YA > Nyheter

Wednesday, 03 June, 05:02

YA - 21 maj 20 kl. 16:21

Strömavbrott i trakten kring HammenhögEtt antal hushåll i Hammenhög/Östra Ingelstad-området drabbades på torsdagseftermiddagen av ett strömavbrott. Servicetekniker är just nu på plats för att felsöka..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Hammenhög, HammenhögÖstra Ingelstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strömavbrotti , traktenkring , Hammenhög
Helsingborgs Dagblad - 15 feb 14 kl. 21:35

JUST NU: Strömavbrott kring Farhult

Sedan eftermiddagen är det strömavbrott i trakten runt Farhult. Höganäs energi arbetar med att avhjälpa felet. Orsaken är än så länge okänd.

Västerbottens Folkblad - 31 dec 18 kl. 21:11

Umeå: Nytt strömavbrott

Ett nytt strömavbrott har inträffat utanför Umeå. Den här gången är det ett område norr om Sävar, i trakten av Bodbyn och Bullmark, som drabbats. Umeå energi uppger att 330 elabonnenter omfattas av avbrottet.

Cornucopia - 13 jan 16 kl. 14:29

Gästinlägg: Strömavbrott Viksjö (Stockholm) 6-7 januari 2016

Nedanstående är ett gästinlägg av Tommy Walfridsson och handlar om ett 22 timmar långt strömavbrotti Viksjö i Stockholm. Fokus är på hur ett lågenergihus uppför sig vid strömavbrott och kallt väder i kontrast mot grannarna.

Intro
Nedanstående beskriver vad som händer vid ett relativt långt strömavbrott (22h) vid för Stockholm väldigt kallt väder (-17C dygnsmedel)

Före strömavbrottet & beskrivning
Området hade två strömavbrott under sommaren/hösten.

YLE - 05 feb 16 kl. 09:49

Strömavbrott avbryter trafik på ringbanan

Tågen kör inte på avsnittet mellan Vandaforsen och Lejle på ringbanan, orsaken är ett strömavbrott. Dessutom har det varit strömavbrott på två stationer längs ringbanan och ett annat strömavbrott på Helsingfors-Vanda flygplats. Ett elavbrott i ringbanans tunnel har lett till att tågen inte kör på sträckan mellan Vandaforsen och Lejle.

Cornucopia - 27 sep 17 kl. 15:49

Prepping: Klarar sig fiberanslutningarna vid strömavbrott?

Forna tiders kopparburnatelefoni (POTS - plain old telephone system) var robust och byggd för krigets krav, rent av en del av svenskt totalförsvar där försvaret skulle koppla in sig. Idag har försvaret ett eget telenät och istället ansluter sig allt fler sina hem till fiber. Men kommer fibern, och med det nödtelefonin alls att fungera vid strömavbrott?

YLE - 13 dec 13 kl. 15:33

Strömavbrott kan bli problematiska för butik

Strömavbrott kan orsaka besvär för butikerna. Längre strömavbrott gör att till exempel djupfrysta livsmedel far illa och måste slängas.
Spela upp klipp på Arenan
Spela upp klipp på Arenan
Stormen Seija som drog över landet natten mellan torsdag och fredag orsakade flera kortare strömavbrott i S-market i Ingå centrum.

Uppsalanyheter.se - 14 mar 14 kl. 02:34

Flera strömavbrott i Sävja

Flera strömavbrott drabbade Sävja under torsdagskvällen, vid 22-tiden hade strömen kommit och gått vid flera tillfällen.Flera strömavbrott drabbade Sävja under torsdagskvällen, vid 22-tiden hade strömen kommit och gått vid flera tillfällen.   Det är okänt vad som orsakade kvällens strömavbrott i södra uppsala, Sävjaborna var omväxlande utan ström och fick den tillbaka för att sedan åter bli strömlösa.

Skånskan - 21 sep 18 kl. 10:50

Strömavbrott drabbade Tjörnarp

tjörnarp
Dubbla strömavbrott drabbade Tjörnarp med omnejd under natten mellan onsdag och torsdag. På fredagen pågick fortfarande felsökningen ute i Tjörnarpssjön. På land fick mobila elverk serva ett 30-tal kunder med ström.

Kristianstadsbladet - 04 nov 12 kl. 17:22

Strömavbrott drabbade sjukhuset igen

Ett strömavbrott har drabbat Hässleholms sjukhus för andra gången på kort tid, men de viktigaste verksamheterna klaras med reservkraftverk.
Klockan 15.40 på söndagseftermiddagen drabbades delar av Hässleholm av ett strömavbrott, varav sjukhuset var en av de drabbade.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Fortsatt uppåt på Asienbörser

YA - 45 minuter sedan

Elvira Öberg: "Vill inte vara sämre än Hanna"

Elvira Öberg trivs bra i storasyster Hannas fotspår..

YA - 1 timme sedan

Rusning till a-kassa under våren

Akademikernas a-kassa har märkt en markant ökning under våren, både gällande hur många personer som får ersättning och antalet nya medlemmar. Enligt a-kassan är det ovanligt att arbetslösheten bland medlemmarna ökar just under den tiden på året..

YA - 1 timme sedan

Katarina Jönsson, 40 år

I dag den 3 juni fyller Katarina Jönsson, Yngsjö, år..

YA - 3 timmar sedan

Thomas Haskel: I demokratins absoluta gråzon

Nu har det hänt igen, bun i Simrishamn förnekar sig inte..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.