Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 06 June, 05:52

Kristianstadsbladet - 21 maj 20 kl. 17:00

620 fall av hot och våld i kollektivtrafiken förra året620 fall av hot och våld mot kollektivtrafikens förare, ombordpersonal och kontrollanter. Det är facit för 2019, visar en ny kartläggning. .
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 620, fallav , hotoch , våldi , kollektivtrafikenförra , året
SVT - 29 sep 18 kl. 07:05

Fem fall – hot och våld i skolan

Anmälningar om hot och våld i skolor fortsätter att öka. Arbetsmiljöverket har valt ut några fall. De ger inte en heltäckande bild av situationen, utan de är endast några få exempel av de tusentals anmälningar som kommer in..

YLE - 11 apr 14 kl. 09:52

Fotbollsdomare lever med hot

Fotbollsdomare världen över lever farligt. Hot hör till vardagen. Till exempel under EM 2008 tyckte den polska statsministern att brittiske domaren Howard Webb borde dö, eftersom han dömde en straff till österrike mot Polen.

BT - 04 dec 11 kl. 09:50

Ökat våld och hot mot lärare

Våldet och hoten mot lärare i skolan ökar och blir grövre. Borås är inget undantag, visar siffror från Arbetsmiljöverket. ?

YLE - 02 maj 13 kl. 08:49

Nokias Lumia 620 går bra åt

Mobiltelefontillverkaren Nokias Lumia 620-smarttelefon har snabbt tagit sin plats bland de mest sålda telefonmodellerna, rapporterar operatörerna. Operatören DNA:s mest sålda modeller i april var Apples iPhone 5, Nokias Lumia 620, Samsungs Galaxy Y, Nokias Lumia 820 och Samsungs Galaxy S III Mini. Elisas fem i topp-lista utgjordes av Nokia Lumia 620, iPhone 5, Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S III ja Nokia Lumia 920.

Skånskan - 27 feb 20 kl. 15:30

Skickade knivbild och hot

STAFFANSTORP Mannen skickade bilder på knivar till kvinnan och bilder som visade att han var på väg för att döda eller skada henne.
Han har också hotat socialtjänstemän i Staffanstorp. Nu åtalas 20-åringen för olaga förföljelse och flera hot.

BT - 21 dec 12 kl. 17:59

Fängelse för misshandel och hot

En 37-årig man döms till fyra månaders fängelse för flera fall av misshandel och olaga hot. I slutet på november misshandlade mannen en kvinna i hennes lägenhet. Offret fick ett slag i ansiktet och föll bakåt.

Skånskan - 03 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetång Ett problem var naturligtvis Francine. Jag visste att om jag berättade för henne skulle hon sätta tvärstopp, åtmin- stone försöka. Å andra sidan ville jag inte gå bakom ryggen på henne.

Cornucopia - 31 jan 20 kl. 12:01

WHO klassar 19-nCoV som internationellt hot - ändrar inte riskbedömningen - spridningen avtar - dödstal stabiliseras

Världshälsoorganisationen WHO har klassat utbrottet av coronaviruset 19-nCoV som internationellt hot mot människors hälsa, vilket är en signal om att länder behöver samarbeta. Man har dock inte höjt riskbedömningen och spridningstakten har avtagit något, samtidigt som dödstalen stabiliserats.
Tillväxt i antal smittade i procent, andel allvarliga fall och andelen dödsfall.

Alingsås tidning - 29 apr 16 kl. 05:30

Tonåring dömd för olaga hot

En tonårsflicka, hemmahörande i Sollebrunn, har dömts för olaga hot samt hot mot tjänsteman.
Tonårsflickan åtalades för två fall av olaga hot, och ett fall av hot mot tjänsteman. På den första åtalspunkten handlar det om hot som den tilltalade ska ha uttalat mot målsägande, även hon en tonårsflicka, över telefon i höstas.

Skånskan - 12 feb 19 kl. 16:50

Hot mot hotare ingen bra ursäkt

Kävlinge En 23-årig skåning döms för ett fall av olaga hot mot sin före detta flickvän. Mannen ursäktar sig med att hennes vänner hotat att slå ihjäl honom om han visade sig i Kävlinge.23-åringen hade en kortvarig relation med en kvinna, som bodde i Kävlinge.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - Igår: 16:12

Börsrekord i coronakrisen

Kristianstadsbladet - Igår: 16:15

Gotland hoppas på turister – skickar hem sjuka

Gotlands näringsliv drar en lättnadens suck efter regeringens besked om inrikes resor. Men sjukvården oroas för vad konsekvenserna kan bli..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:19

Positiva besked från Milan om Zlatan

Kristianstadsbladet - Igår: 16:23

Diego Costa dömd för skattebrott

Kristianstadsbladet - Igår: 15:59

Försökte köra på sitt offer – döms till fängelse

En 21-årig man döms till fängelse för att ha misshandlat och försökt köra på två personer med bil vid länsstyrelsen i mars. .

Kristianstadsbladet - Igår: 16:02

Så slår coronakrisen mot nordöstra Skåne

Hotell, restauranger och resebyråer hör till de branscher som drabbats hårdast av coronapandemin. Det visar en ny konjunkturrapport. Utvecklingen oroar lokala företag i Kristianstad.

Kristianstadsbladet - Igår: 16:03

Så lyckas du få en fin grönyta i trädgården

− Det finns inga genvägar, och man blir inte av med precis allt ogräs, säger Marie Åkesson Meijer på Solhaga Garden i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:05

Hagen vill inte längre samarbeta i utredning

Kristianstadsbladet - Igår: 15:12

Lufthansa: Nio av tio flyg i gång i september

Kristianstadsbladet - Igår: 15:19

Demonstrationen kan få konsekvenser i sommar

Tusentals människor samlades på Sergels Torg i Stockholm för en demonstration, trots att som mest 50 personer får samlas på grund av coronapandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.