uppförs på tomten intill Bränneriet i Harlösa. Han och ett antal andra närboende anser att bygget kraftigt strider mot detaljplanen, och misstänker att Eslövs kommun ordnat med gräddfil åt projektet med baktanken att kunna flytta dit minst 74 asylsökande. ERWP.

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Fler invånare gav plus i kassan

Antalet invånare ökade mer än någonsin och gav pengar i kommunkassan. Sparsamheten under 2019 har lönat sig. Svenljunga kommun redovisar en vinst på 13,5 miljoner kronor.

BT - 5 minuter sedan

Allvarligt våldsbrott i Värnamo

BT - 15 minuter sedan

Biden bryter coronaisolering

BT - 15 minuter sedan

Levde i misär med plasthink som toalett – hemtjänsten anmäld

BT berättade förra månaden om hur en äldre person levt i misär med en plasthink som toalett. Nu har hemtjänsten i Borås lex Sarah-anmälts till IVO..

BT - 30 minuter sedan

Danmark backar om kärleksbevis

Danmark har öppnat för att nordbor och tyskar får komma in i landet om de har en dansk partner. Efter kritik backar regeringen från det tidigare kravet på att förhållandet ska styrkas med bland annat sms och bilder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.