SR > Nyheter

Tuesday, 02 June, 20:54

SR - 21 maj 20 kl. 16:12

Hongkong kan få strängare säkerhetslagarKinas parlament kan komma att införa nya säkerhetslagar i Hongkong, och kringgår därmed stadens egen lagstiftande församling..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Hongkong

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hongkongkan , , strängare, säkerhetslagar

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Stort intresse för apotekstester – men osäkerheter kvarstår

Nu erbjuder flera apotek tillsammans med hälsoföretag antikroppstester för covid-19 i flera städer i landet..

SR - 45 minuter sedan

Efter kritiken: Omtalade utsläppet av avloppsvatten stoppas

Det omtalade utsläppet av 290 000 kubikmeter orenat avloppsvatten i Öresund ska stoppas, det lovar Köpenhamns överborgmästare Frank Jensen i ett inlägg på Facebook..

SR - 45 minuter sedan

Samordnaren: ”Betalningsfrågor ställer till det utökad testning”

Professor Harriet Wallberg, som regeringen utsåg till samordnare av coronatester i hela landet, har avslutat sitt uppdrag efter tre veckor..

SR - 1 timme sedan

Bolund om bitcoinbedrägerierna: ”Blir riktigt förbannad”

Efter Ekots rapportering reagerar nu finansmarknadsminister Per Bolund (MP) och fördömer i skarpa ordalag hur privatpersoner kan luras och blivit utsatta för så kallade bitcoinbedrägerier. Samtidigt ställer han krav på bankerna att de se till att reglerna för att motverka penningtvätt efterlevs..

SR - 1 timme sedan

Efter protesterna: Politiker vill begränsa polisens arsenal

I USA fortsätter de omfattande demonstrationerna med anledning av George Floyds död i förra veckan. Att Floyd, som var en afroamerikansk man, dog i samband med ett polisingripande har återigen väckt debatten om polisövervåld mot den afroamerikanska befolkningen. Nu reagerar ledamöter i den amerikanska kongressen och röster höjs för att delar av polisens arsenal, som innehåller förhållandevis skarpa vapen, ska begränsas..

SR - 1 timme sedan

Storbolag uppmärksammar rasism efter Floyds död

Efter afroamerikanen George Floyds död i samband med ett polisingripande, och de enorma protester som följt, går nu vissa storbolag ut och tar ställning mot sociala orättvisor och rasism..

SR - 3 timmar sedan

FHM: Yngre personer har högre andel antikroppar

Yngre personer har högre nivåer av antikroppar för covid-19 jämfört med dem som är över 19 år. Det visar Folkhälsomyndighetens analyser av tester på personer som har besökt primärvården. Det finns även skillnader mellan storstadsregionerna, enligt myndigheten..

SR - 4 timmar sedan

Bränsebrist får Venezuela att börja ta betalt för bensin

I Venezuela började man igår att ta betalt för bensin, som i praktiken varit gratis i flera decennier. De senaste veckorna har en omfattande bränslebrist lett till protester runt om i landet..

SR - 5 timmar sedan

EU-utrikeschef fördömer polisvåldet i USA

EU:s utrikeschef Joseph Borell riktade idag skarp kritik mot polisingripandet förra veckan mot afroamerikanen George Floyd..

SR - 6 timmar sedan

Rv 25 Alvesta-Ljungby avstängd efter trafikolycka

En bil voltade vid 14-tiden på rv 25 mellan Alvesta och Ljungby Inledningsvis var vägen helt avstängd, men efter en stund kunde trafiken släppas på mot Alvetsa Mot Ljungby är vägen avstängd till ca 15.30.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.