SR > Nyheter

Friday, 29 May, 15:56

SR - 21 maj 20 kl. 16:04

Coronapandemin: Så är läget i världen just nuNästan fem miljoner av coronaviruset har nu bekräftats globalt och över 300 000 personer har avlidit, enligt EU:s smittskyddsmyndighet. Samtidigt börjar allt fler länder öppna igen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronapandemin, är , lägeti världen , justnu
YLE - 03 apr 20 kl. 15:14

Så fungerar intensivvård för coronapatienter – se läget just nu

Allt flera intensivvårdsplatser skapas i Finland på grund av Coronapandemin..

Barometern - 06 apr 20 kl. 13:54

Nya löparbanor och läktarbygge kan försenas på grund av coronapandemin

Just nu pågår arbetet med nya löparbanor och en ny läktare på Arena Oskarshamn. Förhoppningen är att allt ska vara klart i tid, men coronapandemin gör läget osäkert..

Cornucopia - 01 maj 20 kl. 16:12

Tro inte att världen och ekonomin går tillbaka till som det var före coronapandemin - det enda vi kan vara säkra på är förändring

Livet och ekonomin kommer inte studsa tillbaka efter coronapandemin och se ut som det gjorde innan. En så här stor samhällskris kommer innebära förändringar, även om vi bara kan spekulera kring vilka som blir vinnare och förlorare.
Brunnsparken, Göteborg första maj 2020.

Kristianstadsbladet - 10 apr 20 kl. 09:00

Debatt: Skyddsutrustning är den stora bristen just nu

Vi förstår att många kommuninvånare har frågor kring Östra Göinge kommuns hantering av den pågående coronapandemin och vi vill därför redogöra för läget, skriver kommunstyrelsens presidium i Östra Göinge, det vill säga Patric Åberg (M), Daniel Jönsson (M) och Anders Bengtsson (S)..

Affärsvärlden - 25 mar 20 kl. 10:49

MQ: Coronapandemin kan ha väsentligt negativ påverkan

Coronapandemin "kan komma att ha en väsentligt negativ finansiell påverkan på MQs verksamhet" men omfattningen är i nuläget inte möjligt att uppskatta..

PrivataAffärer - 08 maj 20 kl. 07:03

Mäklarstatistik: Försäljningarna ökade i april trots coronapandemin

Under den senaste tremånadersperioden har bostadsrättspriserna i riket som helhet, i glidande medelvärde, varit oförändrade jämfört med föregående tremånadersperiod, och villapriserna har stigit 2 procent. De senaste tolv månaderna har bostadsrättspriserna stigit 7 procent samtidigt som villapriserna stigit 5 procent. Svensk Mäklarstatistik redovisar prisutvecklingen som tremånaders glidande medelvärden, viktade efter antalet försäljningar, för att dämpa säsongseffekter och tillfälliga avvikelser som inte har med den underliggande marknadsutvecklingen att göra.

YLE - 31 mar 20 kl. 17:06

Hur ska man klara jobbet under coronapandemin? Ställ dina frågor om arbetslivet i vår chatt, experter svarar!

Coronapandemin ställer till det på arbetsplatserna, och alla branscher påverkas olika av de restriktioner vi för tillfället lever med. Vilka regler gäller? Hur ska just jag fixa mitt jobb under tiden?

BT - 28 apr 20 kl. 14:43

BT:s enkät: Så påverkas boråsarna av coronapandemin

Hur påverkas boråsarna av coronapandemin? Hur oroliga är människor just nu? Hur många har bunkrat pasta?

Världen Idag - 05 maj 20 kl. 12:00

Är coronapandemin ett tecken på yttersta tiden?

Är coronapandemin ett tecken på den yttersta tiden? Många kristna har antagligen funderat över det under de senaste månaderna. Världen idag har pratat med flera bibellärare och teologer för att höra vad de har för syn på det som händer i vår värld just nu..

SVT - 10 maj 20 kl. 15:43

Därför ägnar Agenda hela sändningen åt de äldre och coronapandemin

De äldre skulle skyddas. Så har det hetat från myndigheter och politiker under hela coronapandemin. Ändå är det just de äldre som drabbats värst.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Danmark och Norge håller gränserna stängda mot Sverige

Danmark och Norge har gjort upp om resor mellan länderna från den 15 juni. Däremot är Sverige inte med i överenskommelsen..

SR - 1 timme sedan

Nu hörs pojkvännen i rätten

I Uddevalla tingsrätt fortsätter rättegången i det uppmärksammade fallet där en man misstänks ha mördat sin 17-åriga flickvän..

SR - 1 timme sedan

Renault minskar med 15 000 anställda

Biltillverkaren Renault pressas hårt av kraftiga försäljningsras. Koncernledningen planerar att dra ned antalet anställda globalt med omkring 15 000 personer..

SR - 1 timme sedan

84 nya dödsfall i Sverige

Folkhälsomyndighetens dagliga presskonferens..

SR - 2 timmar sedan

Döms till livstids fängelse för inblandning i folkmord

I Rwanda har en före detta borgmästare dömts till livtids fängelse för sin inblandning i folkmordet 1994..

SR - 2 timmar sedan

Riksdagsdebatt om äldreomsorgen

Smittspridningen inom äldreomsorgen har debatterats under förmiddagen i riksdagen på begäran av Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet..

SR - 2 timmar sedan

Ökad spänning mellan Grekland och Turkiet

Grekland stärker nu sin gränsbevakning mot Turkiet på grund av stor oro för en ny våg av flyktingar och migranter. Och spänningarna stiger åter igen mellan de två länderna, rapporterar vår migrationskorrespondent..

SR - 2 timmar sedan

Tävlingsidrotten drar i gång mitten på juni

Tävlingsidrotten får starta igen från och med den 14 juni trots coronapandemin, men utan publik. Det meddelades i dag under en pressträff med idrottsminister Amanda Lind..

SR - 3 timmar sedan

Unga har återvänt traditionella medier

Coronapandemin har fått de unga att återvända till de traditionella medierna. Nyhetskonsumtionen, i de yngre grupperna, från SVT, SR och dagspress har ökat kraftigt under våren. Det visar preliminära siffror från Nordicom, vid Göteborgs universitet..

SR - 3 timmar sedan

Skolor väntas öppna igen

Inom kort öppnar gymnasierna och universiteten igen, enligt uppgift till Ekot. Det beskedet kommer regeringen att lämna på en presskonferens klockan 13..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.