SVT > Ekonomi

Saturday, 06 June, 07:07

SVT - 21 maj 20 kl. 16:32

Hyresrabatten uteblir fortfarandeDet är fortfarande många butiker som inte fått del av den hyresrabatt som regeringen presenterade när coronakrisen startade. Butikskedjan Ur och Penn uppger att de fått sänkt hyra bara i mellan 25 och 30 procent av sina butiker. .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ur, Penn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyresrabatten, uteblir, fortfarande
Helsingborgs Dagblad - 24 apr 20 kl. 08:00

Fastighetsägare om hyresrabatten: ”Vi måste pröva varje fall för sig”

Positiva till hyresrabatten, men kritik mot modellen..

Kristianstadsbladet - 08 maj 20 kl. 15:00

Debatt: Hyresrabatten tolkas för snävt

Över en månad har gått sedan regeringen presenterade förslaget om hyresnedsättning i utsatta branscher. Men fortfarande kvarstår frågetecken om tillämpningen vilket skapar en onödig osäkerhet för Skånes företagare. Bättre vore ett direkt kostnadsstöd från staten till de krisdrabbade företagen, skriver företrädare från organisationen Företagarna..

Kristianstadsbladet - 24 jun 11 kl. 12:30

Tjänstemännens löner uteblir

Foto: Adam Ihse/Scanpix
Normalt skulle lönerna på Saab betalas ut måndag.
Det säger Per Bränneby, ordförande i Akademikerföreningen/Sveriges ingenjörer, till TT. ?

GöteborgsPosten - 13 jan 18 kl. 17:53

Fortfarande ingen vinter i Göteborg

Trots att det kommer att snöa i Västsverige på måndag kväll, har vintern fortfarande inte kommit till Göteborg. Enligt meteorologer finns det en risk att vintern uteblir helt södra Sverige..

SVT - 02 sep 18 kl. 07:39

Succén uteblir för Ronaldo – fortfarande nollad i Serie A

Han var sommarens överlägset mest haussade övergång och pressen är stor på att Cristiano Ronaldo ska göra som han alltid gör – mål. Men än så länge vill det sig inte för portugisen, efter tre omgångar är han fortfarande mållös. Ändå vann Juventus med 2-1..

Helsingborgs Dagblad - 24 jun 11 kl. 11:05

Även tjänstemännens löner uteblir

Även tjänstemännen och ingenjörernas löner på Saab Automobile i Trollhättan blir utan löner på måndag, när deras löner normalt skulle betalas ut. Det säger Per Bränneby, ordförande i Akademikerföreningen/Sveriges ingenjörer, till TT. ?

Nya Wermlands Tidningen - 24 jul 14 kl. 06:00

Länsmusikkuppdraget är fortfarande oklart

Hur sker dialogen med konsertarrangörerna nu? Frågorna hopar sig i takt med att svaren uteblir, skriver Gert Ohlsson..

Sydsvenskan - 22 aug 14 kl. 05:30

Magin uteblir i Allens 45:e film

Magisk? Nej, knappast. ”Magic in the Moonlight”, Woody Allens 45:e långfilm, sällar sig till hans numera ansenliga hög av lättglömda mellanfilmer.

SN - 15 mar 16 kl. 06:33

Bajs i vattnet när ny station uteblir

Det blir ingen ny latrintömningsstation längs med Nyköpingskusten när båtsäsongen drar i gång i år heller. Det behövs, bedömer kommunen, men har fortfarande inte hittat rätt plats..

YLE - 31 mar 17 kl. 15:47

Aprilskämten uteblir på många håll i år - ställningstagande mot falska nyheter en orsak

Flera stora mediehus i Norge och Sverige har valt att skippa aprilskämten. Samma trend finns på olika håll i Svenskfinland. En orsak som nämns är att man vill ta ställning mot falska nyheter.

Fler nyheter från SVT

SVT - 28 maj 20 kl. 19:49

Efter kritiken – SEB backar och ställer in miljardutdelning

Banken SEB meddelar idag att man ställer in sin planerade aktieutdelning på 13,7 miljarder. Under förra veckan kom Riksbankschefen Stefan Ingves med stark kritik i SVT och uppmanade bankens ledning att ”tänka en gång till”..

SVT - 28 maj 20 kl. 16:58

Petter Stordalen “Norden måste öppna sina gränser”

Svenska turister har blivit portade från flera länder på grund av covid-19. Men i SVT:s Ekonomibyrån kräver hotellmagnaten Petter Stordalen att de nordiska länderna ska öppna gränserna mot varandra – och för svenskarna..

SVT - 28 maj 20 kl. 19:10

Svenske miljardären: Dålig affär för Sverige att rädda SAS

Med Kastrups flygplats som en av Danmarks största arbetsgivare och ett börsvärde långt högre än SAS, har danska staten ett stort intresse av att SAS räddas. Men för Sverige vore det ingen bra affär, enligt företagsledaren Staffan Salén..

SVT - 28 maj 20 kl. 08:05

Dyster delårsrapport från SAS

Coronapandemin, som i praktiken satt stopp för all passagerartrafik i luften, märks nu även i flygbolagens räkenskaper. Svensk-norsk-danska SAS gör en förlust på drygt 3,7 miljarder kronor årets första kvartal..

SVT - 27 maj 20 kl. 12:20

H&M drar tillbaka permitteringar

Klädjätten Hennes & Mauritz kommer inte att förlänga sina permitteringar, rapporterar Breakit. – I dagsläget ser det inte ut som att kommer vi inte att ansöka om en förlängd period för korttidsarbete, uppger H&M:s presskontakt Katarina Hugo för SVT..

SVT - 27 maj 20 kl. 10:49

Nordea har hopp om ekonomin

Svensk ekonomi har varit i fritt fall, med stora risker. Men samtidigt kan det värsta raset ligga bakom oss och hushållen har en viss motståndskraft, menar Nordeas ekonomer i en ny konjunkturrapport..

SVT - 24 maj 20 kl. 07:27

Risk för dyrare matkasse

Produktionen av svenska råvaror till livsmedelsindustrin har hittills varit relativt stabil i coronastormen. Men om krisen förvärras finns en oro för jordbruket och för stigande matpriser. – I dessa tider märker vi hur sårbart det är, säger Emma Frödå, jordbruksansvarig på Danske Bank..

SVT - 20 maj 20 kl. 13:57

Riksbankschefen om SEB:s aktieutdelning: Inte lämpligt

Tre av Sveriges fyra storbanker har ställt in sina utdelningar i år. Men SEB har inte fattat beslut om den planerade utdelningen på 13 miljarder kronor till aktieägarna. Riksbankschefen Stefan Ingves tycker att utdelningen ska stoppas.

SVT - 19 maj 20 kl. 06:23

Sjunkande bostadspriser i corona-krisens spår

Priserna för privata bostäder gick neråt under april månad i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det visar Valueguards prisindex, och effekterna av covid-19 börjar märkas. Men alla håller inte med om att pandemin är huvudskälet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.